hétfő, június 11, 2012

olyan rövid volt

a hétvége, hogy szinte szempillantás alatt elmúlt. 
pénteken disznótoroztunk Bertával. este 10 után ment haza, addig ettünk, ittunk, dumáltunk. jó volt minden, a kaja is, a maradékot be is pakoltam neki rendesen. :)

szombaton 9:00-kor megérkezett a G-Roby futár. még jó, hogy felkeltem időben, és nem ő ugrasztott ki az ágyból. :) úgy volt, hogy ha már felkeltem, akkor fent is maradok, de mégis inkább úgy döntöttem, hogy visszafekszem, ezért szombat délután 1-kor keltem ki az ágyból, és nagyon jó volt egy kicsit még pihenni.

aztán összekészülődtem, megszépítkeztem magam, mert 4 után jöttek értem Zsóék kocsival, és vittek Érdre bográcsolni. 4-esben ment a buli, Zsó, a pasija (Gorillafiú), és a pasija öccse (VéZé). útközben bevásároltunk, még beültünk kocsmázni is (2-2 feles pálesz egy kis borral leküldve... hát én már ettől berúgtam...) aztán náluk megkezdődött az őrület rendesen. :) volt tromitaszóló, dobpergés, és még sorolhatnám. :) folyt a pia vég nélkül. :) közben készült a kaja is, paprikás krumpli volt a menü, de végül nem bográcsban, az időjárás miatt, hanem a fazékban főtt, de ugyanolyan finom lett. :) közösen csináltunk mindent, közben ment a hülyülés, meg egymás zrikálása. 
én VéZét még nem ismertem, és pont kérdeztem Zsótól, hogy nincs-e egy bátyja a pasijának, mert egy olyat én is elfogadnék, mint ő, de hát ez az öccse van, aki nem rossz arc, de nekem túl sok volt. azért mintha rámmozdult volna az este folyamán. egy ágyban aludtunk, illetve két kanapé volt összetolva, ott aludtunk egymás mellett. én levettem a nadrágom, ő meg hozzám akart bújni, de annyira nem volt nagylegény, hogy ezt nyíltan vállalja, csak félve beszélt erről. én meg nem leszek pasi, hogy letámadjam. nem igazán az esetem, de persze éjszaka átfutott az agyamon, hogy ha hozzámbújik, én nem bánom. :) de ebből nem lett semmi. max. annyi, hogy álmában annyira vergődött néha, hogy hol a hátamnak, hol a seggemnek csapta a kezét, ahogy fordult. és persze horkolt, mint az őrült. én meg egy szemhunyásnyit sem aludtam egész éjjel. najó, a kanapé is kényelmetlen volt, de a horkolás az nagyon betett. aztán másnap kérdezte, hogy nem baj-e ha számot cserélünk. persze, nem baj. no, azt végül nem kérte el, de fb-on egyből bejelölt ismerősnek. hurrá. 
még reggel Gorillafiúval volt egy cinkos összenézésük, mintha a bátyja bíztatta volna arra, hogy környékezzen meg engem éjjel, és kérdőn nézett rá, hogy mi volt. de hát nem volt semmi. pedig még hajnali 3-kor csináltattam vele egy trombit, hogy menjünk ki elszívni, mert nem bírok aludni, közben bámultuk a Holdat, meg a csillagokat, éjfél előtt meg a vihart (rámterítette készségesen az esőkabátját, meg ilyenek), és arról is beszélgettünk. igyekeztem mindig butábbnak tűnni, mint ami vagyok, bár nem akartam rá olyan benyomást tenni, hogy akarok tőle valamit, inkább csak rajta gyakoroltam a nőies viselkedést. (volt is nyafogás, picsáskodás ezerrel :D)
kicsit egyébként Csírabácsira emlékeztet néha, mármint a dumája, de vannak ilyen ganxtás dolgai, na azok nem tetszenek, nem szimpatikusak, meg túl sokat ítélkezik, és még nálam is rasszistább (a nyócker legsűrűjében lakik születése óta, szóval nem csodálom (ergo szomszédok vagyunk)), ami már sok. nem hülye ember, meg vicces is, de nekem nem pálya. Zsó csak annyival jellemezte, mielőtt találkoztam volna vele, hogy lusta. na, én is lusta, ő is lusta, kettő együtt már sok egyébként is. szóval ezért is felejtős. fiatalabb is... áhhh... soroljam? :O

összességében mocskos jó volt ám ez a kerti buli, nagyon-nagyon jól éreztem magam. jó volt a társaság, a kaja, a pia, a kert, az idő (még a vihar ellenére is), rengeteget röhögtem, szóval minden nagyon tetszett, és alig várom, hogy ismételjünk, vagy ahogy ígérték, menjünk a Veszprém rallyra! :) az év eddigi legjobb bulija volt egyébként, ezt bátran ki merem jelenteni. :)

vasárnap délelőtt behoztak minket kocsival Pestre Zsóék, alig vártam, hogy a saját kanapémon fetrenghessek egész nap és alhassak. így is lett. csak a Spanyol-Olasz meccs, meg az Éjfélkor Párizsban c. film idejére szakítottam meg ezt a tevékenységemet. :) 
a meccs is nagyon jó volt, meg a film is. :) utóbbit ajánlom annak, aki még nem látta. :) Woody Allen zseniális író és rendező, és akit még kiemelnék, az Adrien Brody Dalí alakítása. szenzációs! :) najó, a kedvencem, Marion Cotillard is perfect. :)
amúgy nem tudom hol van ez a templomlépcső Párizsban, de ha eljutok oda, én is szeretném, ha éjfélkor valami autó elvinne a 20-as évek Párizsába, vagy a századfordulóra... és ami biztos, hogy soha nem akarnék visszajönni. :) (bocs a spoilerért)

ezután már csak ájulás és alvás, semmi egyéb. ma meg munka. este hajfestés. holnap kozmetikus, szerdán szoli, csütörtökön interjú. :) remélem, normális idő lesz, jól akarok kinézni, mint mindig. :)