hétfő, február 15, 2010

fura módon működöm

ám. ahogy elnéztem magam szombaton... belül tiltakoztam, bár nem eléggé, a randi ellen, amúgy meg... áhhh... már alig vártam, hogy megtörténjen. :)
és a legviccesebb, hogy én, aki a testével nincs kibékülve egészen (bár az ilyen kalandok után nincs miért panaszkodnom), az vadidegen pasi előtt milyen könnyen le tudja dobni a textilt és el tudja magát engedni. lehet, hogy pont azért, mert vadidegen volt, és nagyon úgy néz ki, hogy soha többé nem látjuk egymást, vagy csak hónapok, évek múlva. szóval lehet, hogy a vadidegenség miatt szabadult fel minden gátlásom, bár emailben már volt képcsere, és a fotók is kedvező fogadtatásra találtak, ez mindenképpen felbátorított és kíváncsivá tett, hogy ki is lehet Mr. X és milyen vele az ágyban... :)
és Mr. X még fotózott is. és azt is bírtam. sőt! pózoltam! :) teljes mértékben levetkőzve a gátlásaimat... :))) ez valami őrület. de igazából ez vagyok én belül, legbelül, és nem fogom veszni hagyni ezeket a tulajdonságaimat. a szexőrültséget, a bevállalósságot, és persze a tehetségemet... :)
jó volt azt hallani Mr. X szájából, hogy túl jó vagyok neki, és ha nem vigyáz, azonnal elélvez... fú, még mindig, ha eszembe jut a hangja... meg minden... áhhh... kivagyok. :)
ha ő majd beszámol itt, vagy a blogon, amelynek kommentjei közül kihorgásztuk egymást, akkor kíváncsi leszek, hogy mit ír. lehet, hogy ő azért majd azt is előadja, hogy milyen problémás és nehézkes volt velem találkozni, de belátta, hogy megérte. és ezt nem tagadhatja le. :)
én sajnálom, hogy a tegnapi alkalmat elpuskáztam. Zé annyira rámtelepedett és megült nálam, hogy nem volt szivem kidobni. de többet egy jó dugást nem fogok "haverkodás"-ra cserélni. az már biztos. ráadásul én még ma reggel is pörögtem volna vele az ágyban, de hát ő meg... áhhh... :(
mégis csak fiatalabb korosztály kell, ahol jó a kondi. Zé mindig fáradt. én meg unom ezt. :(
még annyit, hogy tegnap, ahogy eszembe jutott a szombati kaland, vigyorogtam mint a tejbetök (Zének nem mondtam semmit, hogy miért vigyorgok), és azt mondogattam magamban: "micsoda kurvajó csaj vagyok!!!" és mindezt meggyőződéssel. na, ez a nem mindegy. :) ennyit tesz egy jó kis kaland, ennyit tesz, ha valaki nőként bánik velem, és a nőt látja bennem, pláne a szexistennőt, aki vagyok, és nem azt, hogy itt feszes, ott lóg, amott pufi...

és hajjaj, mert vérszemet kaptam. újra skalpgyűjtésbe kezdtem. parádés. még pont ez hiányzott. igen. pont ez. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése