csütörtök, április 30, 2009

csak a MU

lehet a BL győztes idén. senki más. a tegnap esti meccsből ez egyértelműen kiderült. :) rekedtre üvöltöttem magam. aztakurva. :) azért jó ilyenkor egyedül lennem, mert nagyon nem viselkedek nőiesen. és ezen nem is vagyok hajlandó változtatni. vagy szurkolok rendesen, vagy inkább be se kapcsolom a tévét. szombat este Real-Barca. azt sem hagyom ki, szerintem. :)
amúgy semmi extra nem történik. kialvatlan vagyok, fáradt vagyok. de ma időben lefekszem és hátha ez megváltozik.
holnap 2-kor találkozom a Borásszal. tegnap felhívott a meccs előtt. eléggé gyerek hangja van. meg mindketten zavarban voltunk kicsit talán... én nem számítottam a hívására, ő meg... mittomén. mindegy.
remélem, kellemes délutánt töltünk majd együtt. persze minden zöldterületen millió ember lesz, de egy padot csak találunk, ahol leülhetünk dumálni.
már most mondta, hogy csak 6-ig ér rá, tehát nem kell vég nélkül elviselnem, ha nem jönne be.
annyira szeretnék nyitni valaki felé. annyira vágyom gyengédségre, szerelemre... de annyira magasra került az a kurva léc... egyszerűen nehéz lejjebb raknom. vagy inkább lehetetlen. meg nem is akarom. üsse meg valaki azt a szintet már végre...
77-es írta, hogy valami nyugis nőt keres. elég volt neki a pörgésből. háttt... ha ő úgy boldog lesz, akkor legyen. sok sikert hozzá.
nem mondom, hogy örök életemre pörögni akarok, de a langyospisiből épp elég volt a férjem mellett. azt mégegyszer nem.
kurvára nincs kedvem dolgozni. és persze hóvégi zárást kell csinálni. hogy örülök... na, valahogy csak túlélem még ezt a napot is.

1 megjegyzés:

  1. Hogy mennyi pasi van még mindig az életedben, és egyikről sem derült ki hogy ő az igazi...! Kitartás!

    VálaszTörlés