szerda, szeptember 05, 2012

a fejem körül

rózsaszín szívecskék röpködnek, úgy érzem, minden idő, amit Kereskedővel töltök, maga a csoda, a mennyország, a boldogság, a béke, a nyugalom, a szeretet, a szenvedély ideje, viszont minden más egyéb a mocskos és kegyetlen valóság... :( már ott tartok, hogy minden perc kín és szenvedés, ha nem Kereskedővel tölthetem, és ez az érzés kölcsönös, legszívesebben ő is velem lenne állandóan. 

pénteken egészen jól sikerült a céges buli, sikerült megtartani a méltóságom, ráadásul (főzős party volt), a mi csapatunk nyert, egy bográcsban főtt vörösboros marhapörkölttel, és hát az eredményhirdetéskor sikítottam örömömben! :) még soha nem nyert olyan csapat, amiben én voltam, és nem volt benne valami nagyfőnök. mert persze mindig azok nyernek. hát most nem. és a pörkölt odabaszósan jó lett!!! :) jól be is zabáltam belőle, meg még egy csomó mindenből, mert nagyon jó kaják voltak. :) sikerült bedobnom az év poénját is, mondjuk szűk körben, de ők azóta is emlegetik. :) egyszerűen egy géniusz vagyok, egy Humor Harold, ez nem kérdés. :P

a bulit a csúcson hagytam abba, megkértem VT-t, hogy várjon meg, ha már egyfelé megyünk, legalább legyen kísérőm, mert azért nem voltam már szomjas, de igyekeztem a méltóságomat megtartani. ;) fél7 körül értem haza, Kereskedő már otthon várt. onnantól kezdve együtt töltöttük a hétvégét. filmeket néztünk, tévéztünk, pihentünk, bevásároltunk szombaton a chilis babhoz, amit megígértem, hogy majd főzök neki, aztán megfőztük közösen (azért a nagy részét én csináltam, csak a fűszerezésben segített egy kicsit, meg némi darabolásban), jól bezabáltunk belőle (a hétvége során többször is, mert isteni lett), aztán meccseket is néztünk persze, meg szexeltünk, amikor csak kedvünk tartotta. :)

hétfőn reggel elmentünk a Szentkirályiba, a fogorvosi oktató klinikára, szegénykémnek olyan árajánlatot adtak (2M HUF), hogy a liftben lefelé menet elindultak a könnyei... édes... nagyon-nagyon édes... ennyit arról egyébként, hogy államilag mennyire olcsó a dolog. ráadásul nem is nagyon akarták ott bevállalni, még ennyi pénzért sem, mert annyira nagy a probléma. előtte egy magánrendelőben feléért csinálták volna meg, és azt sokalltuk, hát akkor ez??? :O nagyon elkenődött, és ideges is lett, azt hitte, hogy már hozzákezdenek, hogy haladni fog, de egyelőre toporgás van. illetve most rámentünk, hogy begyűjtsünk még árajánlatokat máshonnan is. 

a tiszteletteljes kérésem ezzel kapcsolatban az, a Kedves Olvasók felé, hogy ha valaki bárhol az országban tud olyan fogorvos szakembert, aki implantátumokkal is foglalkozik, és nincsenek elszállva az árai, és persze jól dolgozik, akkor írjon már nekem a "közismert" emailcímemre. köszönöm, Kereskedő nevében is, aki természetesen nem tud a virtuális Olvasóimról. :) na jó, csak egy részük virtuális, a többieket ismerem. :) de természetesen erről a blogról sem tud. ;)

hétfőn, hogy feldobjam a hangulatot és oldjam a feszültségét, nekiálltunk Agymenőket nézni. le is toltuk az első évadot. aztán még bepörgött egy How High c. film, amin szintén nagyon jókat nevettünk, és hát ez volt a cél. :) persze volt szex is, de erről már nem merek írni, mert még kikapok Csírabácsitól. :P 

tegnap este fél 8 után ért hozzám (munka után még hazaszaladt), akkor ültünk le a kanapéra, és onnantól éjfél utánig folyamatosan beszélgettünk. de mindenről. múltról, jelenről, jövőről. régi kapcsolatokról, családról, munkáról, tervekről, meg persze a romantikus hétvégénkről is. :) már csak 44-et kell aludni addig, persze ezt közösen számoljuk és észben tartjuk, minden nap. :) nagyon szeretném november folyamán bemutatni a szüleimnek, ez most már konkrét terv a részemről, és ahogy látom, ő is alig várja, hogy megismerje őket. aztán TG szülinapján disznót vágunk, már jöhet is szúrni, pörzsölni, darabolni. :) legalább lesz még apun és a bölléren kívül egy férfi a csapatban. :) meg legalább nekem nem kell semmit csinálni, csak kóstolni. :) biztos vagyok benne amúgy, hogy nagyon jól ki fog jönni a szüleimmel. anyukámmal a főzés lesz a közös téma, apukámmal meg a töri, meg a kenyérsütés, meg a borok... :))) Istenem, ha tudná, érezné bárki is azt, amit én... mert hogy én vagyok a legeslegszerencsésebb nő a Világon!!! tegnap este is hálálkodtam Kereskedő miatt, még elalvás előtt. :)

a hétfő reggeli fogorvosos fiaskó után tudattam vele, hogy ha így maradnak a fogai, meg a szeme, én akkor is szeretem őt, és ezen semmi nem változtathat. akartam, hogy ezzel tisztában legyen. persze, nem mondom, hogy nem várom már a millió dolláros mosolyát, de amikor meglesz, akkor meglesz. addig is imádom. :)

jaj, azért csak kell írnom a szexről. nem bírom ki. imádom, hogy mindent meg lehet vele beszélni ebben is. szereti, ha irányítom, én meg a segítségével jövök rá folyamatosan, hogy mire is izgulok. kiderült, hogy arra nagyon, amikor beszél hozzám szex közben. űz, hajt, hergel. és egy csomó közös elsőnk van már. mindketten először egymással élveztünk el egyszerre, mindketten először csináltunk olyat, hogy a másik előtt önkielégítettünk, persze egyszerre, és egymás szemébe nézve élveztünk el, mindkettőnknek először volt olyan, hogy előkerült a csiklóbizsi az ágyban, és persze orgazmushoz vezetett, és még sorolhatnám, de nem leszek Intim Pisti. :) ennyi legyen elég, ettől még talán Csírabácsi sem nyúl a síkosítóért. :P 

és minden reggel megcsinálja a kávémat, meg minden este, meg bármikor. és elhalmoz szeretettel, és cserébe én is természetesen őt. 

már eljutottunk oda, hogy nemcsak én inspirálom őt, hanem ő is engem. rájöttem tegnap, hogy unom a melómat. nem akarom már ezt csinálni. eljutottam egy újabb mélypontra, egyszerűen már nincs kedvem azokkal a dolgokkal foglalkozni, ami a munkakörömbe tartozik. egyáltalán, ezt a CC-s melót utálom már, de nagyon. persze nyilván el is vagyok fáradva, hiszen lassan 20 éve dolgozom, és összesen volt vagy 6 hónap kihagyás, és szeretnék már nem bejárni dolgozni. inkább szülök 2 gyereket, otthon leszek 6 évig, csak ne kelljen már a hétfő-péntek mókuskerekében élnem, mert elegem van. persze, szeretnék más melót csinálni, de ahhoz se tapasztalatom, se iskolám nincs, csak a vágyam, meg a tehetségem. az írás az, igen. viszont Kereskedő ebben is motivál, fogunk majd együtt tanulni, és tervezem, hogy végre nekiállok írni. valamit. bármit. lehet, hogy verset. nem tudom. még a végén felfedez valami kiadó, oszt de jó lesz. :)

érdekes, hogy idén a Goldenblog se izgatott. Edinka írta is, hogy majd most már tutira nem akarok blogolni, mert rendben van az életem, de valójában megvan az igényem a folyamatos tudósításról, csak hát nyilván, mikor Kereskedővel vagyok, akkor nem erre fordítom az időt, akkor csak maximum twitterezek. :) kénytelen vagyok munkaidőben csinálni, de hát ez is necces. :(

pénteken volt egy fura mozzanat, mert rávettem, hogy használjon elektromos borotvát, hogy az érzékeny bőrét ne csessze szét a másik, meg ne vagdossa össze magát állandóan, és mikor bementem a fürdőbe, azt láttam, hogy az egyik polcra aranyosan be is rendezkedett, pl. otthagyta a borotvát. először egy apró rémület futott át az agyamon, hogy "juj, akkor ez most már nagyon komoly..." (utoljára az exférjem villanyborotvája volt ott), de aztán el is hessegettem, hiszen én akartam, és nagyon-nagyon jól van ez így. tegnap meg, mikor elvitte magával a borotvát, és megláttam reggel a hűlt helyét, akkor meg elkámpicsorodtam, hogy biztos akkor nem is fogunk találkozni már este. :( 
reggelente levelezünk. ha ő előbb kel, mint a héten minden nap, akkor hagy egy kis cetlit, valami aranyos üzenettel, a kávém mellé, én meg válaszolok rá, ő meg azt mindig elrakja, és hordja magával a táskájában. hát nem kis cuki? :)) 

a legszebb, hogy önmagam lehetek mellette. hogy olyan lehetek, amilyen mindig is lenni akartam egy párkapcsolatban. nyünnyögős, bújós, de persze szexistennő, meg humorzsák, meg minden. életemben először érzem magam igazán Nőnek, a nagy N-nél, és ezt is neki köszönhetem, mert Királynőként bánik velem, ráadásul minden gátlásomat feloldotta, és végre valaki értékeli a ruháimat, a stílusomat, a gyönyörű lábaimat (imádom a lábaim, főleg így barnán!!!), a szexi fehérneműimet stb. ;)

juj, kezd a nyál csorogni a monitorból, úgyhogy abba is hagyom az ömlengést... öööö... élménybeszámolót. :) csak akartam, hogy tudjátok, minden oké velem, testileg, lelkileg, szellemileg minden nap ki vagyok elégítve, ettől persze állandóan fülig ér a szám, de én ezt már annyira megérdemeltem, hogy csak na! :) és a hétvégén már 2 hónaposak leszünk! ;)

na, még annyit, hogy szerelmes vagyok titkon RvP-be is. amit vasárnap a Soton ellen művelt, az multiorgazmus volt. majdnem bőgtem a végén. imádom ezt az embert. még mindig azt mondom, hogy az utóbbi idők legjobb igazolása volt. és hogy Roonak mocskosul fel kell kötni a gatyát, ha be akar férni RvP mellé a csatársorba. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése