hétfő, június 25, 2012

kurtán-furcsán írtam

ide pénteken, mert rohanós volt az egész nap. szerencsére a reggeli para elmúlt, miután hazaszaladtam és megnéztem, hogy minden rendben van itthon, és a Kiccica is békésen szunyókál a kanapén. :)

hazafelé megpakoltam a jégkrémraktáramat, majd este megettem egy tányér sajtkrémes tésztát, és bár ne tettem volna. :S igazából nem a tészta volt a hibás, hanem én, hogy pár napig alig ittam, a meleg ellenére. se időm, se kedvem nem volt vizet dönteni magamba, így szombatra nagyon-nagyon szarul lettem. szó szerint. csak annyit mondanék, hogy a "szarjál sünt" tartalmú "jókívánság" egyáltalán nem vicces. inkább csak fájdalmas. én ezt még némi fűszerrel kombináltam, és szombat este 10 után üvöltve görcsöltem a wc-n. teljesen belesápadtam, belebetegedtem a dologba. soha többé nem akarok ilyet! azóta csak vizet iszom, de napi 3 litert, mert még egy ilyet én nem bírok ki, az tuti. :S ez el is vitte a szombatomat, semmi másra nem tudtam gondolni, semmi mással nem tudtam foglalkozni. meleg is volt... áhhh...
eszembe jutott, hogy engem mostanában pasi maximum a nyelvével kényeztethet, mármint ha a hátsó bejáratra gondolok, erre persze este minden filmben (nemcsak pornóban) az anális szexet emlegették, bárhova kapcsoltam. remek. :S

vasárnap délre viszont kiértünk Leányfalura a Tesómmal és délután 5-ig ott pancsoltunk, meg beszélgettünk, napoztunk. tök jó volt. :) alig vártam már egész héten, hogy vízben legyek.
este meccs... ohhh... de csúnya volt. :( sajnos az angolok megérdemelten kaptak ki. nem is volt náluk a labda. annyit őrjöngtem mérgemben, hogy kész. a tiziket nem bírtam nézni, csak drukkoltam. aztán az olaszok el is kaszáltak minket szépen. pff... teljesen kiakadtam, csak egy gyors tárcsázás tudott megbékíteni. :) annyira tudtam egyébként, mikor a rendes játékidőben nem esett gól, hogy tizivel fogunk kiesni. nem először, és ha ez így megy tovább, akkor nem is utoljára.
el kell ismernem, hogy Balotelli (róla jutott eszembe tegnap a nap kérdése, hogy fehérrel tetoválják-e a négereket? :D) nagyon jól focizott, viszont a Citys csapattársa, Lescott szépen fogta, neki is hatalmas dicséret jár. meg Terrynek. a többiek meg mehetnek kapálni. mindegyik.
most már természetesen a Portugáloknak drukkolok, és bár sanszos a spanyol-német döntő, azét egy portugál-olasznak sokkal jobban örülnék. :)

pénteken hazafelé menet az utcán újfent antikvár könyveket találtam kidobálva, amit néhány "helyi erő" böngészgetett. megláttam egy könyvet, felemeltem, megkérdeztem, hogy szabad-e elvinnem, majd hazavittem és szombat délutánra el is olvastam. Kolozsvári Grandpierre Emil: Nők apróban c. regényéről van szó, ami a Tesóm szerint ismert mű, én még nem hallottam róla. mindenesetre lebilincselt, és bár amúgy is kanapéhoz voltam kötve, ezt a könyvet nem tudtam letenni. ha hazamegyek a szülői házba, megnézem, milyen könyvek vannak meg még tőle, mert tudom, hogy otthon vannak, mert valahogy most megtetszett, ahogy ír. könnyed volt, de nagyon képes, és a sztori is érdekes, bár a végén szinte elvágta ollóval, és akkor kicsit kiborultam, hogy "ez most mi? nemár! már vége van? így van vége?" ehhez hasonló mondatok hagyták el a számat csalódottságomban. de addig persze faltam minden sort. :)

ma reggel meg úgy döntöttem, hogy beteg vagyok, kiveszek egy nap szabit és ennyi. leszarok mindent. OJ nem tiltakozott. elég nekem erre a hétre 4 nap is bőven.
hétvégén családilag nyaralunk valahol egy rövidet. én Berekfürdőt néztem ki, ma már érdeklődtem is szállás iránt. állítólag 38 fok lesz a hétvégén, és én sehol máshol nem vagyok hajlandó tölteni azt a 2 napot, csak vízben, vízparton.
6-án pénteken meg Veszprémbe megyünk a Tesómékkal, az Utcazenefesztivál keretében lesz ott Sexepil, meg Európa Kiadó koncert. engem csak az utóbbi érdekel, de az nagyon! :) ráadásul Veszprémben még csak átutazóban voltam, éppen ideje kicsit bóklászni is ott. :) arra a napra megint kérek egy szabit, mert rá akarok pihenni. :)
ha már Ozorámat megkurtították, akkor legalább a nyáron, amikor csak lehet, hosszú hétvégéket csinálok, péntek/hétfő szabival. így kicsit talán elviselhetőbb ez a pár hónap. :)

a Bőgős most jelentkezett be, hogy nem akar összejönni a dedikálás... ma pont ráérnék. :) 3 napos erdélyi turnén volt, az útra nem igazán emlékszik, de a koncertek jók voltak. hát sejtem... :)

ha minden igaz, most már lehet kommentelni. ha bárki úgy érzi, hát hajrá! :)

3 megjegyzés:

  1. Első...háháhá, majd lesz konkrét a témához kapcsolódó is, addig is a mai okosság: nemivás hőségben=marha!
    Kolozsvári Grandpierre Emilről meg nekem a Kolozsvári Grandpierre Attila jut az eszembe aki nekem egy ikon.
    Kanapétündér

    VálaszTörlés
  2. ööö, hol maradtam le, hogy megkurtították Ozorát? Emlékszem, hogy ment a huzavona, de konkrétumra nem.
    Vell

    VálaszTörlés
  3. a sok névtelen...
    Kanapétündér, nem is te lettél volna, ha nem te vagy az első! :)) IMÁDLAK!!! ;) nos, a Tesóm is pedzegette, hogy a két Grandpierre között van valami kapcsolat, de ő sem volt benne biztos. utóbbi nekem is ikon, ráadásul a Bőgős vele zenél már jó ideje a VCSSZ-ban. :)
    Vell: nos annyira kurtították meg (bár ma már magával a Megbízóval próbáltam alkudozni, hogy jó legyen), hogy csak vasárnapig maradhatok, pedig szerdáig akartam, mert hétfőn dolgoznom kell. :S

    VálaszTörlés