szombat, október 02, 2010

éppen két éve

ezen a napon ismerkedtem meg a Bőgőssel. akkor csütörtök este volt, a Szépművészeti Múzeumban zenélt, oda hívott meg. nincs jelentősége a dolognak, ma már egy percig sem érdekel, csak úgy megjegyeztem. :)

a MU rettenetes szar játékkal kiszenvedett egy gólnélküli ikszet ma, idegenben. örülhetnek, hogy nem kaptak ki. szánalom. :(

fura kettősségként uralkodik bennem, hogy mennék táncolni ezerrel, és persze ezen keresztül pasiznék is, viszont nagy vonzerő a tévé, meg a kényelmes kanapé, ami itthon van. no, nem mintha lenne bárki, akivel bulizni mehetnék. nincs kit megkérnem erre. olyan buliba, amilyenbe én szeretnék menni, egyik Barátnőm (ha van még egyáltalán), meg ismerősöm sem akar. talán Zsó, de vele meg az Atmos buli van már megbeszélve, addig őt már nem hiszem, hogy el tudom csábítani a pasija mellől. 

asszem Digweednek is annyi. :( nem panaszkodhatok emiatt. én intéztem el, hogy ez így legyen. ha nem koptatom le magamról a 76-ost, meg a Kost, akkor valamelyikőjük biztos elvinne. gondolkodtam, hogy felveszem újra a kapcsolatot a Kossal, de rájöttem, hogy nem ér annyit az egész. engem fáraszt ez a pasi, mert nyilván nem sokat változott tavasz óta. ha megerőltetném magam arra az egy estére, nem is lenne gond, de tudom, hogy utána a Kost megint nagyon nehezen tudnám újra lekoptatni magamról. az meg kinek hiányzik? ráadásul a társaságában pasizni sem tudnék. mondjuk, az is igaz, hogy vinne-hozna kocsival, szerintem orbitálisat buliznánk, körüludvarolna, körülrajongana, és biztosan rommá szeretkeznénk magunkat, amint megkapná tőlem a zöld jelzést. 
ha 76-osról lenne szó... nos, ha félretenné a sértődöttségét (ami nyilván motoszkál benne azért, mert nem kerestem), akkor ugyanaz lenne vele a helyzet, mint a Kossal. hiszen ő is odavan értem. bár... ki tudja, hogy Gabi után van-e valami új kapcsolata? bár... Gabi mellett is csak egy ideig tartotta magát... úgy fél évig... aztán szexeltünk ezerrel tovább, kb. onnan folytattuk, ahol abbahagytuk...

hmhm. kéne valami jó kis kaland, jó buli, klassz élmény... lehet, írok ennek a két pöcsnek. ha az egyik nem ér rá, akkor legalább a másik hátha rá fog érni, és bekapja a horgot. vagy ha mindketten rámmoccannak, akkor mehetünk hármasban. :) ilyet még úgysem csináltam. :) éppen itt az ideje. :)