szerda, február 17, 2010

beteget jelentettem ma

reggel. muszáj volt. pedig nagyon sokat vívódtam az ágyban, és nem akartam OJ-t szarban hagyni, de egyszerűen képtelen lettem volna elindulni. jártányi erőm nem volt. de semmi. most sem sok van, de talán már életben maradok. holnap már mindenképpen mennem kell, mert OJ ki fog borulni. így is megjegyezte, hogy mostanában nem látom el a supervisori teendőimet rendesen, és hogy belengették már, hogy esetleg lecserélnének, vagy bármi, úgyhogy kapjam össze magam és ne netezzek egész nap és a többi. erre másnap beteget jelentek. parádés. de hát hajnali 5-kor fel kellett kelnem hányni, alig értem ki a vécére, de nem olyan "bepiáltam és most kihányok mindent" hányás volt, hanem nehézkes és keserű. leginkább az inger, de azért jött is némi szörnyűség. közben remegett a lábam, alig bírtam állni, rázott a hideg és azt éreztem, hogy fejem szétrobban. na most ebből az állapotból én 7-kor nem bírok felkelni és elindulni dolgozni. áhh... reménytelen. 
pedig megígértem a srácoknak tegnap, meccs közben, hogy ha Rooney legalább kétszer betalál, akkor ma úgy megyek dolgozni, hogy a Rooney pólómat kívülre felveszem, a kabátomra, mint egy hülye. :) hát, nem lett belőle semmi, holnap meg már sok értelme nem lesz. :)

ja, és hogy milyen volt a meccsnézés? mire hazaértem, annyira berágtam Zére, meg minden pasira (jól felkúrták az agyam az érettnők kommentelői), meg annyira szarul is éreztem magam, hogy legszivesebben lemondtam volna az egész programot a francba és döglöttem volna itthon egyedül.
ez nem történt meg, némileg emberi körülményeket teremtettem a lakásban, készültem kis nasival, fürödtem, hajat mostam és ledobtam a seggem a kanapéra. és vártam. 8 után pár perccel érkeztek meg, szinte egyszerre. Zé jött előbb, kinyitottam neki a kaput, kb. beszállt a liftbe, amikor 76-os is becsöngetett. nem is tudtam őket köszönteni igazán, külön-külön. Zé szóvá is tette, hogy most akkor se puszi, semmi? én meg toporogtam az ajtóban és 76-ost vártam. 
mikor mindenki meglett végre, akkor ledobtam magam a kanapéra és kijelentettem, hogy "srácok, szarul vagyok, nincs kedvem körülugrálni benneteket. a lakás önkiszolgáló, tessék feltalálni magatokat, mert csak kapcsolgatni bírok, de azt remekül. " :) 
nem is kellett kétszer mondani, nekiálltak a fiúk vodka-redbullt keverni, hozták oda nekem, én csak pihiztem. Zén valahogy nagyon rajta volt a birtoklási vágy, mintha szarul érezte volna magát 76-os mellett, mintha megérezte volna, hogy 76-oshoz most sokkal több kedvem van, mint hozzá, hogy sokkal inkább vonzódom 76-oshoz, mint hozzá. vagy ha nem is érzett meg semmi ilyesmit, akkor magától kezdett el birtokolni, megjegyezte, hogy milyen jó a hajam, beletúrt, nézegette, én meg már szinte zavarban voltam, mert nem szoktam hozzá az ilyesfajta viselkedéséhez. 

hát megnéztük a meccset, közben a két fiú diktálta az sms-t, amit TG-nek elküldtem. mert az meg a fos Real meccset nézte, ahol 1 gól született, azt is a Lyon rúgta. hát szánalmas. mi meg 3:2-re legázoltuk otthon a Milant. úgyhogy erről ennyit. :) sztárcsapat, mi? CéRonaldo, mi? :P
szóval a meccsnézés az kurvajó volt, ment az üvöltés, piáltunk ezerrel, meg röhögcséltünk. aztán vége lett a meccsnek, meg minden normális műsornak. én már mentem volna aludni, mert alapvetően nagyon szarul voltam már este is, de a srácok nem mozdultak. nem tudom hányszor mondtam, hogy "na, akkor vége a bulinak", 76-os még mindig rágyújtott egy cigire, és a többi. mintha egyik se akart volna lekopni. vagy mintha nem tudták volna eldönteni, hogy akkor ki megy haza és ki alszik nálam. vagy tőlem várták a megoldást? én nem is értem... fél1 körül indult el végül 76-os, az ajtóban jól megpuszilgattam. sajnos már a szája sarkánál jártam. és bár igaz, Zé szinte rálátott, hogy mi történik, azért... hát nem is tudom... szóval, hogy 76-os azért nem adott a számra egy normális puszit, vagy csókot, mert Zé esetleg láthatta, vagy mert nem akar ebbe belemenni megint. pedig volt olyan pillanat az este alatt, hogy Zé éppen vécén volt, mi meg 76-ossal a kanapén ültünk, és mondtam neki, hogy még meg se pusziltam, mióta megérkezett. és akkor megöleltem, megpuszilgattam. és már majdnem csók is lett belőle... vagy mégsem? csak én hittem azt? nem is tudom... de annyira jó volt vele. meg Zével is.

pont azon gondolkodtam, hogy annyira jó társaság jött össze, akikkel napokat el tudnék tölteni. elképzeltem, hogy napokig tévézünk, zabálunk, punnyadunk hármasban. vagy csavargunk, vagy piálunk, vagy akármi. :) rengeteg röhögéssel fűszerezve persze a dolgokat. szóval jók voltunk hármasban. bírtam. :) 

aztán ahogy 76-os elment haza, mi Zével mentünk is lefeküdni. én már állva el tudtam volna aludni, nem volt kétséges. az ágyban még próbáltunk szexelni. ezt sem értettem, de leginkább magamat nem. halálomon voltam, de nem hagytam békén, szexre buzdítottam. először nem volt rá vevő, aztán mégis kővé merevedett a farka és egy darabig reszelgettünk is, bár akkor én már megint nem akartam az egészet, na, mindegy, aztán lemászott rólam, mondván, nem megy most neki, nagyon fáradt és nagyon részeg. és még hozzátette: "most biztosan nagyon szeretsz..." mire én: "innál még vizet esetleg??"
pfff. még a szót is kerülném, kerülöm, nemhogy vele kapcsolatban bármilyen megnyilvánulást tegyek. mármint Zével és ezzel az sz betűs szóval kapcsolatban. mármint hogy a két dolog legyen egymással kapcsolatban. na, arra nagyon vigyázok, hogy ne történjen meg. 

még annyi történt, hogy 76-os küldött sms-t, miután hazaért. ezt: "Ember küzdj és bízva bízzál...!" 
nem igazán vágtam, hogy ezt most mire mondja, úgyhogy viccesen visszakérdeztem ennyit: "He? :D" mire ő tök komolyan válaszolt: "Értsd jól kérlek"
hát én most aztán nem értem sehogy. kombinálni meg végképp nem szeretnék, hogy esetleg beszélt Zével, míg én a fürdőszobában szerencsétlenkedtem többször is az est folyamán, vagy lát valamit benne, ami miatt ki kell hogy tartsak Zénél... egyszerűen lövésem sincs. persze ma dobtam neki egy mailt, hogy fejtse már ki normálisan, de még nem reagált.

reggel 6-kor Zé nagyon csendben elhúzta a csíkot. aztán 3/4 8-kor, mikor én is pont írtam neki, érdeklődött, hogy mi van velem. hihetetlenül kedves tud lenni, ez tény. meg szerintem tegnap féltékeny is volt. nem tudom. majd 76-ostól megkérdem, hogy ő hogy látta.

közben, ahogy itt írogatok, sms-t kaptam Csillagásztól. hogy van valami hiperszuper cucca, termelőtől, és van-e kedvem a seggére verni. hát... lehet egy ilyen ajánlatnak ellenállni? :) úgy szép az élet, ha zajlik. :) nincs nekem semmi bajom Csillagásszal, sőt, még akár az ágyba is becipelem, ha arról van szó. :) de kíváncsi vagyok rá, hogy mi van vele, meg most milyen, úgyhogy rohadtul megéri nekem találkozni vele. :) főleg úgy, hogy feljön. :) ide helybe. és még csokit is hoz. parádés. 

na, hát fasza kis nap van. de holnap már munka. :( bár ilyen, hogy beteget jelentettem volna, október óta nem fordult elő velem, azt hiszem elég jól bírtam. és most is csak 1 nap lesz. bár szerintem nagyobb bajom van szokás szerint, mint amekkora jelentőséget tulajdonítok neki (durván le kéne állni a cigivel, mert teljesen tönkrevágom magam), de hát ez van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése