hétfő, november 24, 2008

mostanában

nem vagyok túl naprakész... :( pedig látom a statisztikákból, hogy többen kattintanak erre az oldalra hétfőnként, hogy lássák, mi is történt velem hétvégén... sajnálom, hogy csak így utólag, vagy késve tudom kielégíteni az igényeket. az érdeklődés mindenesetre nagyon jól esik... :)
hol is hagytam abba? jah... pénteken Banyával fodrász. este hullán értem haza, semmi kedvem nem volt a Gödörbe menni. hívott JB, kiderült neki sincs kedve, inkább feljön hozzám. egyből rábólintottam. :)
fél 9 körül érkezett. baromi nagy hátizsákkal jött, mondom: "hát te hova készülsz???" mire ő: "ideköltözöm hozzád..." én erre csak zavartan nevettem. aztán benyögte, hogy egy erősítőt cipel a hátán. :)
közölte, hogy szerzett nekem ződet, de még várja a telefont a túszcsere ügyében. fél10 után jött is a tel, hogy a Ferenc krt-nál kell találkozni. két cimbije jött, az egyiket már ismertem. a tiszteletünkre csináltak egy joe-t, azt a Trafó felé útközben el is toltuk.
előtte még bementünk az éjjel-nappaliba cigiért. JB egy zacskó chipsre mutatott, hogy "eszel belőle, ha veszek?" mondom: "ja, hogy nőjön a seggem..." mire ő: "az nem baj!!!" :) aztán még vett nekem télifagyit is... csuda romantikus volt.
a két srác baromi jó fej. persze ők már rommá készen voltak. a spanglit pont a polgárőrség ajtajában sikerült megkapnom, első körben... nem kicsit röhögtünk. :) meg az utca sarkán volt egy kanapé, pont a polgárőrség ajtajával szemben. hogy akkor üljünk le oda és szívjuk el ott. de nem reszkíroztuk végül. :) na, aztán még séta, duma, vihogás... tök jó volt. :) a télifagyival persze húztam JB agyát... sikerült elég erotikusan ennem. :)
aztán hazasétáltunk. otthon betettük a Roncsfilmet, mert még nem látta. felénél persze megint bealudt, úgyhogy elmentünk lefeküdni. de nem aludni. :) szex következett. valamikor későn aludtunk el, és persze viszonylag korán kelt.
elment haza gyakorolni, mert délután fellépése volt. miután elment, én visszafeküdtem aludni, 12 után kecmeregtem ki az ágyból. főztem egy raklapnyi chilis babot, kicsit rendezkedtem, meg ilyesmi.
3-kor kezdődött a Mozart-klub szervezésében, a Régi Zeneakadémián egy hangverseny, ahol az LFZE tanszakaiból 7 mutatkozott be. a jazztanszakot Jazzbőgősék zenekara képviselte. irtó büszke voltam. az egész koncertsorozat egyébként nagyon klassz volt, meg érdekes, de leginkább nyilván őket vártam. a szünet után léptek fel. szünetben megjelent a színpadon... hmmm... fekete ing, fekete nadrág, hátrasimított haj, összecopfozva, szokásos barkó és körszakáll... ahhh... azt hittem, lerángatom onnan és magamévá teszem a vécében azonnal... aztán kezébefogta a bőgőt... áhhhh... kész voltam teljesen.
a koncertjük nagyon tetszett, többször lenézett rám, meg kacsintott, meg vigyorgott. mondjuk a gitáros, meg a dobos gyerek is vigyorgott, mikor meglátott, de ők nyilván másként. ;)
szóval rettentő büszke voltam rá, meg az egész társaságra, de nyilván rá a legjobban. a koncertjük után legszivesebben felálltam volna, hogy beleüvöltsem a levegőbe: "az én Pasim!!!!" :) hihetetlen... nagyon jó, hogy van miért felnéznem rá... nagyon élvezem... nekem ugyanis egy kapcsolatban szükségem van erre.
koncert után adtam neki csókot (éppen a Söndörgő együttes bőgősének a hangszerét próbálgatta), kérdeztem, este mikor érkezik és szaladtam haza.
szaladtam, mert Bétáék jöttek este, és még volt némi dolgom. 7-re meg is érkeztek. nagy-nagy örülés egymásnak. evés, ivás, mókázás, vihogás ezerrel. most nem rúgtunk be annyira, mint múltkor (a páleszt ignoráltuk), monjuk a móka jót tett. :)
JB 10 után érkezett. most egy zongorát hozott magával. najó, egy szintetizátort. mert hogy kettő van neki, és hogy nálam is tudjon gyakorolni... ejha... lassan minden cucca ott fog figyelni a lakásomban... apródonként oda fog költözni, én már érzem... :)
mire megjött a hangulat már a tetőfokára hágott, meg kicsit le is lankadt. JB-nek sem sikerült felhúzni az estet, bár Béta adta az ívet rendesen. :) aztán kb. 1 óra múlva Bétáék hazamentek, mi meg kettesben maradtunk. megnéztük az Amerikai pszichó végét (leadta a TV2), majd hálóba be... és nem folytatom. :)
vasárnap reggel 8-kor kelt. két próbája volt. én visszafeküdtem megint, 1 körül keltem fel, megnéztem az Aston Villa-MU meccs ismétlését, közben eltakarítottam az este romjait, majd nekiálltam a ruhás szekrényemet rendezgetni. több zsáknyi régi cuccot szedtem össze, amik hatalmasak vagy utálom őket és azért nem hordom. volt olyan nadrág, aminek már az egyik szárába beleférek... durva... :) tudatalatt persze azért pakolásztam, mert mi van, ha tényleg odacuccolna (az exbarátnőjével eléggé szarban vannak, a lánynak savanyú a szőlő, hogy JB-nek van valakije, neki meg nincs), ne akkor kelljen kapkodni. egyik felem szeretné, ha jönne, a másik felem azért még korainak tartja, 2 hónap után... no, azért nem napi téma ez még köztünk, de vannak jelek, melyek szerint neki nem volna ellenére. mondjuk azt sem szeretném, ha CSAK azért költözne oda, mert az exbarátnőjével nem tud kijönni. azért költözzön oda, mert velem akar élni. ne másért. no, mindegy. ez még egyelőre tényleg nem téma. azért, 2 év után nekem is fura még, hogy megint valakivel együttlakjak. persze, mindig azért sírt a szám, hogy jaj de szar egyedül. de azért persze jó is... azért nagyon meg lehet szokni, hogy azt csinálok amit akarok, hogy az egész lakás csak az enyém, és ha két hétig a szemétdomb tetején akarok élni, akkor akár azt is megtehetem...
vasárnap este fél9-re ért hozzám. én a Lecsó c. filmet néztem az HBO-n. először kiakadt, hogy mi ez, aztán meg már ő kérte, hogy nézzük inkább végig, mint hogy a South Parkra átkapcsoljunk. végül azért csak tetszett neki. ;) ennek örültem...
a Lecsó után gyakorolt a zongoráján, én közben néztem az Alkonyattól pirkadatigot, megittunk egy-egy feles páleszt, mert megkívánta, éjfél körül feküdtünk le. most tényleg aludni. dög fáradtak voltunk mindketten. fel sem merült, hogy szexeljünk. áhhh... reggel így is alig bírtam felkelni... meg ő is szenvedett. megkávéztunk, elindultunk. elkísért a villamosig. sajnos a héten nagyon nem fogom látni... :( holnap valami vizsgája lesz, amire készülnie kell, meg próbál, meg gyakorol, meg mittomén, szokásos. csütörtökön egy próba után jönne fel, de kb. 11 után érne oda, húztam a számat emiatt... mondtam, hogy én már akkor alszom. :( pénteken Százhalombattán játszik, szombaton kiállításmegnyitón játszik... ejej... ez elég karcsú hét lesz... de majd túlélem valahogy.
azért nem esek kétségbe. kicsit jó lesz egyedül is. :) meg én aztán nem fogok nyafogni. mikor reggel benyögte a csütörtököt, és látta az arcom, hogy nem tetszik, mondta, hogy "soká van a csütörtök, mi?" mondom: "háááááááát...." de akár azt is mondhattam volna, hogy "ha te kibírod, én is ki fogom bírni..." de nem akartam geciskedni. :) nem érdemli meg. olyanokat mond nekem, hogy belezavarodok... hogy okos vagyok, meg szép, meg az ágyban mondta, elgondolkodva, kedvesen, hogy "Kicsi"... mondom MI??? erre ő: "olyan kicsi aranyos vagy..." pfff... állandóan bókol, megdicsér, nem győzöm megköszönni... :) nade ennél nagyobb problémám sose legyen. ;)
a hetem egyébként egyelőre eseménytelennek tűnik, bár a Kos vinne moziba, meg színházba, meg ide-oda... szerdán Szegedre megyek, temetésre... szombaton közölte velem anyu telefonon, hogy meghalt a keresztapám. 77 éves volt, és jóideje beteg. amúgy nem láttam 10-11 éve... de gyerekkoromban sokat. ja, nem is vagyok ám megkeresztelve, de ő volt a keresztapám. apu hugának a férje. huga... de fura... apu huga 66 éves... :) őt se láttam ugyanennyi ideje. nem igazán tartjuk a kapcsolatot a család azon részével, mióta a nagyszüleim nem élnek. vannak uncsitesóim is, egy részük ráadásul Pesten él, őket se láttam 15 éve kb. engem szerintem meg se fognak ismerni... varázslatos lesz... :)
persze jó lenne, ha a világutazó TG is előkerülne a héten, tarthatna egy kis élménybeszámolót, hogy mi a fet... nyilván most heveri ki az utazás fáradalmait, azért van eltűnve. ja, meg rendezgeti az ajándékaimat jobbról balra, aztán meg balról jobbra. :)
kedves TG! ezúton invitállak egy welcome partyra hozzám, a hét bármelyik, vagy akár mindegyik estéjére... plíz. :) hiányzik a mocskos pofád... :)
na, most takarodok dolgozni... az se árt néha... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése