kedd, november 25, 2008

nagy ráértemben

elkezdtem kutakodni a neten. kerestem, hogy JB hol játszik pénteken, meg szombaton. a szombatit meg is találtam, szerintem el is megyek, megnézem. az exbarátnőjének lesz kiállítása, annak a megnyitóján játszik. de csak 2-3 számot talán. sajnos. :(
pénteken viszont valahol Százhalombattán lesz koncert, azt nem találtam meg. na, nem mintha elindulnék... vagy hát nem tudom... még akár az is.
ja, és a nagy kutakodásban találtam képeket, egy szeptemberi fellépésről... totál belepirultam... jujjj... de tökre megörültem neki. sajnos nem tudtam lementeni őket, de elég sokáig nézegettem. :) már szinte zavarbaejtően sokáig...
kicsit olyan volt, mintha itt lett volna velem... vagy nem tudom.
tegnap küldtem neki egy "máris hiányzol te majom..." üzenetet, amire nem jött válasz, valamint szombat este elrebegtem neki, hogy szeretem, de arra is csak dünnyögés volt a válasz, semmi konkrét (nem véletlenül mondta a Tesóm, hogy most egy darabig, 1-2-3 hónapig ne mondjam neki, csak éreztessem), naszóval ezek miatt elhatároztam, hogy visszaveszek magamból. semmi smsezés, semmi szerelmes sustorgás... lófaszt.
bazmeg, ezt nem hiszem el... senki sem hiszi el, szerintem... na, mindegy... szóval ahogy itt írok, átnézek iwiwre. kispiros. JB-től.
tárgy: cső
szöveg: Jó munkát kisállat!!!

pfffffff.... ez nem normális... :) de hogy tud olyankor írni, mikor éppen róla fröcsögök és éppen rajta agyalok????? na, mondjuk a stílusát lehet érezni ebből a levélből... :) azért persze tud aranydrágacsillag lenni, meg szépen beszélni velem, de általában azért ott megragadunk, kölcsönösen, hogy "kuss köcsög!!!" :) de ezt mérhetetlen szeretettel tudjuk mondani egymásnak. :)
néha azért tud bántó lenni, ez tény. de ha már nagyon az agyamra fog menni, úgyis szólok neki. azért mindent én sem viselek el.
mondjuk, mikor szóba került a hozzám költözése, akkor említette, hogy ő alapvetően unalmas fickó (jujjj... exférj jut eszembe), meg hogy nem mindig happy... hát... nyilván én sem... na, mindegy.
este egyébként gyártottam egy laza spanglit. betettem az Argot, hogy majd megnézem, de akadt a lemez, mint az állat. 30 perc után kibasztam a picsába. beraktam az Ünneprontók ünnepét. az meg másfél óra után kezdett akadni. nem hiszem el, hogy minden dvd-m szar, úgyhogy minden bizonnyal a lejátszót kell cserélnem. végülis már legalább 5 éves, régi konstrukció. vagymi. lehet, a Jézitől mégis inkább dvd lejátszót kérek. meg új hifit. meg kurvanagy hangfalakat. meg egy új gőzölős vasalót, meg egy hajvasalót. más bajom nincs. :)
filmezés után Győzike, majd Showder Klub (Kőhalmi Zoltán kurvanagy volt... befostam... najó, a többiek is), majd pornó. azt hittem, hogy semmi sem lesz belőlem, de 2, azaz kettő percbe telt a csúcsra jutnom. könyörgöm... pasival ez miért nem megy lassan másfél éve???? mi a fasz van??? valaki adjon tanácsot, plíz... :( belebetegszek már ebbe lassan... :(
éjfél előtt feküdtem le, reggel úgy ébredtem, hogy fájok. szerintem felfáztam. meg fáradt is vagyok.
ma hazamegyek és alszok. holnap irány Szeged. Ceglédtől kocsival. ajvé. remélem pöcsig érő hó lesz, vagy az M5-öst felavatják korcsolyapályaként is... :S ja, plusz legyen már köd is, csak hogy ne unatkozzunk... :) majd adok életjelet, ha hazaértem... ha hazaérek egyáltalán... :S najó, nincs negatívság... :)
az élet szép... vagymi... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése