csütörtök, április 23, 2009

annyira nem történik

semmi, hogy azt el nem tudom mondani. :(
munkaidőben munka, ismerkedés a neten.
munkaidő után sprint haza, evés, tekerés, lazulás, meccs, alvás, nihil.
semmi, de semmi más.
holnap elvileg azzal a sráccal megyek Belgára a ZP-be, akivel most már 2 hete levelezgetek. tegnap elkérte a számom és már sms-eztünk is. ma elvileg felhív. 29 éves. informatikus. nem rossz fej. de mondjuk még nem volt a ZP-ben. de jó zenéket szeret. meg a bort is szereti. :)
pedig megfogadtam, hogy többet nem beszélek meg randit a ZP-be, de most újra kivételt teszek. ráadásul ugyanaz a keresztneve, mint a Repülősnek, akivel majdnem egy éve ugyanígy, a ZP-ben ismerkedtem meg, csak éppen Vad Fruttik koncerten. :)
ez a ZP-s randi vagy nagyon be fog jönni nekem, vagy kurvára nem... majd meglátjuk. :)
a Bak persze hétfő óta köddé vált. ez is tök egyértelművé teszi, hogy csak dugni akar. ha más is érdekelné velem kapcsolatban, akkor egyébként is keresne.
felbukkant viszont Balu (vagy később KB néven szerepelt), vele 2007 őszén ismerkedtem meg. ő az, aki Budán a gyönyörűséges Dániel úton lakik, és aki azt mondta, hogy ha lefogynék még a barátnője is lehetnék.
és akkor ilyen levelet ír: "szia! még mindig olyan jó vagy az ágyban???" erre én: "még annál is jobb!!!"
gondolatban meg hozzátettem: "csak te soha többé nem kaphatsz meg!!!" :D persze, alkalomadtán ezt meg is fogom mondani neki.

különben is.
nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell. nekem a Bőgős kell.

na, ezért spanglizok. mert teljesen meg vagyok kattanva. ennyi. :(

2 megjegyzés:

  1. "és aki azt mondta, hogy ha lefogynék még a barátnője is lehetnék."
    és akinek azt mondanám, a jókurvaanyádat, édesem :D

    VálaszTörlés
  2. ja, megint van butik :D lehet válogatni a topok és kertészgatyák között.
    ma egyet fizet-kettőt kap akció van :D

    VálaszTörlés