hétfő, augusztus 06, 2012

a mai Panoráma

alább látható. :)
egész sokat pihentem, elolvastam a Vámos könyvet és nagyon ajánlom! (Utazások Erotikában) kakiltam, zuhanyoztam, kávéztam, töltöttem, most nézelődök.
nem beszéltem Kereskedővel, nem tudtam volna neki mit mondani... talán csak azt, hogy ne jöjjön le hozzám, nem akarom! :|
jó az idő, egy felhő sincs. éjjel láttam hullócsillagot. hétvégén jön a Meteorraj! :-D
van egy nagy cirkuszi sátor, közösségi pihenőhely, ma ott fogok chillezni, és ott fogom olvasni a Szürke ötven árnyalatát. ;-)
vannak jó pasik, csak mindig elfelejtek fotózni. :-S
még mindig Csaj vagyok, és engen is megnéznek. ;-)
ja, jövőre nem pléd kell, hanem egy nagy kendő. lehet, idén veszek egyet itt... :-)
Csillagászékat még nem láttam, pedig elvileg tegnap óta itt vannak. a Gyerek csinálhatna rólam néhány jó fotót, azt bírnám! ;-)
hol van már Fogtechnikus, mikor jelentkezik? :-/
minden fasza, az a lényeg. :*)

Update: zuhanyoztam, és fotóztam, magamat is! :-D eljöttem a sátorhoz, de most dekorálják, azért megültem itt. csokibarnán megyek haza, ez már biztos! annyi hülyeség jár a fejemben, nem győzöm leírni. ;-) láttam egy kis békát a kricsmiben. Pici volt és barna. inkább bordó. nagyon eltévedt szegény. :| sokszor érzem, hogy mozog alattam a föld, mintha a vakondok törnének előre. egy francia pasi ült mellettem, ő is biztos érezte, mert összenéztünk... most kezdem a könyvet, és nagyon kíváncsi vagyok! ja, olaszok költöztek mellém, 0-24 karattyolnak. ami azért jó, mert egy szót sem értek, és azért rossz, mert non-stop megy. :-S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése