péntek, április 24, 2009

nem tudom ki

csöngetett be éjjel hozzám, de kurvára felcsesztem magam. biztos, hogy nem szórakozó csengetés volt, mert más csengőjét nem nyomta, csak az enyémet. hajnali fél1-kor.
először felültem az ágyban, hogy odamegyek a kaputelefonhoz és megkérdezem ki az. aztán meggondoltam magam és visszadöglöttem. egyszer még megnyomta a csengőt, aztán abbahagyta.
lehet, hogy a Bőgős volt az??? na, de miért lett volna? és miért nem hívott fel, hogy akar valamit? nincs a kártyáján pénz? máskor is megoldotta más telefonjáról... na, mindegy. nyilván nem ő volt. meg minek is jönne hozzám az éjszaka közepén? a zongoráért? hát elmehet a büdös picsába. ma egész napos tréningen veszek részt, jó lett volna normálisan pihenni, de persze emiatt nem sikerült.
de ha nem a Bőgős volt, akkor ki??? ki akart engem az éjszaka közepén??? áhhh... fogalmam sincs... :(

ma este ZP. baromira várom, de nem a randi miatt, hanem a Belga miatt. tegnap 20 percet beszéltem a sráccal telefonon... nem volt rossz, de hát a Bőgős jár a fejemben továbbra is.

megírtam Balunak (aka KB), hogy "csini vagyok, szép vagyok, de te soha többé nem kaphatsz meg, amiért anno azt mondtad, amit..." MUHAHA!!! :)
kíváncsi vagyok, mit válaszol... egyáltalán válaszol-e.

nem akarok élni a Bőgős nélkül. nincs értelme. továbbra sem. csak ő kell nekem, senki más. szeretem és rettenetesen hiányzik. megpusztulok... :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése