kedd, november 08, 2011

"nem leszek játékszered

ha már a mindened nem lehetek
soha én..."

kb. ezt gondolom a Bőgősről, meg a Bankárról, meg az összes többi ex-pasiról, aki még a szakításunk után szívesen összefeküdne velem. nekem ebből elég volt. nem véletlenül építettem le a 76-ost, a Kost, meg ahány név volt még a naptárba... hát de tényleg. 
már majdnem elgyengültem, már majdnem beadtam a derekam, de rájöttem, hogy nem akarom még egyszer az életben, de soha többé, átélni azt az érzést, hogy lefekszek valami exemmel, aztán meg csak az kattog az agyamban, hogy "neki jó volt, én meg remekül ki lettem használva..." mert ezek az események nekem soha nem jók. legalább is az utóbbi időben már nem okoztak örömet, mivel rájöttem, hogy érzelmek nélkül nem tudok szexelni/nem éri meg szexelni. és még annyi jó érzésem sincs ilyenkor, mint egy új pasival, akivel aztán még bármi lehet. nem, itt mindig az a szitu, hogy elő vagyok véve, mert jó volt velem az ágyban, ki van használva a testem, aztán fel se hív többet, meg egyáltalán. NEM ENGEM VÁLASZTOTT. akkor meg miről beszélünk? jártunk valamikor, még talán kölcsönösek is voltak az érzéseink egymás iránt (bár ezt csak a Bőgősről hiszem el), de véget vetett neki valamelyikőnk (99%-ban persze a pasi), és aztán meg az új nő mellett, vagy csak úgy, azért most szívesen megdugna. hát ebből kurvára elég volt. bírom a Bőgőst, szívesen elmegyek vele bárhova, szívesen iszok vele, szívesen beszélgetek vele, de nem lesz szex. menjen haza a barátnőjéhez, oszt dugja meg azt. ha meg az nem tetszik, akkor keressen mást. én jóval többre tartom magam annál, mint hogy egy pót-lyuk legyek valakinek. 

és bár a Bőgős (vagy akármelyik másik pöcs) lelkiismeretével nem nekem kell elszámolnom, vagyis alapvetően nem kellene, hogy érdekeljen az, hogy az illető éppen a felesége/bnője mellett engem dug-e szívesen, de én valakinek ELSŐ akarok lenni, és nem a valahányadik a sorban, akit elővesz, ha nincs más. tetszett volna akkor gondolkodni, mikor lapátra lettem téve. és ennyi. 
úgyhogy a mai színház ügyében még nem hívott, de nem is érdekel. én biztosan nem kérdezek rá, pont leszarom. neki tulajdonképpen csak az a célja, hogy megdugjon végre újra. nekem meg nem ez. 

a Bankár meg úgy beszél velem, mintha a tulajdona lennék minimum. az is elmehet a halál retkes faszára. már megint kezdi az írogatást fb-on. megőrülök. asszem letiltom a faszba, oszt annyi.

nekem nem ér meg egy szexelést sem hogy egy Bőgős/Bankár/Kos/76-os-félével lefeküdjek. akkor inkább várok az én emberemre, vagy legalább egy vadidegenre. remekül elvagyok így, nem hiányzik egy újabb lelkiismeret-furdalásos történet, amikor csak azt kérdezgetem magamtól: "megérte ez? minek kellett ez?" ennél már több eszem van. az én testemet ne használja senki, ha már a lelkem, a személyiségem nem érdekli. takarodjon az ilyen a francba. 

kaptam hírt Zéről, kézen-közön, LAndietól. nem kérdeztem, magától mondta. nem sokat, csak annyit, hogy Zé a szar kapcsolatára panaszkodott neki. most erre mit mondhatnék: MUHAHA. :) mindenki úgy bassza el az életét, ahogy akarja. áldásom rájuk. :)

tegnap Barinőztem, telefonon. beszéltem Banyával (hogy megtudjam az állapotát), meg Barbival, mert róla se hallottam 1 hete semmit. jólesett mindkét beszélgetés. :)

holnap reggel öööö hajnali 7-re vérvételre megyek. pajzsmirigyes kontrollhoz kell. hogy várom már... :( tök korán kell kelnem. :( remélem, nem valami fakezű nővér lesz, aki szétszúrja az összes vénámat, mert pofánbaszom, az hétszentség! februárban is hetekig fájt a karom tőle, meg tiszta fekete volt mindenhol. annyira idióták, hogy az nem igaz. :(

amúgy a Fregattban tök jó volt a srácokkal a meccsnézés szombaton. a meccs szar volt, de legalább finom volt a mazsola bor, amit ittam. :) remélem, legyőzöm a lustaságom, és eljutok oda máskor is. :)