hétfő, augusztus 13, 2012

megint csak én

táncoltam végig Format C: buliját, mint tegnap. bár az kötelező volt a szülinapom miatt. :-D
a mai is remek volt, 4kor a chillben lesz folytatás. fú, de jót táncoltam, sőt, néha őrjöngtem, annyira jó zenéket tolt.

az éjszakám nehezen telt, Tristan után pihenni próbáltam, de nem nagyon ment. megint tanultam valamit: jövőre rendes matraccal jövök, és/vagy függőággyal, és a Pumpui közelében fogok sátrazni.
de valakivel muszàj jönni, mert egyedül már nem buli. vagy nem ugyanolyan...

érdekes, hogy mennyire rákattantam anno erre a helyre. és hogy elrepült most is ez a 10 nap... kettőt pislantottam és már mehetek haza. :-(

a Tesóm 5re jön értem, vagyis fél6 lesz, ahogy ismerem, aztán irány Budapest. hiányzik Kiccica, a családom, a Barátaim, meg a wc-m, meg az ágyam. semmi más.

kéne enni valamit, ma még csak egy jó tejeskávét ittam, de az legalább tényleg jó volt.

azért basz, hogy Fogtechnikus azóta sem jelentkezett, biztos nem voltam túl lenyűgöző. vagy pont, hogy az voltam, de mivel azt hiszi, foglalt vagyok, ezért inkább nem mer jobban belemenni.
vagy túlgondolom, és egyszerűen nem jöttem be neki. a pasik egyszerűek, ez nem kérdés jó ideje...

de velem akkor most mi van? én mit akarok? pláne kitől?
na, ez a kérdés. még mindig. már megint...

elolvastam az Öt bölcsesség Lámája c. könyvet, és mindenkinek ajánlom! elgondolkoztató, hogy a Sorsát mennyire nem kerülheti el senki, hogy figyelni kell a jelekre, stb. arról nem is beszélve, hogy milyen szépen bemutatja a tibeti nép hagyományait, vallását, szokásait, mindennapi életét.

már csak egy könnyed női regény van hátra, de azzal ma már nem végzek. ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése