szerda, június 20, 2012

vérszegényen játszottak az

angolok tegnap este, vagy mondhatnám azt is, hogy az ukránok nagyon jók voltak, mindenesetre a győzelem, és a továbbjutás a lényeg, úgyhogy ennek örülök ezerrel. :) pláne, hogy Rooney fejelte a győztes gólt. :) az már kevésbé örömteli, hogy Kassai Viktor és csapata elég nagyot hibázott, hiszen egy szabályos gólt nem adtak meg (minek van az alapvonalnál még egy asszisztens, én nem is értem...), pláne, hogy az egyik házigazda csapatot büntették az ítélettel, szóval sok jóra ne számítsanak, pláne ne EB-döntő vezetésre. :( igaz, közben kiderült, hogy les volt az egész szitu, de szerintem ezzel akkor is elvágták magukat. persze, ne legyen igazam. ;)

a forróság teljesen felőröl, nem látok már, nem tudok gondolkodni ebben az időben, és nyilván dolgozni sincs kedvem. ma stikában azzal töltöm az időm, hogy SE okostelefonokról olvasok teszteket, hátha tudok egy nekem valót választani. :) a SE ray/arc/neo versenyez, ha valakinek van ötlete, netán tapasztalata első kézből, hogy melyik miért jó/miért nem jó, az ne kíméljen, ossza meg velem ezt az infót.

annyira hiányzik, hogy az olvasóimmal kommunikáljak, hogy a kommentelés lehetőségét újra bevezetem, úgyhogy várok mindennemű hozzászólást, nemcsak telefon, de bármilyen témában. ígérem, higgadtan fogom kezelni őket. :)

pasifronton nulla előrelépés van leginkább, a Lovagom végre rövidnadrágban jár dolgozni, így láthatom a pipaszár lábait, ami már nekem öröm. :) Viki szerint nem néz ki annyinak, amennyi, bár nem sokat látott belőle, csak futólag. de persze az sem érdekel, ha 41 évesnek néz ki, akkor is ő kell nekem. :) legalább is egyelőre róla ábrándozom.
Bőgős nem jelentkezett hétfő óta, én se nála, Balu sem. nem is baj. 

a hétvégén strandolni akarok végre, de nagyon! szombat este meg colorStar koncertre mennék a Parkba, de egyelőre nincs kivel. az lesz a vége, hogy egyedül elmegyek és jó lesz. :)

ma egy szál ruhában vagyok, térdig ér, kis pántos, narancssárga aprókockás, még Vikitől kaptam valamikor. isteni jó érzés, hogy csak egy vékony ruhácska van rajtam. alatta meg tangabugyi, emiatt persze rettegek, hogy fellibben a szoknyám, mert még bekövetkezik valami atomvillanás-féle, de eddig nem volt gond. :) a szettemet az esküvői pacskerom teszi teljessé. ez volt anno rajtam, az esküvőn, és utána a lagzin. halálosan kényelmes, és megy mindenhez. :)

a tegnapi "hiányzik egy társ" eszmefuttatáshoz még annyit hozzátennék, hogy lehessen vele szexelni, bárhol, bármikor. ez fontos opció. de ha nincs kedvem hozzá, akkor ne erőltesse. (no, mondjuk erről még a világtörténelemben nincs feljegyzés, mármint ilyen eseményről, de remélem, nem is lesz) 
tegnap is néztem pornót, a meccs után, főleg azért, mert ma nem lesz meccs, így talán időben ágybakerülök, ezért beáldoztam a tegnap estémet a pornó oltárán. :) van egy faszi (pornőszínész), akinek egy Csőrike figura van varrva az ágyéka jobb oldalára. na, őt is nagyon bírom. :) láttam is már elég sokszor. :)

wáháááááááá, jött értesítés, hogy holnap átvehetem az új porszívómat, meg egy Ady könyvet is, amit az antikváriumból rendeltem, és mindkettőt ugyanabba a Plázás Pick-Pack Pontba (hogy ez milyen praktikus!!!), úgyhogy egy füst alatt el is intézem holnap a kettőt, lesz még egy antikvár könyvem, és egy zsírúj porszívóm. :) utóbbit talán ki is próbálom. :)

este egyébként 2 dolog feledtette a meccs unalmát, hogy keretes legyen a mai bejegyzésem, egy cigi, meg egy üveg cider. :) tipikus pasiként elnyúltam a kanapén, iszogattam a "boromat", szívtam a cigimet (olyat, igen, vicceset), böfögtem, anyáztam a meccsre, szünetben megnéztem a Bikini ligát, vagyis leginkább a csöcsöket, aztán tovább a meccs, az előző szellemben. :) cigar+cider. tökéletes kombó. ;)