hétfő, április 20, 2009

eltekintve a továbbra

is folyamatosan levedző sebemtől (mely meghiúsította Vikiék meglátogatását is sajnos) tök jól vagyok. :)
pénteken délután volt egy röpke író-olvasó találkozó... háttt... biztos én vagyok az extrém személyiség, de nekem nagyon jól esett, hogy mondjuk a hölgyemény a barátnőjével követett a Szigeten, de nem mertek/akartak megszólítani... úrjézus... meg hogy egymást értesítik, ha már frissült a blogom... ahhh... ez már tényleg sztárság... :) nagyon szimpatikus lánnyal találkoztam egyébként. már attól nyilván pozitív a benyomásom, hogy segíteni próbált rajtam, illetve segített is, de amúgy is... néhány mondatból kiderült, hogy vannak közös gondolataink. vagymi. :)
aztán hazamentem, már legszivesebben csavartam volna a varázsszőnyeget, de nem tehettem, mert találkozóm volt a 23 éves fiúval. 6 után, a WestEndben futottunk össze, 9 után értem haza. rémes volt. folyamatosan a spangli járt a fejemben. alig vártam, hogy hazaérjek. a sráccal annyira nem pendülünk egy húron, hogy az nem igaz... nem is tudom, mi a francról leveleztünk már 2 hete... na, mindegy. ki van pipálva.
szóval hazaértem, aztán szív, sürít, benntart, kipufog. :) filmet néztem, zenét hallgattam (Mezzon kibaszott nagy jazz ment... beszartam!!!), pornót néztem.
whááááá!!! annyira jó volt betépni újra... istenem, nem is tudom hogyan bírtam ki ennyi ideig nélküle. remegő kézzel tekertem a cigit, remegve gyújtottam meg, de utána minden problémám elszállt. végre nem gondoltam semmire, vagy semmi extrára, de leginkább semmire. csak néztem ki a fejemből, vihogtam minden hülyeségen, élveztem a zenét és persze a pornót. :) 1 körül feküdtem le aludni. és nagyon jó aludtam. elalvás előtt saját szerzeményt szavaltam, amit a lefekvés előtti utolsó tükörbenézés inspirált:
"Szűk pupilla, piros szem,
Jaj, de rég volt már ilyen..."

dél körül ébredtem fel és tudatosult bennem, hogy megint ömlik a cucc belőlem. hát remek. megint percenként kötéscsere, sőt, törölközővel a derekamon közlekedés... szóval rémes. így nem vállaltam, hogy elinduljak Vikiékhez, mert kb. két lépés után már a bokámon folyt volna végig ez a vacak. :(
így otthon maradtam. főztem túrós csuszát (még jó, hogy bevásároltam pénteken), csavartam a spanglit, HBO-n moziztam, 11 után pornó megint. 2 olyan filmet is elkaptam, hogy jujjjj.... muszáj volt. :) hitetlenkedve mondogattam: "ilyen film nincs... ilyen pasi nincs..." :) de volt. hálistennek.
újfent hajnali 1-kor alvás. délben felkelés. 1-kor már spanglizás. :) vasárnap délután Üvegtigris 1., aztán Fűre tépni szabad, aztán MU-Everton meccs (kiestünk az FA kupából, basszameg!!!!), aztán a Szállító 1.
végig vihogtam a filmeket. este 11-ig fent voltam, megvártam még, hogy beinduljon a pornó csatorna... áhhh... annyira jó kis hétvége volt!!! :)
50 órából 20-at minimum aludtam. a fennmaradó 30-ban 6 db brutál spangli fogyott el. vagyis 5 óránként 1 db. az azért nem rossz. :)
pont azon gondolkodtam ma reggel, hogy mennyire kurvajól elvagyok így. szuper hétvégém volt. nem hívott senki a Koson és a Bakon kívül. (mikor a Bakkal beszéltem tegnap délután, pont iszonyat be voltam tépve... szóval elég érdekesen elröhögcséltünk 20 percen keresztül... ) nem keresett senki, még a Tesóm sem. leginkább nem gondoltam semmire és senkire. (najó, vasárnap reggel közvetve a Bőgőssel álmodtam és sírva keltem fel) nem csináltam semmit. nem takarítottam. olyan szemétdombon élek, hogy az már ultragáz. de jól érzem magam!!! :) szívtam a füvet ezerrel, lazultam ezerrel és jó volt!!! ráadásul annyi pornót néztem, persze betépve, hogy a szexuális energiáimat is le tudtam vezetni ezerrel.
könyörgöm. akkor minek nekem pasi??? minek egyáltalán bárki is??? szombat este beszűrődött az ablakon a ZP-ből a Copy Con koncert hangja... de az sem érdekelt. ma PASO lesz. érdekel, de nincs kivel mennem. illetve fél6-kor a Bakkal találkozom. most már nagyon-nagyon meg akar fektetni. én meg még mindig húzom a dolgot. nem akarok egyéjszakás kalandot. de azt se, hogy visszajárogasson hozzám kefélni. még ha olyan nagy spíler is az ágyban, az állítása szerint. én szerelemből akarok szexelni. anélkül nem. és egyelőre csak a Bőgősbe vagyok szerelmes. (legalább is kibaszottul hiányzik, bár a fű mindenféle agymosásra tökéletesen alkalmas... már a Bőgősről is képes voltam lekattanni a hétvégén, ideig-óráig...) úgyhogy ő az egyetlen, akivel kefélnék jelen pillanatban. senki más. (pénteken jazz hallgatás közben elszállt az agyam és küldtem neki egy "A Jazz a zenék Királya!" tartalmú sms-t, amire persze nem válaszolt. de azóta hallgatok megint.)
a hétvégi mozizás folyamán gyűjtöttem a magvas gondolatokat. ilyenkor kicsit azért elagyalgattam dolgokon. az életemen, kapcsolataimon, jövőmön, vágyaimon... de mindig gyorsan elmúlt. mármint a kattogás. csak egy szippantás kellett hozzá mindig. :)
ma reggel 9:15-re mentem kontrollra megint, a dokihoz. a Ferenc krt-i metrónál pislogtam, hátha összefutok a Bőgőssel, aki kb. akkor jár suliba. de hát nem. aztán még a metrókocsikat figyeltem, amik szembe jöttek, minden állomáson, hátha meglátom valamelyiken. de nem. múlt hétfő óta nem is hívott. kb. ennyire volt fontos a kibaszott zongora, meg nyilván ennyire fontos lett volna velem találkozni. (tehát egyáltalán nem volt fontos velem találkozni. tehát semmi esélye, hogy köztünk még bármi is lesz, hiába reménykedek benne még mindig...)

ja, és a gondolatok. amik egyrészt a fejemből jöttek. másrészt összeszedtem őket a tévéből. (tévéből gondolatok... elég hihetetlen dolog, nem???)

"A Jazz a zenék Királya! Ezt soha ne feledd! És éppen ezért mindig kellő tisztelettel és alázattal állj a munkádhoz. Hogy azzá legyél, aki lenni akarsz, akinek lenned kell... aki leszel..." (ez saját gondolat, a péntek éjjel Bőgősnek elküldött 1 mondat továbbgondolása...)

"Amikor úgy szívod a cigit, mint a spanglit... (olyan intenzitással)
Amikor úgy szívod a spanglit, mint a cigit..." (olyan gyakorisággal)
(ez szintén saját gondolat... kicsit segítettem a zárójelben, hogy pontosan mire is gondoltam...)

"Na, én ezután elmentem és vettem kottát meg biciklit. Ami azért jó, mer' jó." (Üvegtigris 1. - Cingár)

"A rácsodálkozás a megértés kezdete." (Ortega) (ez csak úgy volt, RTL-en, Üzenet c. műsorban)

az HBO-n, a Szerencse dolga c.filmben hangzottak el a következők:
"Amit nem kaphatsz el, azt ne üldözd."
"Talán adni és kapni sokkal összetettebb dolog, mint nyerni és veszíteni..."
"Tudod mit gondolok? Hogy mindenki csak menekülni akar a magány elől..."


no, hát ilyen hatások értek a hétvégén. ezek kattogtattak meg. hogy jutottam-e valamire, valamerre? nem mondanám. tulajdonképpen továbbra is ott tartok, hogy vagy a Bőgős kell, vagy senki. az összes többi pasi béna, hányadék, unalmas, nem hozzám való. és nem is érdekel egyik se. szép kilátások, nemdebár? :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése