hétfő, február 08, 2010

rengeteget olvastam a

hétvégén anyuéknál. kb. 6-700 oldalnyit. 
először Paulina Éva: Kiből lesz a jó nő? c. könyvét. a feléig sok az általánosság, meg olyan dolgok, amik engem nem érdekelnek és nem érintenek, de aztán ír okosságokat, amik elgondolkodtatók. tervezem, hogy néhány Barátnőmnek kölcsönadom, okulásul. :)
aztán Rácz Zsuzsa: Nesze neked Terézanyu! c. könyvét. én azt hittem, a film után, mivel az első kötetet nem olvastam, hogy ez is valami olcsó limonádé. aztán egy francokat!!! 
a 70. oldalnál rögtön ki is borultam, mert jött egy pasi, akit úgy emlegetett: Zé. és az a pasi csak barátkozni akart vele. a végén persze bőgtem. aztán az Indiános rész. hát az meg egy az egyben szinte az én sztorim, az én Zémmel... akkor meg azért bőgtem. amúgy is össze voltam teljesen zavarodva, a PMS miatt, meg minden szar miatt.
Zével egyébként sms-eztem hétvégén, néha kiszakadtak belőlem gondolatok, akár az éjszaka közepén, az ágyban némán sírás közben, és elküldtem neki.
hazafelé a Tesómmal is megbeszéltem a dolgokat és adott tanácsokat is. 
Zével egyébként ma este találkozom, a "hogyantovábbról" fogunk beszélgetni. kíváncsian várom... :)

amúgy meg érzem a tavaszt, vagy nem tudom mi van, de olyan dughatnék van rajtam, hogy kész. persze most kell Vérnénnyének itt lenni, de sebaj, hétvégére elmúlik és akkor... háttt... na, akkor belecsapok a lecsóba. valszeg nem Zével, hanem mással, ami ráadásul már szervezés alatt is van. de nekem most muszáj dugnom. méghozzá minőségi kefélésre vágyom. olyan igazira. tudom, érzelmek nélkül nem az igazi, de nekem most csak az kell, hogy valaki imádja a testem és halmozza nekem az orgazmusokat. :)

libidóm az egekben... ez valami parádés. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése