szombat, augusztus 11, 2012

az év híre

hogy Kereskedő nem jön Ozorára. tegnap este mondta le egy kimért smsben. nekem jó bulizást kívánt, és azzal búcsúzott: "majd keressük egymást"
ami jó, hogy nem nekem kellett lemondani. ami szar, hogy miért gondolta meg magát végül? bedurcázott? becsajozott? ha utóbbira gondolok, kiborít a gondolata, hogy mással szexel, nem velem...
vagy ez már az új Kereskedő lenne? aki annyira visszavesz magából, hogy így lemondja a bulit és felőlem nem is érdeklődik? addig-addig, kikupálja magát ez a pasi, és én fogok kaparni utána...

egész jó volt a randi tegnap. első randim Ozorán, bár nem érintettük azt a témát, hogy kinek mi az állapota éppen.
sétálgattunk, beszélgettünk, cigizgettünk. helyes, szép pasi. magas, tetszik az öltözködése, szépek a fogai, a kezei. kellemes a tekintete.
csak az a kérdés, hogy én bejöttem-e neki...
kb. 3 órát voltunk együtt, én már nagyon fáztam a végére. sajnos idén kevés meleg ruhát hoztam, csokibarnán és taknyosan megyek haza. éjfél körül elváltunk, ő elment a sátrába pulcsiért, én meg leragadtam a Korai Öröm koncertjén. igen, mert olyan is volt! és nagyon örültem, hogy végre magyar zenét hallok, meg magyar szavakat a színpadról. büszke magyar voltam akkor. és fantasztikus koncerthelyet csináltak idén!!!
szóval a koncerten meleg volt leragadtam, de aztán elmentem aludni. Fogtechnikus szerintem még bulizott egyet utána.

ma Csajnak öltöztem, még a zuhanyzóban is jártam, már kávéztam, most töltődök, és benyomok egy duplacsokis muffint. orgazmikus, én mondom! ;-)

ja, tegnap a chillben volt szex, én meh jól végignéztem, és megmozgatott. végre valami, mert mostanában semmitől nem tudtam elkezdeni bizseregni. de ott a chillben tegnap megmozdult valami. bár ha mondjuk a Kereskedővel képzeltem oda magunkat, az fura volt, bár nyilván vágytam is rá.

fú, Perfect Stranger nagyon jó volt tegnap... most megyek, betolom a muffint, mert 11-től Format C: pörget a Pumpuiban. ;-)
--
Sent from my Android phone with mail.com Mail. Please excuse my brevity.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése