péntek, október 08, 2010

fura dolog egyelőre

megszokni azt, hogy nem "kell" minden reggel belépkednem valami hülye társkeresőre, hogy wtf. fura, hogy nem ezzel indul a nap.
bevallom őszintén, némileg függőség is kialakult nálam ezzel kapcsolatban. tehát hajszoltam a dolgot rendesen. és nehezen bírtam ki, hogy ne nézegessem, ki nézett meg, kinek tetszem, vagy kit lehet éppen az anyjába elküldeni, hogy mit akar mégis tőlem.
azért persze meg fogom szokni, nincs ezzel gond. :) vagy visszaregelek valahova, ha már nagyon nem bírom. de egyelőre nem hiányzik. se a levelezgetés, se a randizás. 

mindenféle ötletem van a hétvégére, hogy mit kéne főzni. pedig ha zabálok, akkor a fogyásnak reszeltek. bár főzhetnék olyat is, ami nem hízlal. de hát tegnap a lasagnet kívántam meg. :( no, mondjuk azt is el lehet készíteni energiaszegényen. hm. majd még meglátom. a csarnokig lusta vagyok elmenni, úgyhogy nagy valószínűséggel leveses hétvége lesz megint. 

ma reggel mákom volt, a Tesóm pont akkor indult kocsival dolgozni, mikor én. úgyhogy be is hozott. még jó, hogy a munkahelyünk is egymás mellett van. :) egyébként a bkv-zás ehhez képest egy nyugis műfaj. én nem tudom mi van az emberekkel, de hogy mindenki hülye és türelmetlen a kocsiban, főleg reggel, az biztos. istenem, de jó, hogy nincs jogosítványom és autóm se. :)

ma este lesz John Digweed az országban... én meg a nyóckerben fogok ücsörögni, egyedül... :( hát, sebaj. :) majd hallgatom a zenéjét egész hétvégén otthon. :) pedig annyi bulizási lehetőség lenne, de nincs kivel mennem. :( 

így jár az, aki minden barátját elmarja maga mellől.... mondhatnák az okosok. ami még igaz is lehet, de ezek a barátok eddig se jöttek velem sehova, úgyhogy lényegében teljesen mindegy.

szerdán gondolkodtam rajta, hogy megcsinálom jövő nyárra az 55 kg-ot. nem érdekel, hogy hogyan, de megcsinálom. egyszer az életben akarok annyi lenni. illetve hát mégegyszer, mert 10 éves koromban már voltam 50 kg. :( szóval megcsinálom, aztán meg lehet nézni, hogy áll nekem a soványság. nagyon kíváncsi lennék arra, hogy milyen lesz majd az arcom, a bőröm, a testem. meg hogy 55 kg-osan fognak-e rám ragadni a pasik, vagy éppen ellenkezőleg. mert aztán onnan felhízni 60-65 kg-ra, ami már azért egy egészségesebb állapot, nem lesz nehéz. de előbb látni akarom, hogy érdemes volt-e lefogyni. hogy érdemes-e egyáltalán ropinak lenni.
természetesen nemcsak zacskós levessel fogyasztom magam, hanem majd tornával, mozgással is. azt tervezem, hogy ha elérem a 80 kg-ot, akkor otthon tolom a tornázást, 70-nél (ami leginkább tavaszra várható, úgy saccolom, hogy március 15-re meglesz legkésőbb) pedig nekiállok futni. akkorra már talán a Margitsziget is jobban megközelíthető lesz, meg jó lesz az idő, és ilyenek. 
jelenleg (4 hete szűkíttettem pont) - 5 kg-nál járok úgy, hogy azért néha megeszem, amit megkívánok. vagy legalább is leerőszakolom. :) ha egy kicsit mégjobban odafigyelnék, sokkal gyorsabb ütemben menne a dolog. de már ez is valami. :) 1 hónap alatt 5 kg-ot fogyni. úgy, hogy egy percig sem éheztem tulajdonképpen... na, ezt csináljátok utánam gyűrű nélkül. :)