szerda, június 27, 2012

úgy érzem gyöngyszemre

bukkantam... :) és ez jó érzés, eddig legalább is. :)
az van, hogy már egy ideje üldözzük egymást egy pasival, akivel társkeresőn (lila oldal) akadtunk össze. nem tudtuk még elcsípni egymást egy beszélgetésre, de néhány levelet már váltottunk, és most derült ki, hogy idén harmadszor megy Ozorára. :) és egyébként a telt nőket kedveli. ;)
egyre jobban várom, hogy Ozora előtt összefussunk egy személyes találkozóra, mert ha minden zsír, akkor az valami zsönyörűséges dolog. :) persze, nem tudom, hogy össze fog-e jönni előtte a találkozó (még van 40 nap addig), de Ozorán mindenképpen megejtjük, bár jó lenne előbb, hogy oda már úgy érkezzünk, hogy tudjunk a másikról valamit. legalább annyit, hogy mit akarunk tőle. :) egyébként 35 éves (úgy emlékeztem, hogy kicsit idősebb, de nem baj, legalább nem 13 éves), halak, és 188 cm magas. kíváncsi leszek. :) 

fú, nagyon jó volt a tegnap estém Baluval. annyira-annyira-annyira értékes ez az ember. és a vesémbe lát. és persze kianalizált, de az is jó volt! :) imádom, hogy tud inspirálni, húzni magával, és hogy van AGYA. 
mikor odaértem, fel volt állítva a masszírozó ágya, azt mondta, legyúr engem. nekem nem volt kedvem hozzá, inkább az erkélyen akartam ülni, és füstölni, meg inni. kevert egy vodkás koktélt, na, az jól betalált. :) tiszta romkocsma feeling lett az erkélyén, hozott plédeket, hogy ne fázzunk, meg gyertyát gyújtott, meg ilyesmi. olyan jót beszélgettünk, annyira élveztem. nem véletlenül szeretek hozzá járni. ;)
egy idő aztán bementünk az ágyba és persze rommá kefélt. :) ami szintén jó volt. :) nem mentem el, mert ugyebár túl sokat tárcsázok otthon, de nekem most pont ez kellett, hogy valaki szétdugjon, meg aztán az arcomra élvezzen stb. 
Balu szerint az a legnőiesebb tulajdonságom, hogy a szervezetem tiltakozik szex közben, ha nem "szerelmi kapcsolat keretén belül" történik meg az aktus, és nem enged elmenni engem. hát, lehet benne valami, bólogattam is neki, de inkább az volt a baj (azon kívül, hogy feszt pornót nézek otthon), hogy minden gyengédség hiányzott az együttlétből, se egy csók, se egy ölelés, se egy simogatás, és a nyelvét máshova sem dugta be, nemhogy a számba, és még kézzel se mindig találta azt, amit kellett volna, summa summarum: nem akartam mondani neki, hogy "mert béna voltál", hanem. ennyi. :) de megnyugtattam, hogy a nőknek nem mindig kell eljutni az orgazmusig ahhoz, hogy pozitívan értékeljék a szexuális együttlétet. márpedig én így értékeltem, és a tegnap estére adtam egy csillagos ötöst. :) ő is elégedett volt, én is, mi kell még? 
hát, talán egy orrmandula műtét, mert megint úgy horkolt, hogy kész. álomba kellett simogatni, nem engedett el maga mellől, de aztán én hajnalban kimentem a wc-re, mert addig szoknyában feküdtem, mert persze ruhástól tett magáévá, csak a bugyit vette le rólam. :) 
7 előtt csörgött az órám, csendben elkészültem 10 perc alatt, búcsúzóul megsimiztem az arcát, aztán eljöttem. 1 óra alatt be is értem dolgozni. :)

kb. pont olyan pasira vágyom, mint Balu. mármint ilyen inspiráló, magával ragadó személyiségre. akinek ráadásul van agya, humora, és mondjuk kicsit nagyobb farokkal rendelkezik. :) és magasabb. :) szóval itt-ott hozzáadnék pár cm-t. ja, és pár évet. nade tényleg. a belső a lényeg, és azzal Balu nagyon rendben van. Barátnak fantasztikus, tényleg csodálatos ember, minél többet vagyunk együtt, és ugye én is mennyit változtam az elmúlt 1,5 évben, szóval így már tudom értékelni őt, és meg is tudom érteni. nem is értem, hogy miért nincs barátnője!! :(

a remek éjszaka után egy húzós nappal következik, illetve a felén már túl is vagyok, 5-ig most már féllábon is kibírom. :) remélem, az új telefonom is megérkezik ma, és akkor este lesz mivel szórakoznom, miközben a Portugálok elpicsázzák a Spanyolokat. :)) (álom, álom, édes álom... :D)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése