hétfő, június 18, 2012

20 percért két

nap szabit kivenni talán luxus. de baromira rámfért már ez a szabadság, megérdemeltem, úgyhogy nem is agyaltam ezen. ja, merthogy az interjú kb. 20 perc volt. jóval korábban odaértem, aztán még kolbászoltam vagy fél órát a környéken, persze dög melegben, és egy olyan blúzban, aminek a gombjai állandóan kigombolódtak. hol a melleim látszottak teljesen, hol a hasam... nem győztem küzdeni vele. remek. igazán jó döntés volt azt felvenni. :) először egyébként másik blúzban akartam menni, de az utolsó pillanatban meggondoltam magam, mert túl nagynak találtam. pedig azon nem volt gomb. :) mindegy, nem ezen múlott az interjú, igazából tudom, hogy min múlott, de nem rajtam, hanem a cégen, ahova mentem. persze, ha mégis behívnak még egy körre, akkor jó, ha nem, hát így jártak.

az interjú után még beszaladtam a bankomba egy ügyet elintézni és húztam is haza, elég volt a belvárosból. :)

pénteken a régi fősulimban kellett ügyet intéznem, de persze nem sikerült egyből, mert nem vittem magammal az indexemet. igaz, nem is mondták előre, hogy kelleni fog. úgyhogy van ott még egy köröm, valamikor. most úgy néz ki, hogy nem is olyan sürgős. viszont 2 órát elbasztam ezzel az életemből, potyára, ezért elég ideges voltam. volt is cirkalmas káromkodás, mikor kijöttem a TO-ról. pfff...

aztán délután Barbival és Vikivel randiztam már végre, másfél hónap után. jól becidereztünk a Darshanban, este 11-ig nyomtuk. fél szemmel néha a Svéd-Angol meccsre pillantottam, de csak az eredményre. mikor hazaértem, akkor néztem meg az ismétlést. jobb is, hogy már az eredmény tudatában néztem végig, mert ha élőben nézem meg, akkor tuti, hogy 2:1-es svéd vezetésnél szétverem a tévét, vagy agyérgörcsöt kapok. így nem, csak az öröm, meg bódottá. :)

szombaton főztem egy hatalmas adag chilis babot megint. és finom lett! most jó paradicsomosra csináltam. :) délután csak pihiztem, aztán Barbival beültem Darshanba ciderezni megint. :) a meccs vége után értem haza, megint. :) ajjj, de jó volt!!! :) a péntek és a szombat este is nagyon jól sikerült, nagyon élveztem! :)

tegnap masszív döglés ment, délután shoppingoltam a Tesómmal a Premiere Outletben. vettem egy raklap szoknyát, meg egyéb bizbaszokat, és összesen egy 10-est költöttem el. :) megérte. ;)

ma is szoknyában vagyok, az egyik új szoknyámban. amúgy meg vettem hippi szoknyákat is Ozorára, darabját 749,- Ft-ért... uhhh... jóhogy bevásároltam! :)) 

ezen kívül kb. pornót néztem, az volt érdekes, semmi más. beleszerettem az egyik pornós fasziba, annyira jól tette a dolgát, hogy uhhh... más filmben is láttam már, és szívesen eltöltenék vele egy éjszakát, az biztos! :) no, persze amilyen állapotban vagyok, szinte mindegy, hogy ki, csak lássa már el a bajomat. :) írtam a Bőgősnek is szombat éjjel, hogy már megint magamnak kellett dedikálnom, és hogy nem bírom már sokáig. :D még nem válaszolt, de remélem nem azért, mert a bnője elolvasta és letiltotta rólam. :) 

voltak egyéb gondolatok is a fejemben, de kihullottak. ez van. kell egy diktafon. ennyi. :)