péntek, április 03, 2009

annyi időm sincs

mostanában, hogy megdögöljek. ezért a posztok ritkasága, meg hogy nem reggel születnek rögtön.
tegnap totál úgy indultam haza, hogy semmi elhajlás, csak döglés. de egy darabig az IT-s Attilával mentem, aki kifejtette, hogy bizony ő hazaér és feltép egy üveg bort, mert olyan hangulata van, hogy ha most elcsapná a busz, az se érdekelné. áh, mondom, remek, én is pont ugyanígy érzem magam, szóval meg is kívántam a borozást egyből.
úgyhogy boltba be, bor megvásárol, hazamegy, levetkőzik, eszik, bor kinyit, este fél8-ra totál részegség. még egy órát kapcsolgattam a tévét, meg nyűglődtem, de aztán beborultam az ágyba. a macska jófej volt, szinte egész éjjel békén hagyott. viszonylag sokat aludtam, de még mindig fáradt vagyok.
ma munka, délután még némi ügyintézés, majd haza, hogy rendbeszedjem magam, mert este 10-kor kezdődik a partizás Barbicsekkel. :) úgy várom már, mint az állat. a tavalyi hajós buli óta akarok menni újabb Banánosságra. szóval jó lesz. :)
holnap este meg Flash (folyamatosan azt hallgatok mostanában), bár nem a Kamrában, és ez nem jó, de legalább lesz valahol koncert. méghozzá: "itt a tavasz dagad a fasz" koncert lesz. ahogy Barcs Miki a honlapon is megjegyzi. :) remélem, a Tesóm nem basz át, és jön ő is. mert különben... :S aha. pont most hívott, hogy hát ő aztán nem biztos, hogy jön. kurvajó, hogy hónapok óta ígérgeti. na, mondjuk pont leszarom. lesznek ott ismik, ha minden igaz. tombolni akarok, le akarom vezetni a feszkót. arra van szükségem. csak azért lett volna jó, ha jön, mert fizette volna a fogyasztásom. :) hát de akkor majd bebaszok saját pénzből. :)
kellene már fotózkodni is, Banyussal... kellenének új képek, gyönyörködni akarok magamban újfent. hát hiszen jó csaj vagyok. :)
vasárnap szabadtéri program Vikiékkel, délután meccs nézés és pihi. gyorsan el fog telni a hétvége, már látom. nem lesz idő unatkozni. max. agyalni. de arra meg mindig van időm. sajnos. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése