kedd, november 22, 2011

ma valahogy nem

sikerült jól lennem. kurvára nem. a szar nap szar napja volt a mai. OJ-t meg már majdnem elküldtem a halál retkes faszára. 
ettől az egész cégtől hányok már megint, de hát muszáj itt lennem, örüljek, hogy van melóm. 
de már nagyon rosszul bírom ezt az egészet. :(

egyetlen szépsége van a mai napnak: 134 éve ezen a napon született Ady Endre. itt egy vers tőle, egy a sok közül, amit szeretek. ezt akkor írta, mikor először Csinszkával találkozott, illetve utána, de az első találkozás élménye ihlette.

VAJON MILYENNEK LÁTTÁL?
 
Nagy és derűs kópéságom
Véletlen, napos mezében
Jobb szerettél volna látni?
 
Csupán egyszer látni engem:
Gondolod, hogy mindent láttál
S hitted-e, hogy szivig-láthatsz?
 
Minden vagyok, amit vártál,
Minden vagyok, amit nem sejtsz,
Minden vagyok, mi lehetnék.
 
S minden vagy, mi lehetséges,
Minden lehetsz, mire vágyok,
Talán semmi, talán Minden.


este meg ha nem lesz jó a meccs, akkor tényleg kiborulok. GLORY MU!!! uff. :) jaj, csodálatos MU-s cuccokat szereztem, baromi olcsóért. :) van szép táskám, bögrém, órám. tegnap sikítva nyitogattam a csomagokat, mint egy pisis gyerek. imádom, hogy ennyire tudok örülni apróságoknak is. :)


és ma Csodafenék beküldött egy bókot nekem, amit nyilván nem annak szánt, de nagyon jól esett. :) olvasgatja a régi blogomat (csillagfelhős), és írja, hogy milyen HP voltam akkor, és hogy mennyit változtam azóta, előnyömre. :) na, ennél nagyobb bók nem is igazán kell mostanában. :) az elmúlt 5 évben, pláne az elmúlt 1 évben, rengeteget változtam, pozitív irányba, és ennek nagyon örülök! meg a környezetem is. :) és olyan jó, hogy már nem vagyok egy rinyálós, picsogós hülye picsa. :)


amíg el nem felejtem, Csírabácsi új helyre költözött, mármint a blogja, kéretik azt is követni! ;)


a tegnapi Showder Klubban Tóth Edu volt a műsorvezető, amitől elsőre kicsit paráztam, de aztán egészen jól megoldotta, sőt, többször visítva röhögtem rajta. csak azért mesélek erről, mert Edut van szerencsém személyesen ismerni, sőt, első könyvét dedikálta is nekem. :) bírom a srácot, nah, ennyi. :) itt nézhetitek meg, ha tegnap lemaradtatok volna róla. :)