péntek, szeptember 07, 2012

a sárkány éve

tényleg a születésnapom után indult be, ahogy ígérték az okosok. például a szülinapom után (vagy a környékén) döbbentem rá arra, hogy nekem Kereskedő kell, és azóta vagyunk igazán együtt. mármint, hogy én is úgy érzem azóta, hogy együtt kell lennünk. 
most megint állásmizéria van nálam, és már meg is van az új állásom. tudom. ez is most pörgött fel, de nagyon. :)
valamint jelentkeztem egy CC hangszépség-versenyre, hétfőre kell elküldenem a pályázati hanganyagot, nyilván én nyerek, nem kérdés. ;) majd lesz olyan forduló, hogy közönségszavazás lesz, akkor számítok a TE segítségedre is. ;)
és ma már megnyertem a céges fogyókúra verseny 2. etapját (az elsőt OJ nyerte), a testsúlyom 10%-át fogytam le április óta. többet akartam, de ahogy ma reggel még otthon ráálltam a mérlegre, már tudtam, hogy nem lesz több (mármint a fogyás mértéke). és nem azért, mert bűnöztem, hanem mert meg fog jönni pár napon belül, és a feszkó mellett érzem azt is, hogy a plusz 2 kg megállt rajtam. mindenesetre karácsony előtt lesz még egy mérlegelés, akkorra bevállaltam a 65 kg-t, ami a mostanihoz képest -5 kg-t jelent (és lehet, hogy ha Vérnénnye elmegy, akkor utána 2 héttel el is érem, majd csak meg kell tartani), de nem feszülök rá, ha így maradok (70 kg körül, mondjuk +/- 2 kg-val), akkor sem lesz gáz, majd tavasszal még belehúzok és ennyi. májusra meglesz a 60 kg, és már csak azt kell majd tartani. én most télen nem görcsölök ezen. 

pláne, hogy vasárnap reggelire bundás kenyeret kértem, mert megkívántam, és Kereskedő megígérte, hogy csinál. :) ohhh... akkora a Szerelem... a nagy SZ-nél... :))) olyan nagyon boldog vagyok. nem lehet ezt szavakkal kifejezni. annyit ad nekem Kereskedő, hogy őrület. mármint annyi szeretetet, törődést, szenvedélyt. rengeteget beszélgetünk, nem is tudom, mikor kapcsoltam be a tv-t utoljára. nem érdekel. Vele sokkal jobb szabadidőt tölteni. és tegnap pl. szex sem volt. tehát nem mindig azzal töltjük. ;)

tegnap megint elpityeregtem magam (de remélem, most sem vette észre), mikor elkezdte mesélni, hogy reggel bemegy dolgozni 6-ra, aztán 6:50-kor arra gondol, hogy akkor szól az első ébresztőm, még biztos kinyomom, és alszom tovább, aztán 7:10-kor a második ébresztőm, hogy már biztos nyitogatom a szemem, aztán 7:25-kor az utolsó, és akkor már kelek fel. és hogy addig nem ír sms-t, hogy arra se ébredjek fel, tudjak pihenni. amúgy mielőtt elmegy, mindig megcsinálja nekem is a kávét, meg persze ír hozzá kis levélkét. tegnap kettőt is írt, mert tudta, hogy a kanapén fogok kávézni, és oda is tett egyet... 
csodálatos Férfi... nem tudom ezt sem szavakba önteni, egyszerűen csak érzem, meg azt is, hogy boldog vagyok. engem így még soha nem szeretett senki. és ez azt jelenti, hogy ennyire sem, ilyen formában sem, és úgy mindenestül sem (tehát kívül-belül egyaránt). annyira élvezek minden percet, amit vele tölthetek, hogy nem is érdekel semmi más. megnyugtat a hangja, a jelenléte, biztonságot nyújt, és tegnap már a csapomat is megszerelte. ;)
még mindig együtt számoljuk, hogy mennyit kell még aludnunk a romantikus hétvégénkig (most éppen 42-nél járunk), és néha szerelmes versekben beszélgetünk. pl. tegnap elküldtem neki ezt:

Ignotus: Akarom

 

Azt akarom, hogy rámszorulj,

Azt akarom, hogy sírj utánam,

Azt akarom, ne menj tovább,

Azt akarom, maradj meg nálam,

 

Azt akarom, halkan nevess,

Azt akarom, szavad elálljon,

Azt akarom, szemmel keress,

Azt akarom, a szíved fájjon,

 

Azt akarom, add meg magad

Kegyelemre vagy pusztulásra, -

Azt akarom: engem szeress,

Azt akarom, ne gondolj másra.


és ez a válasz jött rá:

Goethe: Te azért születtél

Te azért születtél, hogy szeressenek
Én azért születtem, hogy téged szeresselek,
Tiéd volt a szív tavaszán nyílott első érzelem,
az utolsó dobbanás is a tiéd lesz kedvesem.
Te azért születtél, hogy szeressenek
Én azért születtem, hogy téged szeresselek.
S csak annyit ér az életem, amennyi
boldogságot adsz te nekem.
Azt adom, mi legnagyobb - a szívemet,
mely útra kelt és felkutatta tiedet.
Rejts el, őrizz, éltess engem kedvesem
Én veled leszek
Te leszel a mindenem.



hát nem csodálatos? :)
az elmúlt nap eseménye az volt még, hogy egyik legkitartóbb (és számomra nagyon-nagyon kedves) Olvasóm (Kriszti) felpiszkált, hogy ugyan változtassak már családi állapotot a fb-on. bennem is felmerült, de magamtól nem akartam, meg igazából a hétvégén akartam megbeszélni Kereskedővel, mert nélküle nem kezdek bele ilyen partizán akcióba. úgyhogy küldtem rá egy sms-t, hogy beállíthatom-e, és hogy odaírhatom-e, hogy Vele vagyok kapcsolatban. ez a válasz jött: "Nem is hinnéd, mennyire boldoggá tennél vele!!" 
no, nekem se kellett több, azonnal beállítottam, ő meg visszaigazolta, éljen a XXI. század, most már a fél világ tud rólunk. :) jöttek is a lájkok raklappal. még a Bőgős is lájkolta. remek. :)

a hétvége filmezéssel fog telni (a VB szünet miatt nem lesz semmi jó bajnoki sajnos), már ma estétől együtt leszünk, hétfőn reggelig, de tulajdonképpen már nálam lakik. :) még a szekrényeimben nincs hely, várom Zsót, hogy átválogassuk a cuccaimat, és kezébe nyomjak egy nagy szatyor ruhát, ami nekem már nem kell. és végre lesz hely Kereskedő ruhácskáinak is. uhhh... ma reggel annyira jól nézett ki. mikor még bejött búcsúcsókra és búcsúölelésre, és megláttam, hogy póló+zakó kombóban van, azt hittem, magamra rántom egyből. :) szerintem benne is lett volna simán, de nem akartam, hogy elkéssen. 

annyira, de annyira SZERETEM!!! az eddigi pasijaim, főleg, akikért meg voltam halva szerelmileg, no szóval az összes együtt véve sem érhet a nyomába Kereskedőnek. ez a kapcsolat, és ez tényleg kapcsolat, mindent visz, és minden szempontból kielégítő. 

na jó, azért majd szóljon rám valaki, ha már sok ez az ömlengés, meg nyáladzás. :) de tulajdonképpen nem is érdekel, hogy ez valakit zavar. :P bár nem hiszem, hogy most bármelyik Olvasóm elfordulna tőlem azért, mert révbe értem, és csak rózsaszíneket tudok írni. a legszebb álmaimban az van, hogy minden Olvasóm az én boldogságomnak drukkolt eddig is, meg ezután is (vagy legalább a 90%). úgyhogy megkapjátok az arcotokba, hogy SZERELMES VAGYOK, akár minden nap, ha kell. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése