hétfő, február 15, 2010

meglepett minket a

kérdésével Katinka, csütörtök este, amikor beletolta izomból arcba az orrunk alá, hogy: "na, és meséljetek! mióta vagytok együtt, hogyan ismerkedtetek meg, hogy vagytok..." zavartan pislogtunk egymásra Zével. én szerintem totál elvörösödtem. a kérdés nem volt előre egyeztetve Katinkával, ő csupán jófejségből érdeklődött, széles mosollyal, minket meg ez úgy érintett, mintha a zsebünkben turkálna legalább. vagy nem is tudom. Zé átadta nekem a szóvivői szerepet, de mivel én nagyon szűkszavúan, szégyenlősen nyilatkoztam, ezért végül mégiscsak ő vette át a szót és mesélte el néhány mondatban, hogy mivan. túl lendültünk rajta, de érdekes volt.
pénteken egész nap Mr. X sms-eire válaszolgattam, még a fodrásznál is. hulla fáradt voltam egész nap, az egész heti bulizás és kevésalvás megviselt rendesen. rá voltam pörögve az esti randira, de aztán egyszerűen nem volt erőm elindulni. inkább lefeküdtem aludni. Mr. X jól bedurcizott, tulajdonképpen joggal, de tudtam, hogy úgysem bírja sokáig.
szombaton aztán ultrapasszív pihenésbe kezdtem. csak sztondultam a tévé előtt egész nap. kicsit vívódtam, hogy biztosan meg kell-e tennem Zével azt, hogy mással szexelek, de aztán arra jutottam, hogy miért ne? nem vagyunk összekötve, nem fogadtunk hűséget egymásnak, ráadásul kevés nekem az ágyban. innentől kezdve hülye lennék nem kihasználni a lehetőségeimet. ráadásul Mr. X teljesen kockázatmentes választásnak tűnt.
tulajdonképpen az is volt. egyetlen kockázat merült csak fel, hogy rászokom. mármint Mr. X-re.
nade nem szaladok ennyire előre. :)
szombat este 8-ra beszéltük meg, hogy felmegyek hozzá a szállodába, ahol megszállt. az úton odafelé egész végig csak ráztam a fejem és méltatlankodtam magamban, hogy "nem vagyok normális..." meg hogy "Marion baszki, már megint mit csinálsz??" ilyenek jártak a fejemben.
aztán odaértem, aztán nagyon hamar feloldódtam. aztán oltári nagy szeretkezésben volt részem... Űristen!!! nagyon-nagyon-nagyon jó volt!!! reggelig bírtam volna, megállás nélkül... valami olyan pluszt adott nekem azzal, hogy beszélt hozzám közben, hogy állandóan tudtam, hogy élvezi az együttlétet, hogy szavakkal irányított is kicsit, meg persze felspannolt... bármit megtehetett volna... bármit... annyira készen voltam... hihetetlen jót szexeltem egy vadidegen férfival... és egyáltalán nem bántam meg! csak leginkább azt, hogy nem többször találkoztam vele... de ez meg jobb is, mert nem tudnék róla lekattanni, ez biztos.
1 órányit voltunk együtt egyébként, aztán hazafelé vettem az irányt. úgy éreztem, meg akar tőlem szabadulni, így azt mondtam, megyek tovább, bulizni, pedig hazamentem. otthon még pornót néztem, az este hatása alatt álló állapotomat mindenképpen ki kellett használni. :)
vasárnap 9-kor keltem fel, Zé 11 körül jelentkezett, hogy átjönne lazulni, aztán majd megy haza vonattal. már mikor odaért rám volt szívódva, simogatott, csókolgatott. egy kávé és egy cigi után be is vonultunk a hálóba és szeretkeztünk egyet. nem volt rossz, de nekem folyamatosan Mr. X járt a fejemben. a hangja, meg persze mindaz, amit velem csinált.
szex után tévézés, meccsek egymás után, meg rántotta csinálás, meg evés. ja, mert meg akartam nézni, hogy mikor megy vonata, erre nagy betűkkel a neten, hogy ott nem is jár vonat, erre felhívta az anyját, hogy akkor mégsem megy, mert egy élet, mire leér, és ahhoz nincs kedve. aztán persze pont az a vonat indult meg először a pótlóbuszok helyett, amivel egyébként is menni akart, de aztán végül nálam maradt, egészen ma reggelig. meccseket, meg filmeket néztünk, ettünk, döglöttünk. a Barca meccs előtt szexeltünk még egyet... ja, aztán még rákérdeztem arra is, hogy akkor hogy döntött, hogy csak egymással, vagy mással is lehet-e szexelnünk, mit bír el a barátság. erre azt mondta, hogy szerinte mással is. hát, mondom, remek. :) akkor semmi hiba nincs a dologban. :)
az a baj, hogy nagyon hiányzik a szexnek az a része, amiről anno lemondtam volna a kedvéért. és ma már nem vagyok hajlandó erre. főleg úgy, hogy mástól simán megkapom. pl. a Kostól is.
és éppen ezért soha nem lehetek Zébe igazán szerelmes, vagy bármi, mert nem 100%-os a kapcsolatunk. mert nem szereti minden porcikámat úgy, ahogy kellene. és amíg ez nem változik meg, én nem tudok mellette elköteleződni. érzelmileg egyáltalán nem. jó, hogy összejárunk tévézni, meg néha dugni, de nekem ennél több kell. és ezt vagy úgy oldom meg, hogy mellette mindig tartok olyat, aki minden igényem kielégíti, vagy mellette keresek tovább olyat, aki minden igényemet kielégíti. és ennyi.
nyilván az utóbbinál fogok dönteni. addig meg elvagyok így. de hát jön a tavasz, meg minden, úgyhogy kalandra fel!!
arra is rájöttem egyébként, hogy frankón szexfüggő vagyok. de nagyon durván. tegnap még iszonyat mennyiségű energia és ezzel együtt "menet" maradt bennem. egy alkalmas partnerrel rommá szexelhettük volna magunkat. Zé nem volt az, mert egyrészt ugye mindent nem csinál, másrészt dög fáradt volt. nekem kellett kiszolgálnom magam. :(
de a szukagörcs, vagymi, nem múlt el rólam, máris cserkészem a következő áldozatom... mert egyszerűen nem bírok magammal. mert nem is kell nekem tartós kapcsolat. nekem szex kell. minőségi szex! legalább olyan, mint szombat este volt. és az oroszlán udvartartás kell. pasikból. egyik erre jó, a másik arra. az egyikkel ezért vagyok, a másikkal azért. kell, hogy körüldongjanak a férfiak. hogy rajongói klubom legyen. igen. az oroszlán udvartartáshoz ez hozzátartozik.
nem tudok és nem is akarok én még lehorgonyozni, az a pasi nem született meg, akivel nekem minden jó...
de azért nagy örömre ad okot, hogy vadidegen pasival képes vagyok orgazmusig eljutni, márpedig nem is hosszú idő alatt, ha az illetővel passzolunk az ágyban. :) ez jó kilátás a jövőre nézve. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése