hétfő, április 06, 2009

komoly zúzódásokat szereztem

a szombat esti Flash koncerten. aztakurva. alig élek. nagyon fosul vagyok. mozdulni is alig. de talán kezdhetném az elején.
péntek este, Bananas buli, Barbicsekkel. a zene jó volt, a hely is jó volt, a hangulat is jó volt, csak én nem voltam odavaló. fáradt voltam, öreg és csúnya.
tele volt 20 éves, 20 kilós, 20-as IQ-jú, 20 perce szoliból kilépett szőke lányokkal. najó, voltak fapinák is, de még azok is elkeltek. mondjuk, alig láttam épkézláb pasit. max. 2-t. az egyik nővel volt. (naná) a másik meg a társaságban az egyik csajra hajtott rá. (na jó, mondjuk előtte már vagy 3-nál bepróbálkozott, szóval már csak azért se kellett volna) amúgy a pasifelhozatal egy fos. öreg, ronda, fiatal, béna, szánalmas... áhhh... egyik se kellett volna.
nagyon hamar befáradtam egyébként, meg untam is magam, de azért hajnali fél3-ig kitartottam. nem rúgtam be nagyon, sőt, szinte egyáltalán, bár ittam némi alkoholt. fél4 után értem haza (hálistennek pont jött egy éjszakai). beájultam az ágyba.
szombat délelőtt viszonylag korán felkeltem. nekiálltam végre takarítani. meg elmentem boltba, valami kajáért. porszívózás, felmosás azért nem volt, de elmosogattam, összeszedtem egy csomó szemetet, kiganyéztam a macskát, meg a halakat... ja, és kimostam egy csomó cuccomat.
délután 5 körül tudatosult bennem, hogy a telefonom megint beokádott. be volt kapcsolva, úgy nézett ki, hogy rajta van a hálózaton, mégse lehetett engem elérni, meg én sem tudtam telefonálni. százötvenszer kikapcs-bekapcs, akku ki-be, kártya ki-be. van másik telóm, de az meg vodás, szóval nem tudtam másba átrakni a kártyámat, hogy telefonálni tudjak. hurrá. este 8 körül összeszedtem magam, átmentem a Tesómhoz, hátha otthon van és ad valami régi készüléket kölcsön. de nem voltak otthon. hagytam neki pár sort, hogy tönkrement a telefon, meg hogy geci, hogy nem jön este Flashre. aztán még neteztem és elindultam a koncertre.
rettentő csinos voltam. bakancs, lila harisnya, fekete egészruha, rajta lila, mintás ruha és lila zakó. szolid smink, fekete táska.
9 után érkeztem meg a helyre. alig volt valaki. vettem 3 dl rosét, leültem cigizni, iszogatni. egyszer csak látom, hogy a Tesómék közelítenek. na, remek. :) mivel nem tudott elérni egész nap, gondolta, este eljönnek, hátha itt összefutunk. dumálgattunk, sikerült 4-szer 3 dl rosét meginnom és mocskosmód berúgnom. közben feltűnt a színen Repülős is. már nem is tetszik. nem is tudom, mi tetszett benne anno. odaköszönt, vett egy sört, aztán ment valamerre.
Tesómék nem várták meg a koncertet. otthagytak full részegen. pedig miután elmentek, kb. 10 perccel már kezdődött is. én egyből előre vágtattam. első sor, Barcs Miki arcába énekeltem. a buli hajón volt, szóval már eleve imbolygott minden, plusz az alkohol, meg a sok punk... nem sorolom... pedig nagyon vigyáztam, meg volt egy srác, aki vigyázott néha rám, de volt egy barom (még csak nem is punk), egy hülye részeg, aki annyit lökdösődött... na, mindegy... egyszer jobbra dőltem el, a hangfalra, akkor a derekam ütöttem be, de csúnyán (azt hittem, leszakad a vesém), nagyon rondán néz ki, alig bírok mozogni. másodszor meg balra dőltem, a másik hangfalra, akkor meg a bal térdem vertem össze... az is kibaszottul fáj. de akkor nem éreztem. nyomtam tovább. kurva jó volt!!! :) a koncert végén aztán elindultam haza.
alig bírtam menni. csak a fal mellett közlekedtem. végig üvöltöztem az utcán, hogy "SZERETLEK SZALAY!!!!!!" meg ilyenek. énekeltem, hogy "pont, pont a Bőgős kell nekem..." és még sorolhatnám. az éjszakai buszon folytattam ugyanezt. a Blahán vártam villamost, de onnan már nem ment tovább egy se. míg ültem a megállóban, előbb egy nagy darab fickó ült le mellém, kérdezte: "mi a bánatod??" mondom: "hát... a szerelmem..." erre ő: "ne vigyelek haza? itt áll a kocsim." mondom: "köszi, nem. megvárom az éjszakait."
