péntek, október 15, 2010

egyre kevésbé tudok

enni. cserébe nem is nagyon vagyok éhes. ez remek hír mára, péntekre. :) mondjuk, ezzel párhuzamosan jön a fuldoklás, meg a fulladásközeli állapotból ébredés hajnalban, de ehhez meg hozzá vagyok szokva. ezt a szenvedést simán kibírom a nemes cél érdekében. :)

holnap végre bulizás!!! :D már úgy várom, hogy táncolhassak egy jót. :) mondjuk... úgy estétől reggelig. :) bakelitről fogják nyomni a jó kis techno meg minimal zenéket. asszem nem lesz rossz. :) Zével megyek, remélem, ettől sem lesz rossz. :)

Vérnénnye itt toporog a kapuban, remélem, nem holnap fog beállítani... mondjuk azzal sem tudja az estémet elrontani, ha beállít. :) mert nem hagyom. :)

és a hétvégén újra bajnoki meccsek a tévében. foci minden mennyiségben. :) egyébre sem tudok gondolni. :)

pasik? nem érdekelnek. a netes társkeresést teljesen befejeztem. de annyira nem is hiányzik. majd tavasszal újra belevágok, bár akkor is inkább a személyes találkozásokat fogom preferálni inkább, mint a netes húspiacot. 

ma munka után két kolléganőmmel beülünk inni valamit az Astorián egy helyre, egy órácskára (na, persze... :D). jó lesz. :)

ja, és új kedvec sorozataim az HBO-n. egyrészt a Semmi közepén (The Middle). egy amerikai család mindennapjai. egészen vicces. néha elgondolkodtató is persze (ezzel trenírozom magam arra, hogy majd egyszer lesznek gyerekeim). a másik pedig a Kergetjük az amerikai álmot (How to Make It in America). jó pasik vannak benne, meg jó zenék. főleg a főcímzene. ajánlom mindenki figyelmébe. :) a sztori is jó egyébként. bírom a kreatív embereket. :)
a Discovery Science csatornán pedig ezt nézzétek: Morgan Freeman: a féreglyukon át (Through the Wormhole with Morgan Freeman). nagyon érdekes sorozat!! :)
túl sokat tévézek ugye? :) de hát élvezem!!! :)