péntek, november 28, 2008

a Jelenben

kötöttünk ki tegnap este végül. mert "Grencsó Pista bácsi" játszott. (JB mondta ezt és így)
a Corvin áruház sarkánál vártam rá. aztán jött az egész trió. tökre megörültem nekik. JB-nek gitár a hátán... tök büszkén lépdeltem mellette... hogy zenész pasim van. :)
beültünk a Jelenbe, ahol most voltam először, de tök jó hely!!! ráadásul jók a programok és mind ingyenes. hú, és a pultosfiúk... anyám... na, meg a többi alter arc... ahhh... csak kapkodtam a fejem. :) persze csak az étlapot nézegettem, semmi több. legeltettem a szemem és ennyi. :) van nekem pasim, nem is akármilyen!!! ;)
JB két korsó sört ivott, én összesen 4 dl rosét. picit be is rúgtam. hazabotorkáltunk, kb. éjfélre. csináltam neki melegszendót. nem keveset. :) ittunk egy-egy nagy pohár pálinkát. uhhh... csinált egy cigit... ahhh... hallgattunk zenét... táncoltam neki... csókolóztunk és ölelkeztünk a kanapén... nagyon kész lettem... annyira durva volt... még soha nem éreztem őt ennyire... még soha nem volt ennyire közel hozzám... vagy nem is tudom hogy fejezzem ki magam... ráadásul olyan volt, mintha egy teljesen más pasival lettem volna. valahogy a hangja, a mozdulatai is mások voltak. fura volt az egész, de nagyon-nagyon-nagyon jó...
2 körül mentünk be a hálóba. simogatott, én magamon kívül, teljesen kiütve. aztán egyszercsak a hátamra téved a keze és megszólal (még most is vihogok, ha eszembe jut): "jaj, még ez a CSECSKARÁM is rajtad van???"
WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! olyan szinten elkezdtem röhögni, hogy nem bírtam abbahagyni. azt hittem belehalok. de hosszú-hosszú percekig röhögtem, vinnyogtam, potyogtak a könnyeim, fájt a hasam, az arcom... ő meg azon röhögött, hogy én hogy nevetek... valami gát átszakadt, valami feltört belőlem, egyszerűen nem voltam képes uralkodni magamon. nagyon sokáig nevettem. fuldokolva. nagy nehezen lenyugodtam. aztán szeretkezni kezdtünk. na, ez tényleg az volt. hú, de milyen jó volt... istenem... áhhh... nem volt dumálás, röhögcsélés közben, csak élveztük egymást... imádtam minden percét.
végül összebújva, egymás karjaiban aludtunk el.
reggel ébresztett a telefon. kinyomtam. és küldtem egy smst a helyettesemnek, hogy "Kések." már csak ennyire voltam képes. :) Bőgős lebeszélt arról, hogy felkeljek és bejöjjek. inkább kért, hogy aludjak még vele egy kicsit. 9-kor keltünk fel. készülődés, kávézás, elindulás. Király utcáig villamossal együtt. mielőtt leszállt, mondtam neki, hogy írjon majd levelet. valami aranyosat. azt mondja, olyat ő nem tud. de mondom húzzál bele!!! :)
erre mit írt?
"tárgy: cső
szöveg: Mit írjak?...Jó veled...
"
pfffff... :) asszem 2 hónap után ez pont elegendő a boldogságomhoz. ;)
ma Százhalombattán játszik 6-tól, holnap meg a kiállításmegnyitó, amire nem biztos, hogy megyek, mert az exnő, akinek a kiállítása, elkezdett nyavalyogni, hogy nem akarna ott látni... mert hát savanyú neki a szőlő, ugyebár... JB-nek meg nem akarok konfliktust, meg kellemetlenséget, mert tőle aztán mehetnék, de az exnő ronyózik. de azért még megkérdezi, hogy mit szólna hozzá, ha mégis megjelennék én is...
valahol megértem... nyilván nekem se esne jól, ha életem fontos eseményére beállítana az expasim új nője és ott andalognának... szóval már csak nőtársi szolidaritásból is megfontolandó... na, mindegy... majd kiderül.
holnap viszont a megnyitó után biztos, hogy jön hozzám, főz nekem, rakott krumplit. :) és jól berúgunk. ez a terv. :)
imádom ezt a pasit, az a nagy büdös helyzet. de így van ez jól. szerintem. ;)

3 megjegyzés:

  1. Istenem.. az ilyeneket lelövik, ugye??? te jól vagy???

    VálaszTörlés
  2. ja, és nemcsak az érthetetlen üzenet idegesít, hanem az is, hogy nem vállalod, hogy ki vagy...
    :S

    VálaszTörlés