2 perc múlva egy másik pasi ült le mellém és próbált velem beszélgetni. meg elkísért az éjszakaihoz...
a 32-esek terénél 3 kissrác kért tőlem cigit, elszívták az utolsó 3 szálat, dumálni kezdtünk, majd ezekkel mentem ki a 10. kerületbe zöldért. nem akarom részletezni, de jól átbasztak. én meg hülye voltam. a szerencsém, hogy legalább nem raboltak ki és nem erőszakoltak meg. bár utóbbi ellen lehet, hogy nem tiltakoztam volna... a szükség nagy úr ugyebár... :) fű persze továbbra sincs. :S
a 909-es jól otthagyott az MTK stadionnál, úgyhogy fél órát vártam a hidegben (szoknya, vékony zakó), ráadásul cigi nélkül. arra jött egy dagadt cigány, kérdezi, hogy nem akarok-e diszkóba menni vele. hát, mondom, nem. aztán lejmoltam egy szál cigit és még egy kicsit dumáltunk.
később jött egy másik srác. megállt a megállóban. rágyújtott. vágyakozva néztem a majdnem tele doboz cigijére. erre odajön: "kérsz egy szál cigit?"
naná, hogy kértem. adott. meg tüzet is. sokáig nem szólt hozzám, egyszer csak odalép: "kinyalhatlak???" (??????????) mondom: "hát, most biztosan nem. de neked mindegy, hogy ki? aki először szembejön???" erre ő: "hát... nagy a vágy..." mire én: "hát, sajnálom..." erre semmi nyavalygás, elhúzott balra... tehát nem is az éjszakaival akart menni, egyszerűen csak odajött, hátha fel tud szedni, legalább egy menetre... MIFASZ???? ennyire jó csaj vagyok??? mondjuk, elég ergya pasik környékeztek meg az éjszaka során, úgyhogy inkább nem bízom el magam. talán ez az utolsó volt még valahogy... valami... később gondoltam rá, hogy azt kellett volna mondani: "de. kinyalhatsz. menjünk fel hozzád. messze laksz?" vagy valami ilyesmi. igazából annyira ki vagyok éhezve, hogy szivem szerint az MTK stadiont gyaláztam volna meg, hogy csináljon ott meg a sötétben, nem érdekel. legalább dugja a kezét a bugyimba, vagy valami ilyesmi... de ez már talán beteges... vagy nem? :)
4-re értem haza, totál átfagyva. beájultam az ágyba ismét. ja, hajnalban a telefonom is meggyógyult, nem tudom mitől. ahogy az MTK pálya mellett álltam, jött egy sms, egy vadidegentől (állítása szerint még a lila oldalon ismertük meg egymást, valamikor, gondolom, legalább fél éve, vagy több... nem reagáltam a találkozási szándékára). lehet a libások voltak jó hatással a készülékemre. most már soha nem kapcsolom ki. :)
vasárnap délelőtt 9 körül ébredtem fel. szerettem volna Vikiékkel találkozni, de mozdulni alig bírtam. inkább punnyadtam otthon. délután 5-től meccs, kurva jó meccs, végre győztünk, végre megtört az átok, hogy azóta kikap a MU, mióta szakított velem a Bőgős... van remény. ;) megittam a szokásos üveg boromat, aztán még hallgattam érfelvagdosós zenét, énekeltem, picsogtam és 9 körül aludni mentem.
ma reggel hulladékság, még mindig nem pihentem ki magam rendesen. 7-kor körmös, 9-kor kontroll. (már egyáltalán nem kell hordani a fűzőt!!! hurrá!!!!) utána meló ezerrel.
holnap csak délig dolgozom, megint temetés. most a Tesóm keresztapja halt meg. így megy ez. sorban mindenki...
este rohanok vissza Pestre, mert BL... fontos meccs. :)
amúgy, most már teljesen biztos, hogy alkoholista lettem. már nem bírom ki egyáltalán nélküle. remek. :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése