csütörtök, november 20, 2008

:)

hát... ööö... hol is kezdjem??? talán a legelején lenne célszerű... :) kicsit szét vagyok csúszva. najó. nagyon. :)
5-re mentem tegnap randizni. a Bakkal. persze én vártam, pedig késni akartam. mindegy. totál gyomorgörcsöm volt a randi előtt. sokminden miatt.
1. mi van, ha nagyon bejön a srác, még Jazzbőgősnél is jobban? hogy bírok szakítani Jazzbőgőssel?
2. mi van, ha nagyon nem jön be a srác, hogy terelgetem a dolgot?
3. most akkor ezzel a randival én már "megcsalom" Jazzbőgőst?
4. mi van, ha Jazzbőgős este kezembe bassza a dvd-ket és otthagy a picsába?
nem is tudom. tiszta görcs voltam. mint egy elsőbálozó lány. alapjáraton nem volt kedvem az 5 órás randihoz, mert már Bőgőst akartam. de hát ha már megígértem... ugye... ajjajjajjj... mindegy. nagypofával érkeztem az Oktogonhoz, szép voltam, illatos, csinos, dögös. hogy majd akkor én megmutatom.
egy kibaszott jó teázóba mentünk egyébként. az egyik szeparéba húzódtunk be. lefüggönyözés, szőnyeg, párnák, hangulat világítás, igazi randihely. mármint ha valaki csak dugópartnert keres. ittunk teát, beszélgettünk. kibaszottul nyomult a srác. egyébként nem csúnya, nem buta, mindenről lehetett vele beszélgetni, teljesen normálisan. korához képest (bocs minden 24 évestől) érett és komoly gondolkodású. néhány téren. azért persze csak kibújt a szög a zsákból, hogy nem ígér semmit (mondjuk nem is kell), de hogy bejövök neki, kíván, viszont kapcsolatot nem biztos, hogy bevállalna... na, ezért nem köll 24 éves. de ezt már nem magyaráztam el neki.
csókolóztunk egyébként. de szarul éreztem magam közben. főleg akkor, amikor ültünk és egyszercsak megszólalt a Quimbytől a "Most múlik pontosan..." .... húbazzz... kicsit átfutott az agyamon, hogy megpróbálom ezt a srácot és szakítok JB-vel, de meg az is átfutott, hogy JB is szereti a Quimbyt, ez a tejfelesszájú meg nem is ismeri... a lényeg, hogy kibaszottul odavert az a szám ott, és akkor, abban a szituban... kicsit majdnem be is fordultam tőle. nade átlendültem. én a kemény csaj. hülyéskedtünk még, csókolóztunk, összebújtunk (akkor a Kimnowaktól a Gyémánt szólt... befosás...), aztán elkísért a buszig, hogy menjek a Gödörhöz. abban maradtunk, hogy találkozunk még...
Gödörhöz, padunkhoz odaérés, Pont a bőgős c. szám hallgatása persze... kemény, dögös fej, énekelés. egyszercsak jön a Bőgős. :) már vigyorogtam. a szája sarkára kapott puszit. itt nem is tudom hogy lendültünk át azon, hogy most akkor szakítunk-e vagy sem, de én mikor megláttam, tudtam, hogy Őt akarom, senki mást.
elmentünk, vettünk egy üveg bort, meg ropit, mert majd' éhenhaltam. aztán le a padunkra, ivás, evés, cigizés. (ő se szokott le a dohányzásról)
beszélgetés. hogy akkor mifasz. na, hát igazából az volt, hogy ő azt hitte, hogy a mi kapcsolatunk kötetlen kapcsolat, hogy néha összejövünk, dugunk és ennyi. hogy neki nem kell jelentkeznie két esemény között. és abból hitte, hogy ez egy ilyen kapcsolat, hogy még mikor utoljára nálam aludt, akkor kérdeztem, hogy hány nővel szexelt eddig, aztán persze visszakérdezett, hogy és én hány pasival. erre elmondtam, hogy Ő a 27., de 25 az utóbbi két év alatt... és ebből ő azt vágta, hogy én egy skalpvadász vagyok, hogy ő is csak egy a sorban, hogy 1-2 hónapig elvagyunk, aztán lépek tovább. és hogy szerinte tök jól indult ez a kapcsolat, és ő nem ilyen skalpvadászosat szeretett volna belőle, hanem normálisat. csak miután ezt így benyögtem, akkor már nem merte megkérdezni, hogy a skalpvadászatnak vége van már, vagy még mindig tart? úgyhogy tegnap felvilágosítottam, hogy már régen nem gyűjtök strigulákat. és ennek örült. meg én is örültem, hogy ennek örül. úgyhogy lementünk a Gödörbe. :) de addigra már szétcsókoltam a hidegben. :)
a Gödörben cimborák persze raklappal. az egész Triójuk képviseltette magát. :) jófejek a srácok nagyon. a dobos fiú már két puszival köszöntött... csak lestem. :) úgy látszik, befogadtak. :) mert szerintem fontos, hogy a zenésztársai bírják a fejemet. nyilván ad a véleményükre... vagy nem tudom. na, mindegy is. elment még egy üveg borért. hú, az fos volt. mindegy. megittuk. beszélgettünk. mocskosmód berúgtunk mind a ketten persze.
elkezdődött a Popivan koncert. kurvajó volt!!!! álltunk a keverőpult mellett, én elől, ő a hátam mögött. koncert közben a farkát fogdostam a nadrágon keresztül. vagy 3-szor felállítottam neki. ő is fogdosott, simogatott, csókolgatott. uhhh... adtuk a műsort. :)
na, aztán még 3 dl bor a pultból. megittuk. na, még 2 dl. mármint fejenként. míg a 2 dl-t hozta, addig én a falnál álltam. mellettem egy lány tüsszögött. mondtam neki: Egészségedre! a másodiknál: Jobbulást! erre megszólal angolul, hogy nem érti amit mondok, de köszöni. erre megszólalok: Bless You! :) megköszönte. valamit mondott, azt annyira nem értettem. vártam JB-t. egyszercsak odaszólok a lánynak (full részegen, alig bírtam állni): "Love is in the air..." énekelve persze, közben kezemmel a levegőben varázsolva és vigyorogva. visszamosolygott. aztán megjött JB a 2-2 dl borral. elvettem tőle az enyémet, beleittam, majd azt mondtam neki:
"szeretlek..." mire Ő: "én is szeretlek..." :)
jupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) aztán még odahúztam magamhoz és elmondtam neki párszor, hogy szeretem. :) egyszerűen nem bírtam magammal, nyilván az alkohol, meg a napi/heti események, meg mittomén... meg elegem volt már az önmegtartóztatásból. kimondtam. és viszonozta. :) és ez a lényeg, nem???? :) aztán előretakarodtunk a zenekar elé, az első sorba, és ott táncoltunk, pogóztunk, csápoltunk, mikor mi volt éppen... szerintem a Gödörben évek múlva is beszélnek majd rólunk... elég durván nyomtuk... mindent. :)
jártányi erőm nem volt, de elindultunk hazafelé. a buszmegállóig Cserháti Zsuzsa dalokat énekeltem neki, jó hangosan. kár, hogy nem minden szöveg jutott az eszembe... a buszmegállóban a térdére ültetett. a buszon jegyet kellett vennem. az külön tortúra volt az éjszakain ugye... aztán próbáltuk az ellenőrtől megvenni a karszalagot. nem adta a köcsög. :)
a Corvin közön keresztül mentünk haza. az 5 perces út legalább fél óráig tartott. és nem túlzok. inkább több. ugyanis többször megállt velem szemben, hogy összeért az orrunk és kinyilatkoztatott. sajnos nem volt nálam diktafon, de ilyesmiket:
"ő hosszútávra tervez velem, mert én ugyanolyan hülye vagyok mint ő, meg ugyanolyan állat is, és hogy nagyon bír, meg tetszem neki, meg nagyon jó velem az ágyban, meg én tök jófej vagyok, meg okos, meg egy hülye picsa, meg egy ribanc, de hogy neki ez tetszik, és hogy dughatok mással, csak ne tudjon róla, de vele legyek. meg hogy akkor most már járunk. :)"
megkérdeztem, hogy ő akar mással dugni/akármit csinálni? mondta, hogy nem, csak velem. erre én, hogy akkor nyilván én sem, különben is, akit szeretek, és akivel minden jó, azt nem csalom meg. nade mire ezeket megbeszéltük... istenem. rángattam volna haza, de hát nem mozdult. csak mondta, mondta, mondta... :) aztán eljutottunk a Práter utca sarkáig, ahol a Pál utcai fiúk szoborcsoport van. na, ott megálltam Ács Feri mellett (vagy melyikaz... mindegy), erre, hogy ő itt most engem nyalni akar. pffff... :) térfigyelő kamera rálátása a dologra éppen ideális volt. merthogy kigombolta a nadrágom, lehúzta a harisnyám, szoknyám felhúzta, letérdelt elém és.... és végül nem találta meg a lényeget ez az állat... :) továbbindultunk, de a kurva nadrágot nem bírtam begombolni, de fogni se, állandóan lecsúszott, 2-3 saroknyit mentem úgy, hogy a nadrágom egyre csak csúszott lefelé... már majd felbuktam, mire hazaértünk.
na, ott a további őrület. hogy persze dugjunk. de tusoljunk le. de nézzünk pornót. ja, 2:30-ra értünk haza. már akkor küldtem sms-t a helyettesemnek, hogy reggel nem érek be. biztos ami tuti. :)
na, ő el tusolni. aztán én is. ja de mikor visszajött a tusolásból, már táncoltunk. meg levetkőztetett teljesen. én meg szoptam a farkát. incselkedtem vele. térdeltem a szoba közepén és nem bírtam felállni. akartam, de elestem. kurvarészeg voltam. uhhhh... aztán kimentem a fürdőszobába. nekiálltam tusolni, és ilyen állapotban, vadiúj borotvával lábat borotválni... hehe... megérdemlem. úgy szétvagdostam magam, hogy ömlött a vér belőlem. próbáltam leragasztani, de reménytelen volt. minden csupa vér lett. MINDEN!!! mondjuk reggel szembesültem vele igazán, de már hajnalban is vágtam, hogy nagy a gáz... uhhh... nagyjából elállította a vérzést, aztán hálóba be, dugás. :) ahogy elélvezett, el is aludt. úgy kellett magamról legurítanom. najó, de addig... ;) megdolgozott az alvásért, maradjunk ennyiben. ;) én még kimentem tévét lekapcsolni, ekkor volt 4:45... biztos fel bírtam kelni 7-kor... aha... aludtam, mint a dög. mondjuk, fél 8 körül már megébredtem, és csak forgolódtam, nem bírtam tovább dögölni. baszta az agyam, hogy be kéne jönni dolgozni. később ő is megébredt. újabb dugás. :) én már nem írom, hogy szexelés, vagy szeretkezés. pedig az volt. csak így egyszerűbb... :) najó, a reggeli talán inkább célirányos volt, de élveztem. bár félig aludtunk közben, a szemeinket nem bírtuk nyitvatartani, de csináltuk. :) mikor már annyit mondogattam, hogy dolgozni kell menni, elélvezett. :) hamár annyira rohanok. :) ezután még fél órát döglöttünk, majd kávé, tej elfogyott, lement a boltba, hozott. próbáltam magam emberi formába hozni, több-kevesebb sikerrel össze is jött... megkávéztunk, közben elmeséltem neki néhány dolgot a hajnali hazaútról. szinte semmire nem emlékezett. na, mondom, akkor arra se amiket nekem/rólam mondtál??? azt mondta nem nagyon, de mindent vállal. ez is valami... :) aztán majdnem 10 óra volt, mire elindultunk. Király utcáig együtt, bement a Zeneakadémiára, valamelyik órájára. :) (mindig azt mondja: "bemegyek az Akadémiára..." és ez tök úgy hangzik, mintha az MTA-ra menne... :D)
én meg jöttem dolgozni. látom iwiwen, hogy írt levelet. ahogy beért a suliba. "na... majd jól összefogdoslak!!!" igazából nem értettem, hogy mire írta, de hát biztos elmondja... :)
ma nem találkozunk, holnap este Gödörben Szenvedélyek Napja (mondtam, a gitáros sráctól szerezzen ződet, mert megőrülök), fellépők: Irie Maffia és Copy Con, szombaton délután az Akadémián játszik, aztán meg semmi dolga... jupppiiii... ja, és a koncertre is talán be tud vinni. vasárnap meg a Jazzclubban lesz valami program, oda is megyünk... hajjajjajjj... öröm és bódottá'... :)
ha nem lennék ilyen telibebaszott (szó szerint) fáradt, akkor még a szám is fülig érne egész nap. najó, belül így is szétvinnyogom magam a boldogságtól, kifelé csak szolidan. :)
hinnye... na, erre varrjatok gombot. :)
munka után megyek haza és feltakarítom a hajnali mészárlás nyomait... csupa-csupa vér minden... úrjézussss... :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése