hétfő, november 10, 2008

érdekesen

telt az estém, éjszakám.
csináltam egy spangli lightot. elszívtam a kétharmadát. megnéztem az Amerikai pszichót. már rég láttam, na. :) közben sós kekszet és csokis desszertet toltam magamba.
utána a Macskajajt. mert azt  is rég láttam. :)
aztán bealudtam a kanapén. úgy éjfél után. pedig még az új pornó dévédmet is meg akartam nézni. fél 5-kor ébredtem meg. bementem a hálóba. délig aludtam.
1 órán keresztül keltem fel. fél órát ültem az ágyon, mire megindultam. fájok, elég durván fájok belül. a legnagyobb vágásnál. kurvaszar.
viszont a sebek viszketni kezdtek. ez jó hír, mert azt jelenti, gyógyulnak.
aztán tévéztem. beraktam egy mosást. megnéztem egy felvételt a múltkori, október 23-i Flash koncertről. kurvajó!!! sajnos én nem látszom, vagy legalább is nem fedeztem fel magam. ha valaki kiszúrna mégis (zöld-fekete felsőben voltam), akkor szóljon már. :)
teregettem, ettem, most megy még egy mosás.
úgy döntöttem, nem megyek melózni a héten. max. pénteken benézek egy kicsit. ennyi döglés nekem is jár... van helyettesem, dolgozik, a munka halad, nem izgatom magam. :)
inkább a héten lightosan rendbekapom nagyjából a lakást. főleg a szekrényeket kell átnézni, ruhákat válogatni, mert már megint elönt a cucc. meg egy kicsit lazítok.
vagy elmegyek TG-vel Salzburgba. ha mennie kell. és ha elvisz. :) minden jó programra nyitott vagyok. ;)
Jazzbőgősről nem tudok semmit azóta, hogy tegnap elment tőlem. én nem kerestem és ő sem engem. kíváncsi vagyok, mikor jelentkezik. én most takarékon vagyok. nem haragszom rá és nem depizek miatta, csak egyszerűen nem pörizek rajta. pörizzen ő. :) persze imádom és hiányzik, de neki nem muszáj ezt tudnia, és nem muszáj ezt vele mindig éreztetnem. még elbízza magát. :)
azon gondolkodtam, hogy vele kapcsolatban, vagy mióta vele vagyok, eszembe sem jutott, hogy megcsaljam. (najó, megfordult a fejemben egy ember kapcsán, de az más... az konstans vágyakozás, másfél éve, szóval nem érvényes...) Repülőst meg már egy hét után megcsaltam a Deszkással.  most meg nem is gondolok ilyesmire. pedig nyilván lenne kivel. pl. a Kossal, vagy TZ-vel (sárkány-oroszlán). kelendő vagyok. de most nem adom magam. most nekem fájna, ha hűtlen lennék. szóval ebből is látszik, vagy sejthető, hogy részemről elég "komoly" a dolog... :)
elhatároztam, hogy nem fogok rátelepedni. nem leszek házisárkány, aki nyavalyog, hogy mikor és meddig és hogy meg mint. ne érezze, hogy ez a kapcsolat csak kötelezettség és rabság. azért persze bizonyos keretek között. ahogy az elején ő akart állandóan találkozni, randizni, azt akarom, hogy újra felkeltődjön benne ez az igény, hogy újra ő keresgessen, ajánljon programokat, vigyen ide-oda, magától. ha egy picit takarékon vagyok, ha egy picit "eltűnök", akkor biztos, hogy jobban fogom érdekelni, akkor jobban fogja értékelni, ha találkozom vele. vagymi. gondolom én. aztán persze lehet, hogy ez egy hülye teória... majd kiderül. csütörtökön már másfél hónaposak leszünk. jujjj... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése