csütörtök, június 21, 2012

az lett a

korán lefekvésből, hogy semmi. persze nem bántam, egy percig sem. :)

rohantam haza, hogy letusolhassak végre, aztán meg üljek a fenekemen. közben Barbi hívott, hogy éppen randira tart, és tiszta ideg, szóval ha szarul sikerül, akkor nem bánnám-e, ha nálam kötne ki. pfff... micsoda kérdés. JÓHOGY nem bánnám!!! :DD 
nos, fél 9 után érkezett Barbicsek, leültünk ciderezni, meg még jégkrémet is ettünk, és jól kibeszéltük, amit csak kellett. :)

én 11 után feküdtem le, de hajnali 4-kor felébredtem megint, vagyis hulla fáradt vagyok, pedig ment a csillárventillátor egész éjjel. szerencsére nem a meleg miatt nem tudtam aludni, legalább is arra most nem fognám.

ma is lány vagyok, térdig érő zöld szoknyában, fehér felsővel, jól kivágva, köldökig. :) 

van egy pasi, aki állandóan néz a buszon. egy utcában dolgozunk, és a piros 7-esen szoktunk reggelente találkozni, mégpedig akkor, ha későn indulok el. egy kis haverjával szokott utazni, a Blahánál már fent van a buszon, tehát messzebbről jön. sokszor nem tudom eldönteni, hogy engem néz, vagy mellettem valami csajt, de ha odanézek, akkor elkapja a fejét. ja, a pasi persze bejön nekem. :) de még nem vette a bátorságot, hogy megszólítson. lehet, hogy vaklárma az egész, és nem is azért néz, mert bejövök neki, hanem csak bambul. no, mindegy, erre egyelőre nincs válasz. azért igyekeztem segget rázni ma reggel is, mikor előtte haladtam munkába. ;)

ma cseh-portugál meccs, remélem Cé hajt az EB-gólkirályi címre is, és jó meccs lesz. ;) cider még van, már csak egy lavórt kell elővennem, amiben a lábam áztatom. :)