csütörtök, április 16, 2009

az év gólja

született meg tegnap a Porto-MU találkozón. whááááááááá!!!!!! 3 percig csak sikítoztam örömömben, meg nem kaptam levegőt persze a csodálattól. :) aztán a meccs egy fos lett. biztonsági játékot nyomott a MU. de hát a lényeg, hogy TOVÁBBJUTOTTUNK!!!! :D

jól bezabáltam töltött kápiból, sok tejföllel, meg chips, meg csoki, meg egy üveg édes rosé... tökéletes este sikeredett. :) már csak egy pasi hiányzott mellőlem, lehetőleg egy MU fanatikus, de hát majd az is meglesz idővel.

a Bak hívott, fél órát beszéltünk telefonon, jól kibaromkodtuk magunkat. az biztos, hogy nagyon szívesen megdöntene, meg lehet, hogy én is bepróbálnám a tehetségét, de több nem biztos, hogy lenne ebből az egészből. meg talán nem is akarja egyikőnk sem, hogy több legyen. ráadásul bruttó 25 éves.
lehet, hogy már hétfőn találkozunk. az jó lesz. mindig annyit bókol meg puncsol, jól fog esni a lelkemnek, hogy olyan pasival találkozom, akinek tetszem. vagy legalább is hitelesen elő tudja adni, hogy tetszem neki. :)

Bőgős? sokat gondolok rá. de az utóbbi pár napban egyre kevesebbet. tegnap este, meg ma sem hallgattam az érvagdosós zenéket, így azért könnyebb. inkább nyomattam Belgát. jövő hét pénteken a ZP-ben koncert, fel kell készülnöm rá! :)

este megyünk a Sandokanba a Kossal. előtte nem lesz ideje ZP-be jönni, de talán nem is baj. inkább befestem a hajam, rámfér már az is.

ma a jó kis Rooney pólómban jöttem dolgozni. megígértem tegnap, hogy ha továbbjutunk, akkor abban jövök. ha nem, akkor meg feketében. így ma reggel végre nem kellett gondolkodnom, mit vegyek fel. :) vannak itt kollégák, akik persze cinkeltek a MU miatt, de leszarom. :) ja, és vettem egy Nemzeti Sportot is, annyira ki vagyok éhezve a nyomtatott sporthírekre. címlapon persze Cé és Wayne. :)

még mindig nem tudtam zöldet szerezni. ez most már komolyan felbasz. :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése