csütörtök, augusztus 16, 2012

a mai egy

szerelemcsütörtök. :) de tényleg. :)
rendbe raktam a dolgokat magamban, átrágtam egy csomó mindent, és arra jutottam, hogy elfogadom és befogadom azt, amit Kereskedőtől kapok, és kaphatok, testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt. és nem görcsölök, és nem kattogok, és nem ijedek meg, és nem drámázok. megjegyzem: nagyon sokat finomodott az elmúlt 1-1,5 hétben, nagyon visszavett magából, bár az még mindig a bögyömben van, hogy a szülinapommal kapcsolatos ötletei miatt, meg szervezkedés miatt a Tesómat hívogatta a múlt héten. mert egyszerűen még nem vagyunk úgy. de nem akartam ezzel a tegnapi ünnepi hangulatot megölni, meg le is szarom már. szülinapom most 1 évig nem lesz, oszt kész. :) 

Kereskedő feljött tegnap, 6 után érkezett, éppen készen lettem mindennel, amivel akartam, és már csak vártam. szépen fel volt öltözve, vett szép zakót Zarában, meg új farmert, meg a szép szürke ingje volt rajta. :) kaptam egy szál vörös rózsát megint, meg Adyról könyveket, meg egy mini csokitortát, tűzijátékkal, meg egy aprócska, kb. 5-6 cm átmérőjű diszkógömböt. :) annyira vágytam már rá, hogy a nappaliban legyen egy ilyen baromi nagy diszkógömböm, no, most egy kicsit már kaptam. ;) a könyvek is fantasztikusan jók, nem is láttam még őket sehol. ahogy nyitogattam ki az ajándékokat, mindig a nyakába ugrottam örömömben, annyira cuki volt. :) meg én is tényleg örültem.

aztán kávéztunk, beszélgettünk, ücsörögtünk a kanapén és meséltem Ozoráról, meg ő is a múlt hetéről. aztán néztük a válogatott meccsét, de a magyarok gólja után bementünk a hálóba, mert már nagyon fáradt voltam, meg még egy masszázs is be volt ígérve, szülinapra. :) meg is kaptam, még a talpaimat is átmasszírozta. nagyon-nagyon jól esett, mert a sátrazás azért eléggé kikészített 10 nap alatt. nagyon megértő és aranyos volt a megfázásommal kapcsolatban is. csak ápolgatott, meg óvott, simogatott. jó volt összebújni nagyon. aztán éjszaka persze nem volt szex, mert még Vérnénnye itt táboroz, meg igazából levegőt se nagyon kaptam, fájt minden porcikám, pedig kívántam én is, de az alvást is muszáj volt erőltetni, mert Kereskedő 5:45-kor kelt. :( de alig bírtam leszakadni róla, és mikor már befordultunk alvó pózba, akkor csak még néha hátratapogattam magam mögé, hogy ott van, ott szuszog, és már attól bepillangósodott a hasam. :)

hajnalban meg nagyon hozzábújhatnékom volt, aminek egyrészt örült, még annak ellenére is hogy felébresztettem vele, másrészt meg nem, mert igencsak felhúztam. :P alig tudtam lebeszélni róla, hogy kimenjen rágyújtani, hogy megnyugodjon. inkább odébb vittem a seggem, hogy ne izgassam annyira. :)) aztán csak fel kellett kelnie, kiment, kávézott, rágyújtott, felöltözött, aztán még visszajött megölelgetni, megpuszilgatni, majd elment dolgozni, én meg aludtam tovább. 

no, úgyhogy van pasim, a Kereskedő, és erről nem nyitok vitát mostantól. ;)

hogy milyen volt Ozora? háhá, küldtem róla infókat, nem? :DDD
sokat sátraztam, meg pihentem, alig táncoltam. ez egy nyugis Ozora volt ebben a tekintetben. másrészt meg nem, a kékek miatt ugyebár. csütörtökön én sokáig észre sem vettem őket, de utána se nagyon foglalkoztam velük. aztán még jöttek pénteken, meg szombaton, meg állítólag vasárnap is, de akkor én megint csak nem láttam őket. gáz volt ez az egész, de idén tényleg átestek a ló túloldalára Ozorán az emberek (külföldiek). már a nyitás napján, szombaton, hatalmas lepedőkre írták ki egyesek, hogy miket lehet kapni náluk, de olyanokat, amiknek 2/3-át nem is ismertem! na, erre már én is azt mondtam, hogy ez túlzás. 
láttam sok jó pasit, meg csajt. beszélgettem magyarokkal néha, mármint idegenekkel. jó volt, hogy Csillagászékkal is találkoztam, meg Format C:-ékkel is. ja, és Fogtechnikussal is jó volt találkozni. ráírtam tegnap, hogy wtf, erre írta, hogy már szombaton kora délután hazajöttek, a rendőri jelenlét annyira elrontotta a kedvüket. háttt... ez szerintem lúzerség, de ők tudják. viszont ezért nem keresett már utána. no, mondjuk már nem is érdekel, hogy keres-e. :)
ami a jövő évre tanulság, hogy függőágy és/vagy rendes felfújható matrac mindenképpen kell, mert én már nem bírok így sátrazni többet. meg végül nem vettem kendőt, úgyhogy az kell, és ennyi. más nem hiányzik. (wc-t nem tudok odavinni sajnos) ja, de igen, Valaki, akivel ott lehet lenni. mert én már többször nem akarom egyedül végigcsinálni. de ezt meg már írtam egy párszor, úgyhogy nem is pörgök rajta többet.

ami még történt, hogy a megfázásom elhatalmasodott, most már dől belőlem a takony, és köhögök is, mert az jó. :( de kitartok, bár dolgozni semmi kedvem. de már csak másfél napot kell kibírni, és utána megint szabin leszek, méghozzá 10 napon keresztül megint be nem teszem a lábam, még csak a kerületbe sem!! :)))

és juhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuj, az átigazolási piac híre idén: RvP a MU-ban folytatja!!! :DDDDDDDDDD sálálálááááááááááá, miénk a tavalyi PL gólkirály, aki trófeákat akar nyerni, és akit annak ellenére imádtam mindig is, hogy Gúnáros volt. na, most már ér tiszta szívből imádni. :)) remélem, hogy Rooneyval házi versenyt rendeznek, hogy ki fog több gólt lőni, és így minden trófeát besöprünk simán. ;) mondjuk a Wembleyben egy MU-Real BL döntőt szeretnék, természetesen élőben is látni, jövő májusban. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése