péntek, október 01, 2010

nem voltam gépközelben

szerdán, mert egy multinál (egyik megbízónk) voltam sales tréningen. 
sokkal jobbra számítottam, vittem opikat is magammal, aztán a végén az lett, hogy a trénersrácok jegyzetelték amit mi mondunk, vagyis ők tanultak tőlünk. :) nem mondom, hogy haszontalan volt, de nagyon büszke voltam az operátoraimra, amikor mondták az okosságot. csillogott a szemem ezerrel. :) a trénerek összegzése az volt, hogy igazából kezdőket vártak, aztán meg vérprofikat kaptak. hát mi kérünk elnézést, de tényleg. :)
szerda este otthon már nem volt kedvem netezni, főleg, hogy a hétvége óta nem tudtam magam kipihenni, így elég gyorsan összerogytam. a MU meccset allig bírtam végignézni. anyáztam rendesen, mert a meccs képéből egyértelműen az látszott, hogy vagy kapunk egy 3-ast a Valenciától, vagy ikszelünk egy gólnélkülivel. aztán csak begyötörtek egy gólt a 85. percben, úgyhogy végül örülhettem, és megérte végigkínlódni. :)

tegnap meló, pörgés. hó végi zárás, és egyéb okosságok. mondjuk még ma is ez megy. este Loki meccs, meg egy kicsit a Juve meccset is néztem, bár belealudtam, a Man.City egyenlítő gólját nem is láttam, a szünet után ébredtem fel. akkor meg már takarodtam aludni.

rallys fiú nem jelentkezett. nem veszteség. ezennel lezártnak is tekintem a dolgot.

napok óta fáj a torkom megint. alig bírok nyelni. a bal oldali mandulám mintha kétszeresére dagadt volna, vagy lenne valami szar rajta... legalább is úgy érzem. remélem, nem egy jó nagy tüszős mandulagyulladásom van, mert az gáz lenne. azt mondták, ha sűrűn lesz ilyen, akkor ki kell venni a manduláimat. én meg nem akarom. bár ennyi betegeskedés helyett lehet, hogy jobban járnék ezzel a megoldással... na, mindegy, ezen még gondolkodom. :)

még mindig nincs kivel John Digweedre mennem... :( BRÜHÜHÜ!!! :( ráadásul Kecelre a közlekedés sem olyan egyszerű, hogy felülök a vonatra és kész, meg hazajövök. áhhh... biztos volt oda valami szárnyvonal, amit nagyon "okosan" megszüntettek. mert minek... ezt nem is kommentálom.

viszont hihetetlenül jó, hogy már 2 hónapja nem nézek híradót, nem olvasok újságot, nem olvasok indexet, nem politizálok. annyira jó ettől a közérzetem, hogy hihetetlen. :) ajánlom másoknak is. :) a legszebb, hogy nem is hiányzik, hogy benne legyek a napi történésekben. 

most a melóhelyen csitultak a viharok. leginkább az én viharaim. bár szerdán elgondolkodtam azon, hogy annyi erővel, amennyivel azok a srácok előadták magukat, én is trénerkedhetnék, akár ott is, és nem is keresnék szarul. nyilván jobban, mint most... érdekel a trénerkedés. eddig nem foglalkoztam vele, de most rájöttem, hogy a szakmán belül még ehhez lenne kedvem. beszélgetéseket hallgatni, visszajelezni, észt osztani, ilyesmi. a napi munkámba ez most is beletartozik, csak jelenleg emellett még rengeteg minden van, plusz az opik is percenként cseszegetnek valami szarral. ha viszont csak tréner lennék, akkor csak ezzel kellene törődnöm. az azért jobb és nyugisabb lenne... viszont jó lenne még képzésen részt venni, hogy profi tréner lehessek. az meg sok pénz. nyilván a jelenlegi cégem nem fog ilyenre "befizetni", egy megpályázott új helyen meg esetleg pont ezért nem kellenék, mert nem képeztem magam ilyen téren... áhhh... sehogy sem jó. :(

a hétvégén bulizhatnékom van, táncolhatnékom van, de nincs kivel mennem. :( sebaj, egy őrült nagy takarítás ráférne a kecóra, úgyhogy lehet, hogy ebbe feccölöm a rengeteg energiámat, ami akkor lesz, ha holnap délig alszok legalább. már persze a dawntempo után. :) azt ki nem hagynám!! :)