hétfő, november 14, 2011

a várakozásomnak megfelelően

természetesen megfáztam. szerencsére csak megfázás, tehát nem fertőző, viszont annál genyóbb. :( szombaton arra ébredtem, hogy fáj a torkom, de annyira, mintha pengéket nyeltem volna le. nem is tudtam kikelni az ágyból délután 3-ig. utána is csak jobbra-balra dőlés ment. Almát le is mondtam, nem volt erőm társasági életet élni. még a saját életemhez se volt sok erőm, nemhogy társaságihoz. :)
vasárnap már jött a köhögés, orrdugulás/orrfolyás, mikor mi. azért átcsattogtam LAndiehoz, mert megígértem neki, hogy segítek a melójában. legalább bandáztunk is közben. aztán hazaevickéltem, útba ejtettem egy boltot, bevásároltam egész hétre, és döglöttem otthon.
ma reggel alig bírtam felkelni. nem csoda, az éjjel többször is rám jött a köhögő roham... már nevetni sem merek, mert az is fáj. vagy mert a mellkasom fáj, vagy mert köhögni kezdek tőle. shit. :(
no, sebaj. bejöttem dolgozni, de nemsokára takarodok is haza, aztán a héten a cégnek feléje se nézek. az orvos kiírt egész hétre. 
blogolni persze nem tudok majd sehonnan, feltételezem, nem is sok minden fog történni velem a nagy otthonlevésben. 

ja, és az Ízek, imák, szerelmek c. filmet nem tudom megunni. ezt most muszáj volt elmondanom. :) úgy érzem, én már túl vagyok Rómán (nekem 2006-ban megvolt a római út, ami nagy fordulópont volt az életemben, hiszen nagyjából onnan datálódik, hogy el akartam válni a férjemtől, mert rájöttem, hogy nem azt az utat járom, amire nekem szükségem van), most (jövőre) India jön. ez a terv. és ez egy jó terv, szerintem. :)
persze minél több úti filmet nézek a természet-tudományos csatornákon, annál inkább felmerül bennem az, hogy én is szeretnék egy ilyen műsort csinálni. távoli kultúrákat bemutatni, hozzá elmondani, hogy mit érdemes tudni, stb. szóval ha van valahol felvétel, casting egy ilyen sorozathoz, akkor lécci szóljatok. :) minden vágyam az, jelen pillanatban, hogy bejárjam a Világot és megismerjek új embereket, életeket, ételeket, hogy új dolgokat tapasztalhassak, hogy tágíthassam a határaimat, korlátaimat még jobban. ki akarok törni, el akarok menni a Világ túlsó végére. a legjobb lenne persze életem párjával, de ha majd a Világ túloldalán ismerem Őt meg, nekem az is jó. csak jussak el oda. :)