szerda, augusztus 29, 2012

érdekes elképzelései vannak

egyes embereknek a párkapcsolatok működéséről. nyilván ezért tart itt egy csomó kapcsolat, vagy nem tart sehol, vagy sehova.
arról jutott ez eszembe, hogy ma említettem egy kolléganőmnek, hogy Kereskedő friss kifliből csinált nekem szendvicseket mára, meg hogy adtam neki kulcsot, és mindkettőre az volt a reakció, hogy "nem korai ez még?"
a kulcs lehet, hogy az, de ezt vállalom, de a gondoskodás, a reggeli csinálás, a törődés, az odafigyelés miért az?
még 2 hónapja sem ismerjük egymást, ez igaz, na de nem pont az elején kell tepernie a Férfinak? vagy hogy kellene máshogy kezdődnie egy kapcsolatnak? majd csak 1 év után főzze meg a kávét nekem? nem pont úgy szokott lenni, hogy akkorra már elfogy ilyenekre az ihlet, az energia? miért fura az, ha valaki egy kapcsolat elején szívesen kényeztet, és nemcsak az ágyban?
megjegyzem, anno Zé is megfőzte a kv-t, meg vacsorát csinált, és még csak szerelmes sem volt belém... egyszerűen vannak ilyen Pasik, az én szerencsémre, mert ez nekem nagyon bejön. ;-)
nem azért, mert csicskáztatni akarok, vagy lusta vagyok, hanem mert jól esik, és Ő meg szívesen teszi.

fura ez a Világ, én mondom. pedig lehetne mindent sokkal egyszerűbben is, mindenféle játszmák és agyalások nélkül. és persze őszintén.
higg el mindenki, az nagyon fontos, hogy a partnerünkkel tudjunk bármikor, bármiről őszintén beszélgetni. és hogy meg tudjunk mindent beszélni, feszkó helyett.
nálunk ez megvan, ezért is olyan jó Kereskedővel. többek között. ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése