csütörtök, október 28, 2010

megnéztem az új

plázát, ami kb. a házunk mellett nyílt. nem rossz, jelentem nem rossz. :) jó üzletek vannak, közel van... mi kell még több? tőlem aztán a többi pláza be is zárhat. máshova én úgysem teszem be a lábam többet. :) (na, nem mintha eddig bármelyikben is sokat vergődtem volna. csak muszájból.) itt van minden, ami kell. :) még több is, mint ami kell. :) pénzem nincs, úgyhogy tegnap csak szétnézni mentem be. mondjuk olyan tömeg volt (szegény magyarok, hó végén, válságban), tülekedett mindenki és vásárolt, hogy nagyjából 5 perc alatt átverekedtem magam az épületen, nézelődtem kicsit, és a hátsó bejáraton el is hagytam az ojjektumot. :) majd ha lecseng ez az első pár napnyi őrület, akkor jobban körüljárom esetleg. továbbra is pénz nélkül. az a biztos. :)

fél 7 körül már otthon is voltam. leültem Fradi meccset nézni, aztán meg PSV-t. utóbbinak a végét elaludtam. najó, úgy az 50. perctől feltehetőleg már aludtam, mert Dzsudzsák 61. percben lőtt büntetőjéről már teljesen lemaradtam. majdnem éjfél volt, mire megébredtem, be is húztam a csíkot a hálóba. 

holnap szabadnap. nem fizetett, de leszarom. kell a holnapi nap nekem. egész nap takarítani fogok, 5 után feljön Zsó, őrültködni. :) rájött, hogy szombaton mégsem akar bejönni dolgozni, úgyhogy kurvára rá fogunk érni szombaton is. szerintem a forraltbor holnap kiütéssel győz. :) rajtam nem fog múlni. :)

vasárnap és hétfőn punnyadok, az a biztos. :) bár vasárnap este lenne egy jó kis halloween party... jó zenékkel, almássy téren... lehet, hogy elindulok egyedül. legalább egy pár órára benézek. annyira közel van, hogy onnan csukott szemmel, négykézláb is hazajövök, bármikor, bármilyen állapotban, egyedül is. szóval nem kéne kihagyni. :)

ma pedig Vikuskáékhoz megyek. jó lesz. :) már várom. :)