kedd, november 18, 2008

a borravaló

hozzám képest kutyafüle, úgy el vagyok maradva a posztolással. őszintén szólva, időm se nagyon volt, meg kedvem sem az íráshoz... pedig az események zajlanak. mert úgy szép az élet, ugyebár.
pénteken reggel körömszépítés, vagyis inkább a szokásos hajnali időpont, aztán haza, visszaalvás, majd jött Banya. elmentünk shoppingolni. isteni cuccokat szereztünk magunknak. csudálatosan szépeket. :) mikor otthon felpróbáltam őket a tükör előtt csak sikítva tudtam vinnyogni, hogy "szép vagyok, csinos vagyok, vékony vagyok, nő vagyok"... ugrándoztam és ezt ismételgettem. és akkor még nem is ittam semmit. :)
megvacsiztunk, felöltöztünk, kisminkeltük magunkat, illetve Banya engem, és vártuk TG-t. hogy akkor feljön alapozni, majd pedig elmegyünk bulizni. nemsokára meg is érkezett. kinyitottunk egy üveg bort, csinált egy jókora trombitát, dumálgattunk, röhögcséltünk. majd, felhívta az egyik legjobb barátja, hogy szerelmi válságban van, és hogy azonnal találkozzanak és stb. stb. TG megígérte, hogy lerendezi a srácot, majd sürgősen visszajön, na, hát én már akkor tudtam, hogy ebből nem lesz semmi. szóval kb. 1 órát töltött nálunk, majd lelépett és kész. utólag kicsit gyanús nekem ez az egész sztori... de tulajdonképpen már nem is érdekel...
Banyával megnéztük a Sortedet, ugyanúgy, beszédhang nélkül, mint a múltkor TG-vel. (már tudom, hogy kell ezt csinálni a dvd-n!!!) aztán még Banya nekivetkőzött, fehérneműben táncikált előttem, véletlenül a Sláger rádióra tévedtünk, ahol retró zenék mentek. na, hát úgyis retró partira vágytunk, elkezdtünk bulizni. :)
kis táncikálás után lerogytunk a kanapéra, majd a következő dialógus zajlott le:
"B: na, 32 évesen...
én: az... fasza...
"
és valahogy mindketten tudtuk, hogy mire gondol a másik. rezzenéstelen arccal, mozdulatlanul válaszoltam a legmélyebb rekeszből. ezen aztán még sokáig röhögtünk. bár talán inkább siralmas.
az értelme egyébként az volt, hogy ott ülünk, 32 évesen, kisminkelve, kiöltözve, várva, hogy valaki elvigyen bulizni, aztán mi a vége, hogy otthon táncikálunk a sláger rádió számaira... szánalmas az egész... ehhh...
lefeküdtünk aludni, másnap délelőtt nyögve keltem. kicsit sok volt az éjjel, pedig akkor még nem tudtam, mi vár rám szombat este. :)
Banyát kikísértem az állomásra délután, hazafelé felugrottam a Tesómékhoz, néhány új cuccomat megmutatni, meg hogy egyek náluk egy isteni tenger gyümölcsei rizottót. hmmm. nyami. :)
aztán haza, némi rendrakás, mosogatás, majd 7 és 8 között érkezett Béta és a pasija, Tomi. juhuhuuuuuuuuujjjj... na, akkor aztán elszabadult a pokol. nem láttuk egymást három hónapja legalább, meg különben is szeszelhetnékünk volt, úgyhogy elfogyott szépen sorban egy üveg vörös, egy üveg fehér, majd egy üveg rosé bor. hozzá, minden üvegnél egy feles pálesz apáméból. ja, a pénteki maradék trombitát is eltoltuk. elfogyott 3 zacskó pattogatott kukorica, meg anyukám almás pitéje.  a pálinkát nem kellett volna... :(
Tomi elvonult hányni, mi Bétával a Fűre tépni szabadot néztük és azon vihogtunk. kész voltunk, mint a mateklenyó. :) fél 12-kor hívtak egy taxit és hazamentek.
utána "sajnos" nem volt elzárva előlem a telefon és TG-nek kezdtem sms-ben szerelmet vallani, az éjszaka folyamán kb. 3-szor sikerült, emlékeim szerint, egyszer talán élőszóban is, mert többször felhívott. a cimboráival avatott egy pincét, jól beálltak ők is, kihangosított, ment a vihogás, meg az egymás agyának húzása... hát... nem emlékszem mindenre, de talán jobb is. másnap megdöbbenve néztem a küldött és kapott smseimet... hajjajj... nem voltam túl büszke magamra... :S
aztán még pornónézés, majd lefekvés aludni. ja, nem, átkapcsoltam a Mezzora, ahol kurvajó jazz ment, kurvajó bőgőssel (mármint jóképű volt), de ennek utóhatásairól majd egy külön posztban.
vasárnap reggel macska ébreszt (fél 3 után kerültem ágyba), némi rendrakás, fájdalomcsillapító bevesz, mert majd szétszakadt a hasam, meg a fejem. utána visszaalvás, 1-ig talán. aztán evés, pakolászás, sztondulás a tévé előtt. 5 után újra alvás (mikor már csekkoltam a neten, hogy TG gépe sikeresen landolt Brüsszelben) majd át a Tesómhoz enni. majd haza. sztondulás és 9-kor lefekvés aludni.
persze nem ment, úgyhogy szinte alig aludtam. hétfőn meg munka. mint akinek a belét húzzák, úgy jöttem be. 2 hét után. semmi kedvem nem volt. de legalább örültek nekem, aggódtak értem, stb. ez jólesett.
egész nap akklimatizálódás, viszonylag sok meló. este haza. otthon sztondulás a tévé előtt. 1 óra beszélgetés egy 24 éves fiúval, akivel elvileg holnap randizok.
aztán hajmosás, fürdés, alvás. ja, délben még varratszedésen is voltam a kórházban. halleluja. már örülök, hogy megszabadultam ezektől a szaroktól. picit fájt az eltávolításuk, de megérte. a sebeim pedig csodálatosak. :)
ma reggel felkelés, majdnem elkésés, aztán mégsem.
bent halom munka. az ügyvédemhez el kellett volna mennem, de nem volt időm. talán holnap. illetve holnap már muszáj lesz.
ma hazamegyek, sztondulok. nincs otthon fű, elég szar így. nincs kitől szerezni. ehhh... TG gyere már haza bazzz!!! :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése