kedd, november 11, 2008

olyan finom falatokat

csináltam magamnak tegnap este.... jahahajjjj... ízorgia!!! tök véletlenül, de isteni jó lett. nem mondom még meg, hogy mi az, mert TG-t meg akarom vele lepni csütörtökön, ha összejön a buller. :) ő értékeli az ilyen fincsiségeket. :)
egyébként éjfélkor feküdtem le. előtte Győzike, majd Showder Klub, a szünetében meg pornó.... úrjézus, de milyen pornó??? valami Helicopterman 3 vagymi volt a címe. ázsiai történet. ázsiai lány (nem tetszenek az ázsiai lányok/fiúk), betévedt valahova, ahol elkapta a kertész, lelocsolta vízzel, ettől a csaj elájult. mire ézheztért, a vén kertész átöltözött, felvett valami hülye göncöt, idétlen napszemüt és gyömöszölni kezdte a lányt. basszus, a pasinak akkora nyelve volt... bazzz... még szinte semmit se csinált, de tényleg, én már akkor kész voltam. 2 perc alatt. elég volt a nyelvét látni. nagy és erős és izmos és jaj. na, mindegy. jó volt. bár ilyen pronyó pasit már régen láttam. először azt hittem, hogy ettől a látványtól én nem fogok tudni elmenni. aztán tessék. :)
ma takkernap volt. a Tesóm takarítónője jött és végre ablakpucolás meg függönymosás volt a program. 6 órán keresztül. igazából ő dolgozott, de én is úgy elfáradtam, hogy majd összeestem a végére. nem vagyok én még ezekkel a sebekkel erre hitelesítve. most már csak pihizek.
holnap délután jönnek anyuék látogatni. hoznak gyógylevest, meg fincsi kajákat. nyami. :)
Jazzbőgős még mindig nem jelentkezett. vasárnap óta. én se nála. nagyon eszembe sem jut. persze most megint olyanon pörgetem az agyam, akin nem kéne, akin nem volna szabad. nade van ezen meglepődés???  nincs. hogy is lenne. meg lehet szokni tőlem ezt a tempót. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése