szerda, április 15, 2009

végre voltam a

dokkernél. mondta, hogy semmi gáz, de mostantól kicsit sűrűbben fogunk talizni. belenyúlt, kitisztogatta, mittomén, átkötötte és szevasz.
először mindig olyan pokróc, de a végére azért bebarizunk.
bementem gyógyszertárba kötszerért, aztán jöttem vissza dolgozni.

tegnap este megnéztem az év meccsét... whááááááá!!! nagyon jó volt! mondjuk a második félidőt csak képpel, a hang az érvagdosós zenéim voltak. részegen énekeltem őket. aztán még pornónézés, egy új sráccal smsezgetés (most ismerkedünk), aztán ennyi. aludni nem sokat sikerült. éjfélkor lefekvés, hajnali 3-kor ébredés. macska fél5-ig nem hagyott békén, akkor kúrtam be a vécébe és csuktam rá az ajtót. (ivarzik megint) nagyon elegem lett. alig bírtam felkelni persze.

a Bak hívott, hogy találkozni szeretne velem a jövő héten. természetesen nem zárkóztam el a dologtól. :)

a Bőgős nem jelentkezett. én sem nála. rájöttem, hogy a múlt hét végén, meg e hét elején tavaszi szünet volt, ezért nem nagyon járt a városban. de hát kb. pont nem érdekel. nem tudom, mit akart ezzel a hétfői hívással, de egy darabig biztos nem érek rá.

holnap nyit a ZP!!!! Péterfy Bori lesz. :) megpróbálom a Sandokan előtt a Kost elcsalni a koncertre. úgyis csak 10-re foglalt asztalt Rencsónál, a kedvenc pincérnőnknél, akivel a múltkor kikezdtem. :)

ma este bevacsorázok töltött káposztából, aztán kinyitom a boromat és nézem a Porto-MU meccset. remélem, nem kell csalódnom a csapatomban. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése