csütörtök, február 18, 2010

a tenyerén hordoz

Zé. annyit törődik velem, hogy már nem tudom hovatenni. feljött tegnap este 7 körül (addigra eltakarítottam Csillagászt a portáról), főzött nekem teát, hozott nekem levest a kínaiból, meg a kedvenc rizsescsokimat, de azt spontán, mert sejtette, hogy kívánni fogom. levest is alapból hozni akart, de aztán mikor kinyögtem, hogy mennyire kívánom, már fogta is magát és elindult...
aztán néztük még a meccset este, de én a szünetben lefeküdtem aludni. ő végig nézte, aztán bejött, lefeküdt mellém. amikor felébredt, akkor simogatott, vagy én őt. meg odabújt hozzám. meg átölelt. mikor ezeket írom még akkor is beleborzongok, mennyire jó vele aludni és hogy mennyire tud ez hiányozni.
reggel 6 körül ment el, csendben, hogy még tudjak pihenni. aztán persze már érdeklődött sms-ben, hogy vagyok, mi a helyzet, meg hogy vigyázzak magamra.
hát édescsillag... :)
úgy vagyok most vele, hogy leginkább nem görcsölök, nem agyalok, csak élvezem ami történik velünk, köztünk. akkor találkozom vele, amikor nekem jó és annyit vagyok vele, amennyit nekem jó és úgy, ahogy nekem jó. és ha ez így neki is jó, akkor miért ne? de nem vagyok rászívódva, csak lazán megy minden.
közben meg nyitott szemmel járok, és ha adódik valami lehetőség, akkor azt kihasználom majd érzésem szerint úgy, ahogy. aztán ennyi. elvagyok, megvagyok, jól érzem magam, csak ezek a fájdalmak múlnának már el, amik éppen gyötörnek.
de van új lázmérőm. juppi. :)

Csillagász meg. na. hát feljött fél 4 körül, olyan rút, hogy bottal se piszkálnám meg. eldumálgattunk, meg hozott valami termelőtől valami extra cuccot. na, mondom az majd jót fog tenni a HINImnek. hát jót is tett. jólbezombultam tőle. beszélgettünk, zenét hallgattunk. elmesélte a volt barátnős sztoriját. oszt ennyi. nem közeledett, én se felé, totál cimbiség volt az egész. aztán eljátszottam a nagy halált, hogy nekem pihennem kell, meg akármi, úgyhogy kopjon le. nem akartam, hogy melegváltásban legyen Zével, hogy netán összefussanak, mert azt már nem fogom tudni elmagyarázni Zének, hogy ez a srác kicsoda. :)) 76-ost még csak felfogta valahogy, de Csillagász már nehezebb eset lenne. meg most, hogy azt mondtam neki, hogy nincs senki az életemben, ehhez képest mit mászkál fel hozzám valami ficsúr szerda délután. :)

munka után ma a Kossal találkozom. van valami meglepije a számomra. gondolom a holnapi nap miatt. vagy csak úgy, mert imád alapból. remélem, nincs köze alkoholhoz a történetnek, mert tele vagyok fájdalomcsillapítóval, különben csak üvölteni tudnék, ha jönne ki hang rendesen a torkomon, mert az sincs. 

szóval ez és így. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése