kedd, június 19, 2012

az nagyon szép

hogy már én sem tudom igazán, hogy mit akarok. tegnap bejelentkezett a Bőgős, hogy jönne dedikálni, én meg lemondtam. aztán még telefonon is hívott, de nem vettem fel, inkább Barbival beszélgettem tovább. annyira hulla voltam tegnap a melegtől, meg a 4 nap után újra dolgozástól, hogy egyszerűen nem volt erőm a Bőgőshöz. pedig rám volt kattanva, az biztos. 
ma meg Balu jelentkezett be, hogy este partizhatnánk egyet, de nem is válaszoltam neki.
igaz, ma Rooney végre játszik az EB-n, és azt nekem látnom kell, úgyhogy ez volt valójában a fő indok.
a mellékindok meg az, hogy új pasit akarok, és nem a régiekkel felmelegíteni a káposztát. nem kell egyik régi pasi sem. újat akarok megismerni, és azzal akarok szexelni, és pont. ennyi. új impulzus kell, hogy érjen, arra van most szükségem.

ma megint lánynak öltöztem, fehér szoknyában vagyok, plusz a fürdőruhafelsőmben, praktikusan, ami nem csak egy bikinifelső természetesen, hanem egy hosszított fazonú felső, nyakbaakasztós fajta, vagyis melltartó nélkül hordható. :) agyon dícsér mindenki, hogy mennyire csinos vagyok. :) hát még ha sportolnék is egy kicsit, akkor milyen csinos lennék! ;) de hát ilyen időben még kevésbé van erőm megmozdulni, bármit is csinálni.
örülök, ha hazaérek épségben, ledöglök a besötétített lakásban a kanapéra, aztán elnyammogok egy jégkrémet, vagy iszok egy kis Cidert. :) tegnap a Sparban jó áron sikerült hozzájutnom mindkettő termékhez (jégkrém+cider), fel is tankoltam ott rendesen ezekből. :)

szerencsére ebben a melegben étvágyam nem nagyon van, csak innék folyamatosan, de az meg amúgy is erősen javallott. :)

érdekes módon egyforma gondolatok foglalkoztatnak minket Csírabácsival, pedig nem beszéltünk össze. nekem is hiányzik egy társ, egyre jobban, mondhatok én bármit is, bárkinek, azért jó lenne már egy faszi, aki mellettem van, és mondjuk megszereli a fürdőszobában a kádcsapot, ami március közepe óta csöpög, vagy legközelebb megveszi és kicseréli helyettem a zuhanycsövet, amit a hétvégén én tettem meg. és úgy egyáltalán, legyen már valaki, akihez oda lehet bújni, akivel lehet közös programokat szervezni, akivel lehet semmit csinálni, punnyadni, nézni ki a fejünkből, vagy elmenni strandolni, pancsolni, vagy bárakármi. 

a másik gondolat, ami szintén bennem is felvetődött: egy okostelefon megvásárlása. én még hezitálok, hogy digitális fényképezőt vegyek inkább, vagy okostelefont, de utóbbi kezd győzedelmeskedni. fényképezőben a nikon coolpix s3100 és s3300 van versenyben, okostelefonban csak sony ericssonban gondolkodom (márkahű vagyok, csesszem meg), de nagyjából egy áron lehet mindkettőhöz hozzájutni, és az okostelefonokban is most már olyan fényképező, meg olyan alkalmazások vannak, hogy talán jobban megérné, mint csak egy fotómasinát venni, vagy netán mindkettőt. lehet, hogy fényképezőt inkább majd karácsonyra kérek a Jézuskától. :) az okostelefon most valahogy jobban érdekel, nagyobb szükségét érzem, azzal több mindent lehet csinálni, mint egy fényképezővel. 

viszont megrendeltem az új porszívómat (hátha végre használni is fogom), pont olyan, mint Barbié, egyből beleszerettem. :) remélem, hamarosan megérkezik. :)

azt kell, hogy mondjam, én engedek a 48-ból!!! :) holnap már csak 47 nap lesz hátra Ozoráig... azt már féllábon is... :)