kedd, április 21, 2009

a seggem nyilvános

helyen való markolászásába és villamosmegállóban smárolásba torkollt a tegnap esti találkozó a Bakkal.
a szokásos Gül baba szerájba ültünk be, már ott csókolóztunk, aztán haza akart kísérni, meg persze feljönni hozzám. a Liszt Ferenc téren sétálva markolászta  a seggem és állandóan puszilgatott. annyit engedélyeztem, hogy leszállhat velem a villamosról, vártam vele egy következőt és ennyi. addig persze folyamatosan rajtam csüngött. remek.
mikor elment a villamossal én a boltba indultam és hangosan pöröltem a Bőgőssel: "szalay, bazmeg, mi a szarért kényszerítesz ilyen helyzetekbe??? miért??? bazmeg, nekem te kellesz, senki más... miért nem vagyunk együtt???" ehh... ja, hát előtte meg, ahogy kijöttünk a helyről, megláttam egyből egy gitártokos srácot, aztán egy csajt és az idegtől remegve morogtam: "nem akarok több hangszertokos embert látni!!! NEM AKAROK!!!!" az egyik visszanézett, mondtam neki egyből, hogy "bocs, nem neked szól", meg a Baknak is, hogy "bocs, neked se szól... tudod..." ő meg szorította a kezem és valami viccel elütötte a dolgot. amúgy már a találkozónk elején kijelentettem, hogy nem vagyok túl a Bőgősön, szóval ne reménykedjen.
igazából, nem is tudom, hogy mit akar tőlem a Bak. megdugni mindenképpen akar, de hogy hosszabb távon gondolkodna-e velem, arról nincs szó. és nem is biztos, hogy akarnám. amúgy is félek, hogy a szex például kudarcba fulladna, mert meglátná a testem ruha nélkül és undorodva rohanna el. egyébként viszont egyforma őrültek vagyunk, ő is egy geci, mint én (vagy a Bőgős), mindenen poénkodik, szereti a South Parkot... szóval vannak közös vonások. jójó, persze, ez még kevés egy kapcsolathoz. belátom. éppen ezért nem tervezek vele. meg szerintem ő sem velem. de egy éjszakára meg minek??? van nekem kezem, meg a tévében jó filmek. megoldom azt egyedül. mondjuk az tény, hogy a csókja, a gyengédsége, a bókjai, a törődése nagyon jól esett tegnap... bár a villamosmegállóban már szinte ciki volt. úgy nézek ki, mintha a nővére lennék, vagy nem tudom... a 25-öt töltötte tavaly decemberben... áhhhh... mit tudom én???
nekem a Bőgős kell és pont. ebből nem engedek. úgyse tudok másba szerelmes lenni... egyszerűen képtelenség. csak rá gondolok, folyton. felidézem a régi dolgokat. az udvarlását, az ajándékokat, a közös élményeket, koncerteket... ebből táplálkozom. és amíg ugyanezt nem érzem valakivel, mint amit vele, addig lófasz esti fény minden pasi.
9-re értem haza este. ettem. sodortam egy cigit. egy brutál cigit. hogy majd két napra beosztom. csak kicsit szívok belőle. aha. jól eltoltam az egészet 2 óra alatt. viszont egy hős voltam, mert két Kaliforgia rész után 23:01-kor kikapcsoltam a tévét. pont akkor, mikor kezdődött a pornó. inkább aludni mentem. muszáj volt. :(
ja, tegnap végre megjött, 1 heti késés után. nem gondoltam, hogy terhes vagyok, mert ugyebár lehetetlen lenne jelen pillanatban (bár egyes barátaim Máriának hívnak... lehet, hogy nem véletlenül??? :D), nyilván a műtét kavart be a rendszerbe kicsit. így viszont nagy királyság van, mert O.Z.O.R.A. idején pont nem lesz velem Vérnénnye. szóval már megérte. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése