kedd, február 16, 2010

túlbonyolítottam megint amit

csak lehetett, bár egyszerűbb lett volna, ha a saját eszemre hallgatok.
Zé vasárnap délután ahogy nálam döglött, belekerült abba, hogy én még Mr. X smseire válaszolgattam, meg a Kos is betalált, szóval nyomkodtam a telefont miközben velem volt. nyilván észrevette.
aztán hétfőn egész nap semmi kontakt, majd délután jött a szokásos "milyen napod volt..." sms, felhívta a figyelmem, hogy este az Állatfarm c. filmet vetítik az m1-en, és hogy ma meccsnézés.
erre én még a munkából tömören válaszoltam. ja, mert azt is közölte, hogy majd csak csütörtökön megy vidékre, így tud ma meccset nézni nálam. hurrá. :( hazafelé már azon gondolkodtam, hogy kéne lepattintanom ma estére mégis. mert valahogy a hátam közepére sem hiányzott. és ezt pont vasárnap délután érte el. akkor éreztem azt először az elmúlt 3 hónap alatt, hogy a terhemre van.
no, ücsörgök otthon, erre 6 körül jön a következő üzenet:
"Az a kérdésem, Neked van-e vki más is az életedben. Nem okoz(na) gondot, csak hogy tudjam. De tényleg ne csinálj belőle gondot. ;)"

itt egy kicsit levert a víz és mindenem lüktetni kezdett, hogy most mifasz?
egyből online válságstáb, először Barbival (aki azt javasolta, mondjam meg a frankót, hogy nincs, de mivel abban maradtunk, hogy barátkozunk, hát nyitott szemmel járok), aztán 76-ossal (ő is hasonló dolgot javasolt, mint férfi, főleg, miután kiderült, hogy Zé kicsoda, mert ő valamiért egészen más pasira gondolt...), aztán a Tesómmal (aki szerint most megijedtem attól, hogy esetleg mélyülne a dolog, mert szerinte nem véletlenül kérdezte Zé, hogy mi a szitu, mert mégiscsak fontos vagyok neki, és hogy hívjam át tévézni és legyek vele laza, meg kedves...).

na, hát el is küldtem egy választ: "Nincs. De kicsi itt az állatfarm, hiányzik egy Majom. Nem jössz át tévézni? :)"
ezzel csak az volt a baj, hogy a hátam közepére sem kívántam, hogy együtt tévézzünk. meg hogy átjöjjön. meg egyáltalán. de hát tegyek úgy, ahogy a Tesóm mondja. meg is bántam. mert kiderült, hogy Budafokon piál éppen Zé, és ott nézik együtt a filmet. ja, de hogy elmennék-e LAndiehoz cuccért neki. najó, itt azért berágtam. mert ha nekem is kell menni, akkor oké, de én az ő szarjaiért nem rohangálok. oldja meg. úgyhogy nagyon finoman és kedvesen jeleztem neki, hogy ma sajnos nem lesz időm arra menni. amúgy meg még odabiggyesztette valamelyik üzenete után, hogy "És bocs a kérdésért." 
na, remek. 

attól tartok, sőt, már látom, hogy Panninak lesz igaza. ez a pasi velem ezt fogja játszani még nem tudom meddig, amíg meg nem unom és el nem küldöm a halál faszára, addig, hogy hol ellök magától (csak barátkozzunk, ne kötődjünk), máskor meg ragaszkodik (a barátkozás ellenére megkérdezi, hogy van-e valakim).
őszintén szólva én rögtön azt írtam volna neki vissza, hogy "alapvetően nincs, de mivel barátkozásban maradtunk, én azért nyitott szemmel járok..." és tényleg így van. ezzel nem hazudtam volna, és nem is lett volna bántó. mert érzelmileg tényleg nincs senki más az életemben, az már más kérdés, hogy jelenleg ő sincs ott, és egyre inkább ki is kerül a pixisből. mert nem megy a szex. nem úgy megy, ahogy én szeretném, és ez nekem így karcsú. illetve nem tesz boldoggá.

a másik, hogy megbeszéltük, hogy barátkozás, egymással szexelünk, meg mással is ér. nade úgy érzem, vagy hát úgy éreztem vasárnap délután, mikor erről szó volt, hogy szerinte nyugodtan megengedheti nekem, hogy én mással is szexeljek, mert úgyse kellek senkinek. szerinte. és ez a legfelháborítóbb!! ezen olyan szinten kiborultam, hogy 76-osnak már felemelt hangon magyaráztam a telefonba, hogy én egy ezerötszáz százalékos, fullos picsa vagyok és kikérem magamnak még a feltételezést is, hogy ha Zé nem kúrogat meg néha, akkor nekem bizony nem lesz senki más.
hát a lófaszt. itt volt ugyebár Mr. X, és nem mellesleg még mindig simán benne van 5 pasi száma minimum a telefonomban, akit bármikor ha felhívok, 5 perc múlva ott van és örömmel kielégít és lesi minden kívánságom. Zé mégis mit képzel magáról?? és ezzel együtt rólam... ne adja meg neki az Úristen, hogy tényleg azt higgye, hogy én rajta kívül nem kellek senkinek, mert akkor valóban el fogom hajtani a náthásba. hát de tényleg. a legnagyobb Szexistennő vagyok és arról meg kurvára nem tehetek, hogy neki az igényei nem terjednek többre, illetve hogy finnyás. nem is igazi férfi.
az a férfi, aki igazán szeret szexelni, aki tényleg szereti a lángost, azt nem érdekli, hogy kicsi lángos, nagy lángos, sajtos-tejfölös, vagy bármilyen. élvezettel közeledik mindegyikhez és felfalja. és még akar. mégmégmég. 
de hogy meg se próbálja?? és állítása szerint Zé napi 4-5 menetre van kalibrálva... pfff... hiszem, ha látom. 

és még az is basz, hogy ezzel, hogy áthívtam tévézni még este, egyrészt megint magamat adtam fel és adtam meg, mert most persze úgy néz ki Zé szemszögéből, hogy nincs senkim és csak ő és senki más, és jaj de rossz nélküle akár egy estét is eltölteni. pedig tegnap tényleg nem akartam vele lenni, és miután megírta, hogy nem is jön, kibaszottul megkönnyebbültem. de hát ezt ő persze nem tudja, mert nem így kommunikáltam. szóval hazudtam neki, pedig nem akartam, aztán nem is lett volna rá szükség, ráadásul olyanban hazudtam, ami meg aztán végképp nem számít, de mégis inkább magamat alázom vele, mint nem. és megint az jön le neki, hogy én mennyire ragaszkodom hozzá. pedig a lófaszt. de tényleg.

a Tesóm szerint persze túlkattogtam az egészet és nem kellett volna ekkora ügyet csinálni ebből. szerinte fontos vagyok Zének, nem akar elveszíteni, de ne akarjam döntési kényszerbe hozni, és én se akarjak dönteni, mert egyelőre nincs miről. ebben viszont igaza van. Zé nem kérte meg a kezem, tehát nincs döntési helyzet. Zé nem akar velem összeköltözni, tehát nincs döntési helyzet. Zé nem akarja megtiltani, hogy mással is szexeljek, tehát nincs döntési helyzet. és egyelőre nincs más pasi a láthatáron, aki miatt döntenem kéne, hogy Zé vagy az a valaki más. szóval persze, csak élvezzem a dolgokat, meg a történéseket, de ne kattogjak semmin. végül is ebben is van igazság. hogy nem kell folyamatosan definiálni, hogy akkor mi most "járunk" vagy "barátkozunk" vagy mi. hanem csak vagyunk és ennyi. ameddig jó. amikor már nem jó, akkor úgysem leszünk együtt. 

ahogy elnézem, én fogom előbb megunni ezt a langyos kapcsolatot, és nyitott szemmel is járok, folyamatosan. mert nekem ez így kevés. és ha most beparázott netán, hogy el fog veszíteni, még baráti szinten is, akkor jobb ha összekapja magát, mert bizony el fog. ha a tegnapi sms erre irányult, akkor jelentem igen, több vasat tartok a tűzbe, bár egyelőre csak kaland szintjén. bár már Zét se tekintem többnek, mint egy 3 hónapja tartó kaland. az a baj, hogy szexkapcsolatnak iszonyatosan gyenge, barátságnak meg túl sok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése