szerda, október 27, 2010

vasárnap hajnalban levelet

kaptam Hétfőitől. ha valaki még emlékszik rá, akkor jó, ha nem, az se gáz. egy éve beszéltünk sms-ben utoljára, és a tavalyi Ozora után találkoztunk személyesen, azóta nem. erre írt egy levelet, a semmiből, hogy milyen erotikus álmai voltak velem kapcsolatban, de olyanok, hogy már ő szégyelli, és hogy visszanézte az sms-eimet, és napra pontosan 1 éve üzengettünk hasonló témában, és hogy nem érti.
sajnos kapva kaptam az alkalmon, és bátorítottam, hogy személyesen is elmesélheti az álmát, ha gondolja, mert érdekel, illetve rákérdeztem, hogy mindenkinek az üzeneteit elrakja egy évig? 
aztán jött a válasz, hogy úgysem mondaná el az álmát, meg csak olyan sms-t rak el, ami tetszik, és hogy bocs, nem akart felzaklatni. 
mire én tömören: "nem zaklattál fel"
ha nem akar semmit, akkor mi a fasznak írogatja meg, hogy mit álmodott velem kapcsolatban? annyira nem értem a férfiakat... 
egyébként pedig kurvára leszarom, hogy melyik pöcsvirág és mennyit álmodozik rólam. erre verjék ki minden reggel. ezek a lúzerek, akiknek még nem volt olyan szerencséjük, hogy ágyba kerüljenek velem, nem tudják, hogy mit hagytak ki. de most már nem is fogják megtudni.
van aztán egy másik halmaz, akik tudják, hogy mit és kit veszítettek el a személyemben, mikor azt mondták, hogy off (pl. a 76-os, a Kos, a Bőgős, Zé), de őket meg vigye a víz. most már látom, hogy Zé is kivan. hogy csak a meló. és nincs kihez szólni, nincs kivel beszélni normálisan, nincs kivel szexelni, nincs kivel röhögni, nincs kivel bulizni. szóval szar neki egyedül. megértem. de ez az ő döntése volt. vállalja és viselje a következményeket. gondolkodott volna előbb. vagy gondolkodott volna máshogy.

tegnap munka után levezetésként betértünk Zsóval a törzshelyünkre. 2-2 forralt bor után mentünk haza. 

én otthon megint meccset néztem, aztán meg mentem aludni. pénteken szabin leszek, mert meg akarom nyújtani a hétvégémet. péntek este feljön Zsó és nálam forraltborozunk, meg tököt faragunk, ha már halloween van. vagymi. :) hoz fényképezőt. asszem jó buli lesz. :) már TÖKre várom. :)
holnap Vikiékhez látogatok, mert ezer éve nem találkoztunk. hálistennek mindhárman otthon lesznek, ez külön öröm. :)

rájöttem, attól nő a látogatottság, ha nem írok minden nap. :) mert akkor az érdeklődők többször is benéznek ide. :) najó, azért ebből nem csinálok rendszert. :)