hétfő, június 04, 2012

egy nagy rakás

fos volt az elmúlt hétvége. legszívesebben kitörölném az emlékeimből. :(
azzal kezdődött, hogy mikor pénteken hazacsörögtem anyunak, hogy indulunk, sírva vette fel a telefont, hogy nagyon beteg, az ágyban fekszik. no, remek hangulatban haladtunk hazafelé.
otthon szembesültünk vele, hogy becsípődött neki valami ideg, illetve már nem most, pár hónapja küzd vele, de most nagyon gáz volt az egész. orvosnál persze nem volt. cserébe apu meg csak üvöltözött, hogy anyu biztos direkt akkor beteg, mikor mi megyünk, meg hasonló faszságok. parádés. :(
szombatra annyira bedurvult a dolog, hogy ki kellett hívni az orvosi ügyeletet, és már mindenki annyira ideges volt, hogy egymást martuk. persze apu járt az élen a hülyeséggel, mint mindig.
anyu kapott egy injekciót, aztán jobban lett, de nem 100%-os, úgyhogy most már végre elmegy orvoshoz is ezzel. hurrá.
vasárnap délutánra rendeződött mindenki idegrendszere, de nem volt egyszerű. néha még most is azt érzem, hogy mit keresek én ebben a családban??? :O
tegnap este 7-re értem haza, megnéztem a Real Madrid - MU "öregfiúk" meccset (micsoda nevek játszottak, és milyen klassz meccset, befosás!!!), aztán meg a Brazília-Mexikó barátságos első félidejét és lefeküdtem aludni. kb. ennyi történt.

ma reggel erkölcsi bizonyítvány igénylésével kezdtem a napot, reggel 6 óta ébren vagyok, igyekeztem, hogy nyitásra odaérjek, aztán meg rohantam be dolgozni. boldog hétfőt. :S de legalább megvolt a napi testmozgás, mert a 24-es villamosig elég erőltetett menetben kigyalogoltam, kb. 25 percen keresztül. le akartam mérni, hogy az Orczy Park mennyi gyalog, mert majd Amival ha megyek futni, akkor tudjam, hogy hol és mikor talizunk. :)
ahogy jöttem be dolgozni, még elkapott a harciideg, mert azt hittem, hogy eltűnt a telefonom. volt 10 kellemetlen percem, míg kerestem, meg míg elköszöntem tőle magamban. de aztán a táskám egyik zsebében meglett. pfff... összeszedettség sehol. :S

az egyik társkeresőn előkerült egy srác, a 2007-es, ámokfutós évemben volt vele egy jó órám. :) Skorpiónak hívtam anno a blogban (valamelyikben, szerintem az őszintében írtam róla), hatalmas farka van, 3-4 évvel fiatalabb nálam. feljött hozzám, szexeltünk a kanapémon, ott volt 1 órát, aztán huss. én persze továbbgondoltam, ő meg nyilván lerázott, de azóta már ezen a fronton nagyon sokat fejlődtem. :)
kérdezte, hogy emlékszem-e rá. még nem válaszoltam neki. nem is tudom mi lenne a jobb taktika, azt írni, hogy nem emlékészem rá, vagy azt írni, hogy persze, tökéletesen pontosan. :)
hozzáteszem, nem akarok tőle semmit. fiatalabb is, meg ennyire régi fazont nem akarok elővenni, meg egyáltalán. nem is értem mit akar. ja, de. nyilván megdugni. de azt elkapálta anno. :)

ja, a hétvége egyetlen pozitívuma, hogy nem tudtam enni. illetve ettem, de vissza is jött. így megint lenyomtam 2 kg-ot. csak az a baj, hogy nem plusz két kilót, hanem ugyanazt a 2-t, amit hol leadok, hol visszajön. azért jó lenne ezt most már megtartani. ráadásul egyre jobban érzem, hogy tényleg fogyok. :) szeretném végre átlépni a lélektani 75 kg-os határt, mármint lefelé. elegem van ebből a toporgásból. ezért is kell futkorásznom végre. :)
ma nem készültem fel rendesen az időjárásra, majd' megdöglök a farmerben, én hülye... grrrrrrr... :)

amúgy minden happy, várom a Bőgőst, hogy dedikáljon valamikor, és fejben meg állandóan a szettemen gondolkodom, hogy mit veszek fel, ha jön. hát ennyi. :)