csütörtök, február 11, 2010

kellemes meglepetés ért

tegnap a Kos személyében és látogatása alkalmával. 6 előtt érkezett, mert végre belementem, hogy találkozzunk. ráadásul, hogy feljöjjön hozzám. igaza volt, nem tudom mi a francnak paráztam ettől az egésztől. annyira nem is volt vészes. sőt. :)
beszélgettünk mindenféléről, Zéről is, meg az ő kapcsolatáról is. aztán a szexről, egymás testének elfogadásáról... elmondta, hogy az én lángosom nála a TOP3-ban van, és ez azért is megtisztelő és jó hír, mert azért a Kos nagyon sok nővel volt már. rengetegggel. szerintem 100-as nagyságrendben kell gondolkodni. és mégis. a 3 legjobb csajban benne vagyok. sőt. állítása szerint olyan komoly szexuális kisugárzásom van, hogy egyszerűen nem lehet nekem ellenállni. :)
láttam is rajta, hogy legszívesebben szétszedne, ott helyben, a kanapémon. :) jó, hát nekem sem lett volna ellenemre, de azért igazából mégsem tudtam akkor még, hogy hányadán állunk. :)
aztán hazaért, átküldte az önéletrajzát, mert állást keres és még ezt írta hozzá: "Majd felfaltalak volna most is :P, hát rajongód vagyok :P nincs mese :)"
na, ettől a pár kedves és őszinte szótól olyan mértékben megnőtt az arcom, az önbizalmam, hogy még... :) egész reggel, munkába menet, ez járt a fejemben, és csak vigyorogtam folyamatosan, mint a tejbetök. :) hogy egy 29 éves fiú mennyire odavan értem. egyszerűen imád. szerinte megalakította az én rajongói klubomat, és ő teljes mértékben biztos abban, hogy ebbe a klubba még nagyon sokan fognak csatlakozni, illetve már csatlakoztak is. :)

szinte egymás kezébe adták a kilincset Zével, mert alig ment el a Kos, Zé érkezett meccset nézni. na, ez is érdekesen kezdődött, mert kedden este is feljött, de kb. 3 órát töltött nálam, aztán hazament. nem volt semmi, talán egy smárolás és ennyi. nem is volt sok kedvem hozzá. mármint Zé társaságához, bár a libidóm tombolt. próbáltam Habcsókot befűteni egy telefonszexre, de az nem jött össze. én mégis ébren maradtam és néztem pornót, negyed óra alatt kétszer lett jó nekem. és már nagyon hiányzott. :)
szerdán aztán egész nap nem kommunikáltunk Zével, én nem írtam neki, mert minek, ő meg szintén nem írt. aztán este 6-kor, pont ahogy a Kos megérkezett, küldött egy üzenetet: "Szia. Milyen napod volt? Mikor kezdődik a meccs? Nézzük együtt? Vagy van programod? :)"
nem válaszoltam rá neki egyből, mert örültem, hogy végre a Kossal dumálhatok, erre felhívott fél óra múlva, hogy most akkor haragszom rá? merthogy nem válaszoltam neki azonnal. mondtam, hogy nem, csak nem értem rá. és így nagy flegmán előadtam, hogy tőlem aztán jöhet, ha akar, nekem mindegy.
hát jött is, tényleg a Kos után 10 perccel kb. valahogy feszült voltam (a melóban volt szarakodás, meg igazából dúltam-fúltam Zére magamban, hogy nehogymár nekem megtiltsa, hogy mással szexeljek, én úgyis fogok stb.), ezt érezte is. a dúlás-fúlás azt eredményezte, hogy nem engedtem közel magamhoz, semmilyen értelemben. tartottam a távolságot, tényleg csak haverkodtam vele a meccs alatt. ő viszont sokat bújt. meg simogatott, meg puszilgatott... hmhm. érdekes, hogy ha az ember ellöki magától azt, akit szeret, akkor az mégjobban ragaszkodik. tudtam persze, hogy ez így van, de szembesülni a dologgal, testközelből, sokkal érdekesebb és megdöbbentőbb, mint tisztában lenni az elmélettel... 
hezitált, hogy nálam aludjon-e vagy sem, attól tette függővé, hogy reggel felkelek-e vele kávézni. hát, mondom, fel. :) miért ne? de nem mondtam, hogy maradjon, mindentől függetlenül döntsön ő. így aztán ott maradt. és szeretkeztünk is. és tök jó volt. :) nem volt hiábavaló leírnom neki a véleményemet, elképzelésemet erről, mert igazán odafigyelt. még mindig nem volt sikerélmény, de csak 1 nagyon vékony hajszál választott el. az a baj, hogy nem voltam képes ellazulni rendesen, a gondolataimat ráirányítani, hanem nem is tudom hova, és ezért nem sikerült. de persze nem vagyok az a fajta, akinek csak akkor jó a szex, ha el is élvez. attól még tudom élvezni. és már látom, hogy jól haladunk az orgazmus irányába is. mármint az enyém irányába. az övével semmi gond. :)
aztán alvás. jó kevés. reggel 6 előtt ébredés. úgy volt, hogy az ágyba hozza a kávét, de aztán mégis felkeltem. próbáltunk valami jó zenét keresni az ébredéshez, aztán végül a Bartókon kötöttünk ki. nehezen szedte össze magát, hogy elinduljon haza, aztán meg munkába, de hát muszáj volt. felvetettem neki, hogy jelentsünk beteget mindketten, mert én is halálomon vagyok, de talán majd legközelebb. :)
nem maradtunk semmiben, én ma sem kerestem, de ahogy ezeket a sorokat el kezdtem írni (tehát kezdtem intenzíven rágondolni), egyből jelentkezett: "Szia. :) Milyen napod van? Én olyan vagyok, mint a fos mosva. B) De verjük a betont ezerrel. A szomszédok már érdeklődtek..."
na, hát ez. és amúgy azt még el is felejtettem mondani, hogy mikor hétfőn jött, akkor egy üveg bort hozott (nem ittuk meg), kedden egy doboz nádcukrot a kávéhoz (ha már jó kávé, akkor jó cukor is kell bele), tegnap meg 2 zacskó nápolyit. és azt mondja, megszerezte nekem a Két pasi meg egy kicsi c. sorozat 3,5 évadját, majd megkapom DVD-n. 
most akkor mi van?? :)) ha ilyen barátom marad, ha így marad, akkor is jó. de, bár nem szeretnék semmibe belemagyarázni semmit, és nem akarok túlzott jelentőséget tulajdonítani annak, aminek nem kell, most mintha közelebb érezném magamhoz, mint eddig valaha. mármint mintha most ő lenne ragaszkodóbb, bújósabb. ezzel persze nincs is baj, viszont erre azért még nem alapozok semmit.
én jó fej vagyok továbbra is, nem csüngök a nyakán, nem nyünnyögök (nem is esik jól mostanában, najó, néha, a legutóbbi becenév amit ráaggattam a Dörmi-Szörmi volt, mert ugye dörmögős a hangja, meg most jó nagy borostája van, csupa szőr...). nem esik nehezemre ezeket a dolgokat véghezvinni, és úgy látszik, értékeli, hogy elosztottam magam kettővel. és mondom, nem pusztulok bele. :) 
reggel a búcsúzkodás persze nehéz volt, én még hancúroztam volna vele egy kicsit, de hát mennie kellett. :(

a tegnapi napom történése volt még a Szállító porba alázása. illetve ő csinálta magának. talán emlékeztek még, októberben a János-hegyi kilátónál szexeltünk a kocsijában. ami annyira nem volt jó, hogy megismételjem, meg egyáltalán. ő még hívogatott egy darabig, keresgetett, de nem vettem fel és nem reagáltam semmire.
erre írt iwiwen tegnap, hogy mi van velem, emlékszem-e még rá, stb. aztán beküld egy ilyet: 
"Nem tudom hogy jó ez az nekem hogy emlékszel rám.Csak a kis akciónk után úgy eltüntél az életemböl mintha életed legrosszabb kapcsolata lettem volna vagy nem tudom..."
erre én: "kapcsolat??? egyszer szexeltünk a kocsidban..."
ő: "igen.de nem számitottam rá h annál több nem lesz."
én: "én meg csak ennyit terveztem... mindenesetre jó sokat rágódhattál ezen, ha most írtál... ha jól emlékszem, valahogy októberben ütköztünk..."  
ő: "Egyem a szívedet és nekem tudnom kellett volna hogy csak 1 ilyet terveztél? Sokaig nem rágodtam,hivtalak párszor,meg kerestelek itt , de zéro eredmény.Gondoltam hát oké.Aztán vhogy eszembe jutottál,rád kerestem újra.Nem tervezel még egyet esetleg?"
én: "Veled? nem, köszi..."
ő: "Ennyire rossz voltam?"
én: "szerinted?"
ő: "Mivel nem szeretnél újra gondolom nem voltam olyan jó számodra."

na, erre már nem válaszoltam, mert úgy éreztem, így is rommá alázta saját magát, és még én is rátettem egy lapáttal. eleve semmire nem kellett volna válaszolni, de nem bírtam ki. és hát vérgeci voltam. ahogy velem szoktak bánni a pasik. de azért reménykedtem, hogy hamar levágja, hogy mi a pálya, és nem írogat még tovább. de nem. pedig ennél értelmesebb fickónak gondoltam. :)

aztán... mi is volt még??? fú, hát semmi különös. elvileg randizom Mr. X-szel holnap. már ma akarta, de Katinkáék bejelentkeztek tegnap, hogy tartanánk-e ma egy IHB bulit, és hát nem tudtam nemet mondani. :)) úgyhogy holnap lesz az a bizonyos randi. :) és azért már várom. 
a lelkiismeretem? hát... nem tudom mennyire lesz rendben... lehet, hogy csak pénteken találkozom Mr. X-szel, aztán meg majd hüppögök otthon, hogy miért tettem meg, de az is lehet, hogy annyira jó lesz, nem fogok tudni ellenállni. az már szinte biztos, hogy szombaton egész nap dögleni fogok, mert olyan vagyok, mint egy raklap fos. majd kiesek a saját számon a fáradtságtól. 

szóval ma buli, holnap meló, aztán fodrász, aztán randi, aztán mittomén... majd kialakul. 

egyébként pedig jól vagyok és minden oké. és ez a lényeg. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése