szerda, november 19, 2008

46 percet

sikerült tegnap megint beszélnem ezzel a Gyurival, aki Bak. szóval a Bakkal. csak hogy mindenki jól megkeveredjen és a Kos meg a Bak elnevezéseket már ne tudjátok követni. :) szóval a Bakkal beszéltem. nem volt rossz, de rájöttem, hogy szerintem egy nagyképű seggfej. vagy nem tudom. meg hát 24 éves. meg küldött egy képet, hát... azon se igazán jön be... persze más a személyes találkozó...
na, mindegy, ma 5-kor randizunk. már mondtam neki tegnap, hogy csak 8-ig érek rá. szóval ne annak tudja be esetleg, hogy lelépek 8-kor, hogy nekem nem jön be. ami egyébként nagy valószínűséggel úgy lesz, de alapesetben nem azért.
hanem azért, mert fél 9-kor a Jazzbőgőssel találkozom a Gödörnél. a padunknál. :) francba, picsába és omfg. mikor ilyen nagyképű, tejfölösszájú seggfejekkel találkozom, akkor egyből tudom értékelni Őt. már hangolom is magam a találkozóra és a Pont a Bőgős c. dalt hallgatom... hiányzik a mocskos pofája. de kemény leszek. először elbeszélgetek vele, hogy nekem mi a fos ebben az egészben és hogy ő hogy gondolja/gondolta a továbbiakat, meg egyáltalán a kettőnk kapcsolatát. ha szomorú, boci szemekkel fog rámnézni mikor találkozunk, akkor úgyis ellágyulok, érzem és széjjelcsókolom... :) de, természetesen akkor is el fogom mondani, hogy nekem ez az egész így miért szar és hogy szeretném, de ha nem változtat, akkor lapát és kuka.
hiányzik és kell nekem. bírom. és ő is engem. tudom. csak kicsit szétszórt. de majd én ráncbaszedem. vagymi. már ha hagyja. ha akarja. ha nem, akkor adieu...
terveim szerint azért először inkább beparáztatom, hogy vége és mikor szeppegni kezd, meg ígér mindent, meg elmondja, hogy ő mennyire oda meg vissza van értem, akkor majd jól megbocsátok. :) ez a terv. ez egy jó terv. szerintem. :) egyetlen hiba csúszhat csak a számításba, ha nem szeppeg, nem bociszemezik és nincs értem oda meg vissza... na, akkor csak érjek haza... összeomlás, sírás-rívás, bevodkázás ezerrel... ehhhh... szép lesz... de alapvetően pozitívan állok hozzá... mert a pohár mégiscsak félig tele van, nem??? ;)
amúgy meg nyilván faszság az egész, és már hallom TG-t, aki mondja, hogy hagyjam a picsába és persze neki is igaza van. de egy esélyt mindenki megérdemel. már ha akar magának egy esélyt egyáltalán. ha nem, akkor nem erőlködök. tudomásul veszem és tipli.
viszont nem véletlenül a Gödörhöz beszéltem meg vele a randit. isteni jó jazz koncertek lesznek este. :) PICSÁBA!!!! teljesen rászoktatott... :)
egyébként ma annyira, de annyira szép és csinos vagyok... jujjjjjjjjjj... tükrök, kirakatok szevasztok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése