péntek, február 26, 2010

talán most végre

lesz időm és lehetőségem arra, hogy írjak ide is.
nem mintha olyan sokminden lenne, de azért azt a keveset se árt, ha megosztom a közzel. bár annyira nincs most közlési kényszerem... nemcsak időm nem volt blogolni, de kedvem se.
na, a lényeg, hogy kedd este Zével meccsnézés, punnyadt hangulatban. illetve csak ő volt abban, én szokás szerint pörögtem. másnap elnézést is kért sms-ben, amiért ilyen volt. nekem nem gáz, ezt meg is mondtam neki. én nem vagyok házisárkány, hogy ilyenért rinyáljak. ha punnyadt, akkor is szeretek vele lenni.
szerdán aztán meló, este 7 után jött megint Zé, megint meccsnézés. pedig azt hittem, hogy otthon akar pihenni. de nem. most nem volt annyira punnyadt, de az ágyban így sem történt semmi. 1 perc alatt elaludt és ennyi. 
nekem ugyebár mindig van energiám a szexre, hát neki nagyon nincs. oké, megértem, hogy fizikai munkát végez, hogy nagyon sokat melózik és ahhoz képest keveset pihen... de hát legalább valami... :(
csütörtök reggel, ahogy elment, még utánaszóltam az ágyból, hogy "Bírlak!" de mivel nem válaszolt, még hozzátettem: "Bár úgy látszik ez nem kölcsönös..." nyilván meghallotta. (én csak annyit vártam, hogy azt mondja: "én is..." és kész) mikor már felöltözött, még visszajött és megpuszilgatott. akkor rájöttem, hogy mekkora seggfej vagyok. minek kell nekem mindent mondani? nem elég, ha érezteti, hogy szeret velem lenni?
napközben smsezgettünk, aztán este írta, hogy nem mennék-e én át hozzá aludni. mivel ma körmösnél kezdtem reggel, és nem volt kedvem a városban bumlizgatni hajnalban, így azt mondtam, hogy inkább otthon alszok, de akkor legalább kipihenhetjük magunkat. erre már nem is válaszolt, és azóta sem jelentkezett. csak nem sértődött meg... :)
a lényeg, hogy egyedül töltöttem az estém tegnap, tévét kapcsolgattam, pornót néztem, elvoltam. mint ahogy szoktam, ha egyedül vagyok. :)
ma elvileg kávézok valakivel (ez megint ilyen Mr. X történet lesz, ámbátor bárakármi lehet belőle...), holnap jönnek anyuék és vállaltam, hogy főzök chilis babot, ahhoz még hazafelé be kell vásárolnom, délelőtt megfőzöm... parádés lesz. :)
szombat este bulizni kellene menni, de Zé egész hétvégén dolgozik, szerintem semmire nem lesz ereje... mondjuk nekem is lenne dolgom otthon, meg pihenni se ártana, mert az éjjel is alig aludtam, de a bugi meg már nagyon a lábamban van.
ja, ma reggel várt a Kos levele, hogy menjünk The Subways koncertre. hát egyértelmű!!! azzal a lendülettel vettem is rá jegyet, 2-t. az egyiket a Kosnak, már mondtam neki, hogy a szülinapjára azt kapja tőlem. a másikat meg magamnak. erre felhívott, hogy akkor ki jön még? hányan megyünk? mondom, én leszarom, hogy ki jön, meg hányan, mi ketten biztosan, aztán ennyi. :))) nekünk kötelező!!! :)
tegnap váltottam pár levelet a Bőgőssel. csak cimbiségből elkezdtünk valamin levelezni. írta, hogy szeptember óta dúl a láw a nőjével, hogy most végre elköltözik Csillától, meg új bandát akar csinálni, sajátot. játszik 3-szor is a jövő héten, lehet, egyikre elmegyek és meghallgatom. hiányzik a jó jazz. :) meg kicsit rá is kíváncsi vagyok. :)
ezen kívül egyéb betegség nincs. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése