szerda, szeptember 12, 2012

olyan jó tudni

hogy abba a Férfiba vagyok szerelmes, aki végre megérdemli ezt. és nemcsak megérdemli, de viszonozza is. ez most Kereskedővel ilyen. és valami fantasztikus érzés...

nagyon-nagyon jól telt a hétvégénk is. péntek estétől egészen hétfő reggelig együtt voltunk, kettesben. csinált nekem meglepi ebédet szombaton, miután elszaladtunk még bevásárolni a Csarnokba (hazafelé összefutottunk LAndieval is :D), ami Burrito volt, hiszen ez az egyik kedvenc kajám, de eddig csak Burger Kingben volt szerencsém enni. no, Kereskedő olyan burritot csinált, hogy befostam, úgyhogy a burger king el is mehet a picsába, tőlem éhen is halhatnak, én oda be nem teszem a lábam többé. :)
persze segítettem neki a főzésben, kuktáskodtam, meg mosogattam, de alapvetően ő csinált mindent. 

közben filmeket néztünk még hétvégén (szombaton lenyomtuk a Guy Ritchie trilógiát), vagy csak pihentünk, semmi extra nem történt. annyira jó vele lenni, kettesben, hogy más nem is hiányzik. se tévé, se rádió, se semmi és senki. szépen nyugiban, meg békességben, és szeretetben csinálgatjuk a kajákat, vagy bármit is, és ez olyan nagyon-nagyon jó. :) még a héten megkívántam a bundáskenyeret, ezért vasárnap az volt az ebéd. persze fokhagymával és sok-sok sajttal. :) abból is jól bekajáltam. :) 
jah, vasárnap reggel megjött Vérnénnye, ami kicsit mindkettőnket elkeserített (reménykedtem, hogy hétfőig kibírja), de azért Kereskedőnek jó dolga volt, én meg nem is baj, hogy pihentettem magam szex szempontjából. ma már hálistennek múlóban a dolog, így be lett ígérve, hogy este Lassie hazatér... :P

hétfőn este hamar bepunnyadtam, pedig elég sokat aludtam, tegnap meg meccset néztünk (de minek???), aztán alvás. közben megvolt az első napja a suliban, ami tőlem 2 saroknyira van, oda el is kísértem (kiszöktem munkaidőben), cserébe hozott nekem ebédet, finom szendvicseket, meg egy raklap csokit. :)
ma egyszerre végzünk, olyan a műszakja, így majd a Blahán pacsizunk, és megyünk együtt haza. :)

tulajdonképpen már nálam lakik, neki már az az otthona, így is hívja, a saját lakásába hetente egyszer megy kb., aztán ennyi. 

imádni való, hogy minden nap levelezünk post-it-en. ha ő kel előbb, akkor ő hagy valami levelet, ha én, akkor meg én írok valamit. volt, hogy felkeltem éjszaka pisilni, és akkor írtam neki a tükörre egy cetlit, meg nyomtam rá rúzsos csókot, hogy mire reggel felkel, megtalálja. :) 

egyelőre úgy tűnik, hogy nekünk együtt minden sikerül. :) ő is egy jó szériában van, meg én is. legalább is úgy érezzük, úgy alakulnak a dolgaink. szombaton kiötöltem 5 számot, a lottóra, fel is adta 5 hetesre vasárnap, meg 6 számot is, a hatosra, azt is feladta, azon lett is egy találatunk. ha beütne netalán a főnyeremény, akkor nagyon boldog lennék, mert a MI számainkkal játszunk. :) meg a pénz is jól jönne. :))

vágjuk a centit a romantikus hétvégénkig, már csak 37-et kell aludni. :) ahhoz képest, hogy 55-ről indult, egészen jól állunk. :) 

mit is mondhatnék még? minden csodálatosan szép, minden rózsaszín. megtaláltam az emberem, és nem eresztem, ez már tuti. ;) (még jó, hogy ő sem akar elengedni, soha!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése